Over ons

Bent u op zoek naar een eigen plekje onder de zon, uw droomwoning of een slimme investering?

Op Mijn2ehuis.nl bent u aan het juiste adres, waarbij onze persoonlijke aanpak en aandacht voor uw wensen voorop staan!

Wij bieden u namelijk niet alleen een zeer ruime selectie van de mooiste woningen in het buitenland, maar onze services zijn er ook vooral op gericht om u te helpen bij het waarmaken van uw droom. Daarbij willen wij u zoveel mogelijk ontlasten. Zo kunt u ons zien als uw rechterhand gedurende de gehele aankoopprocedure en ook nog daarna! Op onze website vindt u ons uitgebreide aanbod in meerdere landen.
Betrouwbaar
Klantgericht

Expertise

Begeleiding

Waarom kiezen voor Mijn2eHuis?

Mijn2ehuis.nl is uw betrouwbare
Nederlandse makelaar

De aanpak van Mijn2ehuis.nl is altijd persoonlijk met veel aandacht voor u als klant.

Dit hebben we vernomen uit de meest betrouwbare bron: namelijk de klanten die al eerder met ons gewerkt hebben. We vragen ons altijd af wat wij kunnen doen om u zo goed mogelijk te helpen met een oplossing voor u op maat. Aandacht voor u als persoon staat bij ons dus altijd centraal, net als het plezier dat we hebben in ons werk. Heeft u een vraag of uitdaging waar we ook niet zo direct een antwoord op hebben? We gaan het uitzoeken voor u!
Oprichters

Elvis Pereira en Laura van Wijnen

De aanpak van Mijn2ehuis.nl is altijd persoonlijk met veel aandacht voor u als klant. Dit hebben we vernomen uit de meest betrouwbare bron: namelijk de klanten die al eerder met ons gewerkt hebben. We vragen ons altijd af wat wij kunnen doen om u zo goed mogelijk te helpen met een oplossing voor u op maat. Aandacht voor u als persoon staat bij ons dus altijd centraal, net als het plezier dat we hebben in ons werk. Heeft u een vraag of uitdaging waar we ook niet zo direct een antwoord op hebben? We gaan het uitzoeken voor u!

Bent u op zoek naar een woning in het buitenland, heeft u een interessant project gezien op onze website of heeft u een algemene vraag? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!
Ruim 20 jaar ervaring

Dat diverse vestigingen door Nederland heeft – kent de vastgoedmarkt geen geheimen meer voor hen.

Persoonlijke begeleiding

Dat diverse vestigingen door Nederland heeft – kent de vastgoedmarkt geen geheimen meer voor hen.

Groot aanbod

Dat diverse vestigingen door Nederland heeft – kent de vastgoedmarkt geen geheimen meer voor hen.

Betrokken & Ervaren

Dat diverse vestigingen door Nederland heeft – kent de vastgoedmarkt geen geheimen meer voor hen.

 

Op onze website vindt u het actuele woningaanbod van Mijn2ehuis.nl. Als er een woning tussen zit die u aanspreekt, dan sturen wij u graag meer informatie, zoals plattegronden, prijslijsten en andere zaken die voor u van belang kunnen zijn. Vervolgens nodigen wij u graag uit voor een afspraak bij ons op kantoor. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken wij u wensen en situatie. Bent u overtuigd en wilt u het project bezichtigen? Dan kunt u, indien mogelijk, zelf een kijkje gaan nemen in het land waar uw droomwoning of investering staat, zodat u een goed beeld krijgt van uw toekomstige woonsituatie. Zo kunt u direct de sfeer van het land proeven. Als u de keuze heeft gemaakt voor een woning, zullen wij samen met onze lokale partners het papierwerk voor u regelen. Voor sommige projecten wordt er een aanbetaling gevraagd, maar de bedragen lopen per project en per land uiteen dus een indicatie is lastig te geven. Onze dienstverlening is verder kosteloos.

 

Indien u uw toekomstige woning graag wilt bezichtigen, kunnen wij u helpen een oriëntatiereis te boeken naar Spanje en Dubai. Helaas is dit voor Curaçao nog niet mogelijk. Wij nemen in sommige gevallen de kosten voor de reis en het verblijf voor onze rekening! Informeer naar de voorwaarden. Tijdens deze reis kunt u samen met onze partners een aantal projecten bezichtigen. U kunt vooraf een selectie maken of laat u lekker verrassen. In dat geval maken wij samen met onze partners een selectie aan de hand van uw wensen. Zo krijgt u een goed beeld van uw toekomstige woning en natuurlijk ook van de omgeving en het land waar u gaat wonen of vakantie vieren!

 

Bij het kopen van een huis in het buitenland zijn er veel zaken waar u rekening mee moet houden. Denk aan de financiering, lokale belasting en vergunningen. Het is enorm ingewikkeld om al deze zaken zelf uit te zoeken. Om u goed van dienst te kunnen zijn in de landen waarin we onze pareltjes aanbieden, hebben we een netwerk van deskundige en betrouwbare lokale partners om ons heen verzameld. Voor bezichtigingen en het antwoord op uw vragen op financieel of juridisch gebied kunnen we u, al dan niet in overleg met onze partners, bijstaan. In de meeste gevallen gaan onze partners ook mee naar advocaat, notaris, de bank en lokale gemeente. Ze begeleiden u graag vrijblijvend in het Nederlands of Engels en houden altijd ruggespraak met ons team in Nederland. Zo blijven wij wel altijd zelf uw voornaamste contact voor al uw vragen.

Contact opnemen

× Hoe kan ik je helpen?