AG 9ine

Dubailand, Verenigde Arabische Emiraten

€149,505
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Toiletten
1
Woonoppervlakte
45 m²
Perceel oppervlakte
Gemeubileerd
appartement
Pool
common
Bouwjaar
2026
Kenmerken
Barbeque Area
Walking track
Cabana
Meditation Area
Kids pool area
Uitzicht
Omschrijving

AG 9ine: Luxe Woonervaring in Dubailand

AG Nine is een woonproject in Dubailand dat een ongeëvenaarde woonsensatie belooft. Het project bestaat uit 17 verdiepingen met studio’s tot appartementen met twee slaapkamers. Ontwikkeld door AG Properties, beschikt elke luxe verdieping over volledig gemeubileerde appartementen voor een zorgeloze levensstijl.

AG 9ine in Dubailand biedt geavanceerde intelligente woonsystemen voor modern en slim wonen. Uitgeruste keukens voegen comfort toe aan het dagelijks leven. Dit wooncomplex herdefinieert luxe wonen met vele extra voorzieningen. Naast de toplocatie en architectonische pracht, zijn de woningen 24 uur per dag beveiligd. De bewoners genieten van fitnessfaciliteiten, een ultramoderne fitnessruimte, een verjongende healthclub en een ruim zwembad. De gemeenschapszin bloeit met BBQ-ruimtes, een bioscoop, een speciale speelzone voor kinderen en zelfs een ruime openluchtbioscoop voor entertainment onder de sterren.

Afwerking en materialen

Het wooncomplex is modern afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Keuken en apparatuur

De keukens zijn uitgerust met alle benodigdheden voor een comfortabel leven.

Inrichting

De appartementen zijn volledig gemeubileerd voor een zorgeloze levensstijl.

Locatiebeschrijving en voordelen

Dubailand is een uitgestrekte en gevarieerde gemeenschap in Dubai die een scala aan mogelijkheden biedt op het gebied van entertainment, vrije tijd en wonen. Het is de thuisbasis van vele themaparken, zoals Legoland, Motiongate, Bollywood Parks en Legoland Water Park, die eindeloos plezier en vermaak bieden voor gezinnen. Daarnaast heeft Dubailand een verscheidenheid aan sportfaciliteiten en buitenruimtes, zoals golfbanen, tennisbanen, fietspaden en parken, die mogelijkheden bieden voor buitenactiviteiten en ontspanning. De gemeenschap heeft ook een breed scala aan winkels, eetgelegenheden, onderwijsinstellingen en culturele evenementen om de culturele uitwisseling te bevorderen. De gunstige locatie van de gemeenschap biedt gemakkelijke toegang tot andere delen van Dubai via een goed verbonden netwerk van snelwegen en openbaar vervoer. Dit maakt Dubailand tot een zeer toegankelijke gemeenschap. AG 9ine is niet alleen een huis; het is een levensstijl van uitzonderlijke luxe en gemak in het hart van Dubailand.

Locatie
39QH+8M5 - Dubai - Verenigde Arabische Emiraten, 
Dubai
Coordinates of this location not found

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?