Een huis kopen in het buitenland

Een permanent verblijf of een tweede huis in het buitenland kopen?​

Op Mijn2ehuis.nl bent u aan het juiste adres, waarbij onze persoonlijke aanpak en aandacht voor uw wensen voorop staan!

Wilt u een huis kopen in het buitenland? Bijvoorbeeld als permanent verblijf, vakantieadres, investering of om te overwinteren? Een goede keuze, want u profiteert op die manier niet alleen van een mooie plek om te verblijven. Grote kans dat de overwaarde van uw huis ook zal groeien. Dat maakt het een goede investering. Woont u niet permanent over de grens? Dan kunt u ook een huis kopen om (tijdelijk) te verhuren voor extra inkomsten. Op Mijn2ehuis.nl vindt u uw droomhuis en leert u wat u kunt verwachten van het kopen van een huis in het buitenland.

Of u nu wilt genieten van een welverdiend pensioen in een zonovergoten land of een favoriete vakantiebestemming heeft waar u een paar maanden per jaar wilt verblijven, op Mijn2ehuis.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan huizen in het buitenland, waaronder Curaçao, Dubai en Spanje. Op de landenpagina’s kunt u meer lezen over deze landen, het aanbod en de specifieke zaken waar u op moet letten als u een huis in deze landen wilt kopen.
Betrouwbaar
Klantgericht

Expertise

Begeleiding

De belastingregels zijn per land verschillend en zijn vaak afhankelijk van de duur van uw
verblijf. Verblijft u gedurende het jaar grotendeels in het buitenland? Dan zijn de
belastingregels vaak heel anders dan wanneer u een huis in het buitenland koopt waar u
jaarlijks slechts een paar maanden woont. Hierover kunt u ook meer lezen op de
landenpagina’s. Uiteindelijk gaat het er echter om dat u uw droom verwezenlijkt met de
aanschaf van een huis over de grens. Wij van Mijn2ehuis.nl helpen u hier graag bij.

Investeren in buitenlands vastgoed

Naast een plek om te wonen, kan het kopen van een huis ook een goede investering zijn. Investeren in vastgoed in het buitenland heeft namelijk drie voordelen:

1. U kunt er zelf wonen en genieten van verblijf in het buitenland
2. Als de overwaarde van uw huis stijgt, kunt u het later met winst verkopen
3. In de periodes dat u niet in het huis woont, kunt u het (tijdelijk) verhuren en daarmee extra inkomen verdienen. Deze drie voordelen maken het kopen van een huis in het buitenland een buitengewoon aantrekkelijke investering. Neem gerust contact met ons op voor advies over waar en wanneer u het beste in buitenlands vastgoed kunt investeren.
Oprichters

Hypotheek en financiering om een huis in het buitenland te kopen​

Als u uw droomhuis op Mijn2ehuis.nl heeft gevonden, is het belangrijk om de financiering op orde te hebben. Er gelden vaak andere regels dan bij een huis in Nederland. Het ligt er ook aan of u een permanent verblijf of een tweede huis in het buitenland koopt. Zo kunt u vaak de hypotheekrente niet aftrekken van de belasting. Verder is het lastig om een Nederlandse hypotheek te krijgen voor een woning in het buitenland.

Het is echter wel mogelijk om een hypotheek af te sluiten in het land waar u een huis koopt. Mijn2ehuis.nl kan u hierbij helpen, omdat wij samenwerken met financieel adviseurs die ervaring hebben met het land waar u een huis wilt kopen.
Ruim 20 jaar ervaring

Dat diverse vestigingen door Nederland heeft – kent de vastgoedmarkt geen geheimen meer voor hen.

Persoonlijke begeleiding

Dat diverse vestigingen door Nederland heeft – kent de vastgoedmarkt geen geheimen meer voor hen.

Groot aanbod

Dat diverse vestigingen door Nederland heeft – kent de vastgoedmarkt geen geheimen meer voor hen.

Betrokken & Ervaren

Dat diverse vestigingen door Nederland heeft – kent de vastgoedmarkt geen geheimen meer voor hen.

Belasting over uw huis in het buitenland

Naast de financiering, moet u rekening houden met de belasting als u een huis in het buitenland gaat kopen.

Omdat de belastingregels per land verschillen, gaan we op de landenpagina’s dieper op de specifieke situaties in. Zo kan het zijn dat u vermogensbelasting moet betalen of ook inkomstenbelasting als u het huis verhuurt. Gelukkig heeft de Nederlandse overheid belastingverdragen met de meeste landen, zodat voorkomen wordt dat u dubbel belasting betaalt.

Het kan ook zijn dat het land waar u een tweede huis koopt u als fiscaal inwoner beschouwt. Vaak is het land waar u de meeste tijd verblijft en economisch actief bent ook het land waar u fiscaal inwoner bent, maar ook deze regels kunnen per land verschillen. Denk verder aan gemeentebelastingen die u in het buitenland moet betalen. Een fiscaal adviseur met kennis van het land waar u een huis koopt, kan u adviseren.
DE PERFECTE WONING

Ontdek per land

Kaapverdië

Curaçao

Noord - Cyprus

Regels en vergunningen

U dient ook rekening te houden met de regels en vergunningen als u een huis koopt in het buitenland. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op de koop, de bouw of verbouwing en de verhuur van uw woning. Het is goed om deze zaken vooraf goed te controleren.

Mijn2ehuis.nl is uw Nederlandse makelaar

Zoals u kunt lezen, komt er heel wat kijken bij het kopen van een tweede huis in het buitenland. Mijn2ehuis.nl staat als Nederlandse makelaar voor u klaar om alle zorgen weg te nemen. Zo kunt u heerlijk genieten van uw droomhuis over de grens. We werken samen met verschillende partners die connecties hebben bij banken, advocaten en notarissen in elk land waar we onze woningen aanbieden. We blijven echter zelf uw persoonlijke aanspreekpunt.
Op onze website kunt u ons ruime aanbod aan woningen in het buitenland vinden. Grote kans dat wij uw droomhuis aanbieden! We voorzien u graag van meer informatie over de koop en als u enthousiast bent, nodigen wij u ook graag uit bij ons op kantoor voor een vrijblijvend gesprek. U kunt het huis of meerdere woningen vervolgens bezichtigen tijdens een oriëntatietour waarbij wij in sommige gevallen de kosten voor de reis en verblijf betalen! Zo kunt u alvast proeven hoe het is om in het buitenland te wonen. Informeer naar de voorwaarden.

Als u de knoop doorhakt, helpen wij of onze partners u met alle regelingen en documenten, zodat u zelf nergens meer omkijken naar heeft. Zorgeloos een tweede huis in het buitenland kopen doet u bij Mijn2ehuis.nl als Nederlandse makelaar. Bekijk ons aanbod of neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Contact opnemen

× Hoe kan ik je helpen?