Appartementen, gelegen in het hart van Torrevieja centrum op minder dan 700m van strand Playa del Cura en de gezellige boulevard, Torrevieja, Alicante, Valencia Costa Blanca Zuid Spanje te koop

Torrevieja, Alicante, Spanje

€162,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Toiletten
0
Woonoppervlakte
65 m²
Perceel oppervlakte
65 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Solarium
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Straat
Kenmerken
Volledig ingerichte keuken
Porcelain floor
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Pre-installatie van A/C
Complete badkamer
Solarium
Gemeenschappelijk zwembad
Versterkte deur
Lacquered doors
Inbouwkasten
Uitzicht
Omschrijving

Een nieuwe ontwikkeling van slechts 12 appartementen, gelegen in het hart van Torrevieja centrum op minder dan 700m van strand Playa del Cura en de gezellige boulevard

De woning bestaat uit een of twee slaapkamers en een badkamer, geïntegreerde moderne keuken en grote open woon / eetkamer, die leidt naar een betegeld terras. Penthouses hebben een groot terras om te genieten van de mediterrane zon.

Playa del Cura is een unieke enclave in het centrum van de stad, omringd door talrijke bars, supermarkten, cadeauwinkels en restaurants waar u kunt genieten van uitstekend eten en uitzicht op het strand.

Torrevieja ligt aan de zuidelijke Costa Blanca en de invloed van de zee is gedurende haar hele geschiedenis aanwezig geweest, beginnend als vissersdorp, en uitgegroeid tot een van de bekendste steden aan de Costa Blanca. Er zijn veel nieuwe gezellige bars en goede restaurants geopend!

Door het toegenomen toerisme en de stedelijke ontwikkeling heeft Torrevieja alle voorzieningen die men nodig heeft en heeft het uitstekende vervoersverbindingen naar Alicante, Murcia en Elche.
Ook is er veel gaande in de Torrevieja de yachtclub en worden promenades en parken opgeknapt. Torrevieja heeft ook grote spannende projecten voor de binnenmarkt en de zoutmeren en meer wegen en fietspaden verbeteringen. Universiteiten.

Investeren in Torrevieja is een aanrader.

Vandaag de dag is het al één van de favoriete bestemmingen van nationale en internationale toeristen die willen genieten van het zonnige klimaat, de stranden en de gastronomie. Het is echt de perfecte plek om te genieten van het strand en de zee, zowel in de zomer als in de winter. Een ideale locatie om te genieten van alles wat deze stad te bieden heeft.
Sleutels 12 maanden

Locatie
Torrevieja, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai
Studio City_Azizi Vista_Front View Day_01
€265,500
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?