Danube Bayz 101

Dubai, United Arab Emirates

€293,750

Referentienummer:

 
Images
Specifications
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Toilets
1
Living surface
34 m²
Plot surface
Bouwjaar
2028
Features
Garage
Terras
View
Description

Bayz 101 aan de Donau staat hoog als een van de prominente torens van de stad en biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op iconische bezienswaardigheden zoals de Burj Khalifa, Downtown Dubai, Business Bay, Dubai Canal, Sheikh Zayed Road, Jumeirah en de kustlijn. Gelegen in de moderne enclave Business Bay, bekend om zijn hoogbouw, chique appartementen, bedrijfskantoren en luxe hotels, presenteert Bayz 101 zichzelf als een verfijnde residentie.

Gelegen in de nabijheid van Sheikh Zayed Road en op slechts twee minuten lopen van het metrostation Business Bay, belichaamt Bayz 101 elegantie in elk detail. Door de centrale ligging zijn bewoners naadloos verbonden met de belangrijkste gebieden in Dubai, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een verfijnde en goed verbonden woonervaring in het hart van de stad.

Afwerking en materialen

Premium afwerking met hoogwaardige materialen

Keuken en apparaten

Uitgeruste keuken

Inrichting

Volledig ingerichte appartementen

Locatiebeschrijving en voordelen

Business Bay, Dubai, kan vanwege de naam verwarrend zijn. Het zijn echter niet alleen kantoorruimtes en gebouwen. Er zijn hier ook hoteltorens, geweldige restaurants en prachtige woningen. Het staat bekend als een zeer stijlvolle en up-to-date community op het gebied van de nieuwste trends en gadgets. Het leven hier is face-tempo. Business Bay ligt aan de zuidkant van Downtown Dubai. In dit gebied worden meestal tal van evenementen georganiseerd om de boel levendig te houden. Er zijn muziekfestivals, Moederdagvieringen, Nieuwjaarsvieringen en nog veel meer. De levensstijl die Business Bay biedt kent vele voordelen.

Beroemde en internationale scholen, artsen, supermarkten, banken en financiële centra liggen op een paar minuten van uw ruimte. De plek verhoogt eenvoudigweg uw levensstandaard en manier van leven met eenvoudige en intuïtieve opties in de buurt. Kom en zoek je toevlucht op deze prachtige plek vol potentiële elementen van plezier, succes en plezier.

 

Location
57R7+P8 - Business Bay - Dubai - Verenigde Arabische Emiraten, 
Dubai

Contactform

Related properties

Orihuela – Calle Chirimolla 12 – Photo
€156,900
Orihuela, 
Spanje
Polop – Calle Nimega 6 – Photo
€195,000
Polop, 
Spanje
Algorfa – Calle Dolores 1 – Photo
€162,000
Algorfa, 
Spanje

Contact opnemen

Contact us

× Hoe kan ik je helpen?