APPARTEMENTEN OP DE EERSTE LIJN VAN HET STRAND EN UITZICHT OP ZEE "L´ESTANYO VILLA ROMANA", nieuwe woonwijk in Denia, Costa Blanca Noord, Spanje te koop

Dénia, Alicante, Spanje

€365,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
0
Gemeubileerd
Naar keuze
Verdiepingen
1
Tuin
Gemeenschap met zwembad
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Bouwjaar
2023
Kenmerken
Aluminium timmerwerk
Dubbele beglazing (Climalit)
Elektrische jaloezieën
Versterkte deur
Lacquered doors
Porcelain floor
Volledig ingerichte keuken
Complete badkamer
Inbouwkasten
Entree met video systeem
Pre-installatie van A/C
Uitzicht
Zwembad
Open
Omschrijving

Met genoegen presenteren wij “L’ESTANYO VILLA ROMANA”, de nieuwe woonwijk die VICTORIA PLAYA IN AANBOUW in Denia, aan het strand, tegenover het strand van L’Estanyo, SLECHTS 7 km. van het stadscentrum Het wooncomplex zal bestaan ​​uit drie appartementenblokken, allemaal met uitzicht op zee. Het eerste blok bestaande uit 32 huizen met twee en drie slaapkamers is al te koop.De woonwijk “L´ESTANYO VILLA ROMANA” zal prachtige gemeenschappelijke ruimtes hebben met zwembaden en grote tuinen. Op een onovertroffen locatie, in het gebied dat bekend staat als L’Estanyo dat zijn naam dankt aan zijn strand, met kalm water, een uitgestrekt gebied van goudkleurig zand en omgeven door alle faciliteiten en diensten, evenals recreatie- en restaurantlocaties. van eerste kwaliteit, de huizen hebben grote terrassen, van de begane grond tot de derde en de penthouses met solarium. Dit alles omgeven door alle nodige diensten om van uw vakantie te genieten of het hele jaar door te leven. Denia is een kustplaats gelegen aan de noordkust van de provincie Alicante en is de hoofdstad van de Marina Alta. Dénia is de plek die de meeste toeristen of vakantiegangers uit de hele regio trekt. In 2015 werd Denia door UNESCO uitgeroepen tot Creative City of Gastronomy. Het klimaat is zeer mild en redelijk constant aangezien de gemiddelde temperatuur rond de 18ºC ligt. Een buitengewoon microklimaat waar, ongeacht de tijd van het jaar, wonen hier een luxe is.
Vanuit Denia vertrekken dagelijks veerboten naar de eilanden Ibiza, Formentera en Palma de Mallorca. In slechts 3 uur kunt u genieten van de schoonheid en het plezier van de Balearen!

Locatie
Dénia, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?