Een huis kopen op Kaapverdië

In het buitenland

Zoekt u een solide investering met gegarandeerd rendement op een tropische locatie?

Op de Kaapverdische eilanden vindt u het!

Als een van de nieuwste en snelst groeiende vakantiebestemmingen, is het hier heerlijk vakantie vieren bij een constante temperatuur tussen 25 en 30 graden Celsius. Ook als permanent woonadres is het hier goed toeven, de omgeving staat garant voor een ontspannen en gezonde levensstijl!

Op Kaapverdië gaat het aankoopproces wat anders dan in
Nederland, Mijn2ehuis.nl kan u hierin uiteraard begeleiden. Op deze pagina krijgt u een indruk van ons aanbod van diverse
types vastgoed op Kaapverdië, uiteenlopend van hotelkamers tot appartementen en villa’s, als investering voor de verhuur of voor eigen gebruik. Een aantal van deze prachtige projecten heeft u wellicht ook al gezien op RTLZ bij het programma ´Doe maar duurzaam´. Wilt u meer informatie over deze of andere projecten of heeft u een vraag? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team.

Waarom kopen op Kaapverdië?

Naast uiteraard het heerlijke klimaat en het rustige tempo op deze toeristische bestemming

Met overigens directe vluchten vanuit Nederland, Europa en Amerika - zijn daar de prachtige witte stranden en adembenemende turquoise oceaan met een lekker koel zeebriesje. Veel soorten watersporten worden hier met plezier en passie beoefend zoals kitesurfen, suppen en windsurfen. Voor de duikliefhebber is dit een waar paradijs! Als cultuur meer uw interesse heeft, zult u zich ook zeker niet vervelen op de prachtige Kaapverdische eilanden die een rijke en fascinerende historie hebben met Europese en Afrikaanse invloeden.

Laten we het gunstige financiële plaatje niet vergeten: op Kaapverdië is kwalitatief hoogstaand vastgoed nog heel betaalbaar, en door de verhuur zijn het hele jaar door zeer goede rendementen te behalen. Daarnaast is de waardestijging van vastgoed op deze ‘Eilanden van de Groene Kaap’ solide en bewezen. Kortom: een verstandige en veilige investering. 
DE PERFECTE WONING

Ontdek ons aanbod op Kaapverdië

Kaapverdië


Als u een tweede huis wilt kopen op Kaapverdië als non-resident, zijn er niet veel voorwaarden waar u aan dient te voldoen. De belastingregels zijn vrij eenvoudig en ongeveer gelijk aan die van Nederland. U betaalt 1,5% overdrachtsbelasting en de notaris- en kadasterkosten bedragen ca. Euro 500 (november 2022). Voor meer informatie over de belastingen en juridische aspecten bij de aankoop van vastgoed op Kaapverdië, kunt u contact met ons opnemen.

Het is mogelijk om via een Kaapverdische bank een hypotheek aan te gaan om de aankoop van uw tweede woning gedeeltelijk te financieren. De bank financiert echter vaak niet het gehele aankoopbedrag. De partners van Mijn2ehuis.nl helpen u graag op weg.

Hoewel er niet veel eisen en regels zijn voor het kopen van een (tweede) huis op Curaçao, is een Nederlandse makelaar nog steeds een groot voordeel. Zo is Mijn2ehuis.nl altijd uw eerste aanspreekpunt, maar onze partners helpen u om de lokale contacten te leggen. Bekijk ons aanbod op Curaçao via deze pagina en zoek uw droomhuis uit. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar.

Vastgoed kopen op Kaapverdië? Mijn2ehuis.nl is uw Nederlandse makelaar

Hoewel er niet veel eisen en regels zijn voor het kopen van een (tweede) huis op Kaapverdië, is een Nederlandse makelaar nog steeds een groot voordeel. Zo is Mijn2ehuis.nl altijd uw eerste aanspreekpunt, maar onze partners helpen u om de lokale contacten te leggen. Bekijk ons aanbod op Kaapverdië via deze pagina en zoek uw droomhuis of ideale investering uit. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar.

Contact opnemen

× Hoe kan ik je helpen?