Apartamentos, Playa Paraiso, Villajoyosa muy cerca de la playa Costa Blanca Norte España en venta

Villajoyosa, Alicante, Spanje

€175,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Toiletten
0
Woonoppervlakte
63 m²
Perceel oppervlakte
75 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Verdiepingen
1
Tuin
Gemeenschap met zwembad
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Garage
Kenmerken
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Dubbele beglazing (Climalit)
Porcelain floor
Gemeenschappelijk zwembad
Garage
Bergruimte
Volledig ingerichte keuken
Groene zones
Zwembad voor kinderen
Versterkte deur
Wooden doors
Automatic garage door
Inbouwkasten
Entree met video systeem
Uitzicht
Zwembad
Green Zones
Omschrijving

Accolo-gebouw. 32 woningen met 2 en 3 slaapkamers, met garage en berging. Groene zones en gemeenschappelijke zwembaden. 10 minuten van het centrum van Villajoyosa en 5 van het strand van Paraíso Vastgoed te koop in Villajoyosa. La Vila Joiosa is een stad en kustgemeente in de provincie Alicante, Valenciaanse Gemeenschap, Spanje, aan de Middellandse Zee. De oude stad Villajoyosa is een juweeltje van de Middellandse Zee en een van de best bewaarde oude steden van Valencia.Deel en geniet! Het karakter van een zeevarende en handelsstad heeft de bijzondere architectuur van de oude binnenstad van Villajoyosa bepaald. Het belangrijkste kenmerk van deze prachtige stad zijn de vrolijk gekleurde huizen, elk geschilderd in verschillende kleuren zoals blauw, roze, groen, rood…
Villajoyosa is ook trots om een ​​zeer waardevol historisch-artistiek ensemble en talrijke monumenten te huisvesten.
De stad heeft alle diensten en goede restaurants. De stad staat bij de lokale bevolking bekend als La Vila. Het is de historische en administratieve hoofdstad van de regio Marina Baixa en ligt op 32 km van de stad Alicante en het kustgebied dat bekend staat als Costa Blanca Noord.
PLAYA PARAISO Fris turquoise water met nauwelijks stroming en beschermd tegen stormen maken het een goed verzorgde plek die het mogelijk maakt om de blauwe vlag van de EU te hebben. Heel mooi, gemaakt van steen en een beetje zand, niet erg druk, je parkeert goed, transparant zeewater is de moeite van het bekijken waard, het is prachtig.Lang strand aan de kuststrook in de buurt van de stad Villajoyosa, waar enkele flatgebouwen zijn opgetrokken, maar een optimale ruimte achterlaten om van de ruimte te genieten.Het is een charmant strand van keien. Op dit strand kunt u in alle rust genieten van zowel de zon als het bad.
Het strand heeft twee strandtentjes. Het heeft ook loopbruggen, voetbaden en een badmeester.Het is ongetwijfeld een van de beste stranden, hoewel je in de omgeving met nautische schoenen het water in moet, samen met de kleine baaien ernaast en erin om heerlijke dagen door te brengen.
Strand van Paraíso, ten zuiden van de stad Villajoyosa in Alicante of, in het Valenciaans, Vila Joiosa. 8 km Benidorm. Oplevering ein 2023

Locatie
Villajoyosa, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?