Appartement met zeezicht? Eerste lijn Appartement direct aan de boulevard, Torrevieja, Valencia ,Alicante Costa Blanca Zuid Spanje te koop

Torrevieja, Alicante, Spanje

€410,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
110 m²
Perceel oppervlakte
110 m²
Gemeubileerd
Gemeubileerd
Verdiepingen
4
Tuin
Nee
Pool
Zonder zwembad
Parkeerplaats
Straat
Kenmerken
Gemeubileerd
Major appliances
Bergruimte
Direkt aan het strand
Aan het strand
Uitzicht
Zee
Open
Omschrijving

EXCLUSIEVE EERSTE LIJN VAN DE ZEE IN PASEO JUAN APARICIO, GLOEDNIEUW!

Eerste lijn LUXE GLOEDNIEUW op Paseo Juan Aparicio, met onovertroffen uitzicht op zee.

Het huis heeft grote binnenruimtes, bestaande uit een keuken, woonkamer en eetkamer, allemaal in een grote ruimte waar design en de eerste kwaliteiten de boventoon voeren.

De woning bestaat uit: 3 slaapkamers, 2 complete badkamers, volledig uitgeruste keuken van de hoogste kwaliteit en met oriëntatie op het zuiden, waar u de hele dag zon zult hebben.

Het heeft 110 m2 woningen op de 4e verdieping

Het wordt gemeubileerd met inbouwapparatuur verkocht.

Opslag inbegrepen in de prijs .

De woning is gelegen in het centrum van Torrevieja, dicht bij alle voorzieningen

IBI: €390/ Jaar

GEMEENSCHAP: € 400/ semester

Een huis aan zee in Spanje waar moet je investeren?
Op zoek naar een plek om te investeren in Spanje? Een huis kopen in een van de badplaatsen is de beste beslissing die u kunt nemen. In Torrevieja kunt u onroerend goed kunt kopen om te genieten van de typisch Spaanse sfeer en een hoog investeringsrendement ontvangen.
De prijzen stijgen per jaar ca- 10-15 %.
Een huis aan zee de beste investering is als u van plan bent het te gebruiken voor toeristische verhuur. Woningen op een dergelijke locatie hebben meestal de hoogste bezettingsgraad tijdens het zomerseizoen, wat voor een extra inkomen zorgt. Bovendien bestaat de kans dat de waarde van het huis over een paar jaar zal stijgen – dit is een zeer waardevolle informatie als u erover nadenkt om het pand later weer te verkopen.

Waarom Torrevieja? Deze locatie wordt steeds populairder bij investeerders vanwege de toeristische aantrekkelijkheid, geweldige prijzen en een brede selectie van vastgoedaanbiedingen die aan de verwachtingen van alle investeerders zullen voldoen. U vindt beide – goedkope huizen en prachtige luxe eigendommen.
Huizen aan zee in Torrevieja
Het charmante Torrevieja is ook een goede locatie voor een investering aan zee. Het is elk jaar erg populair bij toeristen. Het omvat vele mooie stranden en het beroemde Nationale Park met zoute meren, die in bepaalde tijd van het jaar door roze flamingo’s worden bezocht.

Appartementen en huizen aan de eerste kustlijn laten je de sfeer van een badplaats volledig ervaren en bieden meestal betere vooruitzichten voor huur of latere verkoop.

Alle veranderingen en miljoenen projecten die voorzien zijn in Torrevieja, zoals nieuwe project aan de haven met parkeerplaats winkel en horeca gelegenheid, Salinas zoutmeerbaden en relax center , verbetering boulevard Playa de Los Locos , Deel universiteiten, verbetering wegen en de mindere wijken onder anderen geven weeer een extra meerwaarde aan Torrevieja en het vastgoed.

Bent u geïnteresseerd in onze eigendommen? Wij garanderen dat u het perfecte aanbod in Torrevieja zult vinden –

Locatie
Torrevieja, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?