Een huis kopen in Noord-Cyprus

In het buitenland

Zoekt u een solide investering met gegarandeerd rendement op een tropische locatie?

Op de Kaapverdische eilanden vindt u het!

Is het uw droom om een tweede huis te kopen op Cyprus? Dat is een goede investering, omdat u hier kunt genieten van prachtige landschappen en heerlijke stranden. Op Cyprus gaat het kopen van een huis echter iets anders dan in Nederland. Gelukkig helpt Mijn2ehuis.nl u bij deze zaken. Bekijk daarom met een gerust hart de woningen die op deze pagina vermeld staan en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Waarom kopen in Noord-Cyprus

Naast uiteraard het heerlijke klimaat en het rustige tempo op deze toeristische bestemming

Als u liefhebber bent van natuur en cultuur, is het kopen van een huis op Cyprus zeker iets voor u. In het prachtige landschap liggen talrijke monumenten uit verschillende tijdperken verscholen. Dat vindt u bijvoorbeeld niet in Dubai of op Curaçao. Cyprus is een smeltkroes van culturen uit Europa, Azië en Afrika. Ook wijnliefhebbers zijn hier op de juiste plek, want er wordt hier al meer dan 4000 jaar wijn gemaakt. De criminaliteit is laag, het is er vaak lekker weer en is het leven een stuk relaxter. Ten slotte is Cyprus lid van de EU en spreekt men er, in tegenstelling tot Spanje, goed Engels. Wat dat betreft is het eiland een goed alternatief als u overweegt om een huis te kopen in het buitenland.
DE PERFECTE WONING

Ontdek ons aanbod in Noord-Cyprus

Noord-Cyprus

Het voordeel van Cyprus is dat er lage belastingen gelden en dat de drempel voor de inkomstenbelasting relatief hoog ligt. Bovendien is er geen vermogensbelasting en onroerendezaakbelasting. Wel zijn er andere belastingen, kosten en regels waar u rekening mee moet houden als u een huis op Cyprus koopt. Als u langer dan 3 maanden in Cyprus woont, moet u zich bovendien als inwoner registreren. Als huiseigenaar kunt u ook een permanent verblijf aanvragen. Wat vergunningen betreft is Cyprus wat strenger dan in Nederland. Zo moet u als buitenlander een aankoopvergunning aanvragen voor de aanschaf van een huis en kunt u het niet zomaar verhuren. Onze lokale partners adviseren u graag en brengen u met de juiste instanties in contact.

Het is goed mogelijk om een hypotheek te krijgen als u een huis koopt op Cyprus. U betaalt een rente van 4% en zelf moet u ongeveer 30% van de aanschafprijs inleggen. Daarnaast is er een registratievergoeding van 1% over het geleend bedrag.

Hoewel er niet veel eisen en regels zijn voor het kopen van een (tweede) huis op Curaçao, is een Nederlandse makelaar nog steeds een groot voordeel. Zo is Mijn2ehuis.nl altijd uw eerste aanspreekpunt, maar onze partners helpen u om de lokale contacten te leggen. Bekijk ons aanbod op Curaçao via deze pagina en zoek uw droomhuis uit. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar.

Vastgoed kopen in Noord-Cyprus? Mijn2ehuis.nl is uw Nederlandse makelaar

Zoals u op deze pagina kunt lezen, gaat het kopen van een tweede huis op Cyprus iets anders dan in Nederland. Gelukkig kunnen Mijn2ehuis.nl en haar partners u hierbij adviseren en helpen. We werken samen met lokale partijen die de regels kennen en u in contact kunnen brengen met de juiste partijen. Zelf blijven wij uiteraard uw voornaamste aanspreekpunt. Als uw droomhuis er op deze pagina tussen staat, hoeft u dus niet te aarzelen. We nodigen u uit om direct contact op te nemen. Ook als u vragen heeft. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om een oriëntatiereis te maken, zodat u alvast kennis kunt maken met ons aanbod en het prachtige Cyprus. Vraag naar onze voorwaarden!

Contact opnemen

× Hoe kan ik je helpen?
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.