Costa de Sol prachtige appartementen 1 minuut van het strand in Estepona, Málaga, Spanje te koop

Estepona, Málaga, Spanje

€399,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
78 m²
Perceel oppervlakte
93 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Solarium
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Ondergrondse parkeergarage
Kenmerken
Uitzicht
Straat
Open
Omschrijving

ER ZIJN NOG MAAR EEN PAAR VRIJ. LIVING ESTEPONA is een van de laatste mogelijkheden om een nieuwbouwwoning te verwerven in het centrum van Estepona, naast de zee, op 1 minuut van het strand. Een gedroomde levensstijl die slechts voor weinigen haalbaar is.

Living Estepona is een prachtig woonproject met slechts 23 appartementen, een met 1 slaapkamer en 22 met 2 slaapkamers, gelegen in het centrum van Estepona, aan de Costa del Sol, Malaga.

Living Estepona herdefinieert de mediterrane levensstijl en weerspiegelt dit in de architectuur, door de mediterrane stijl van dit Zuid-Spaanse dorp te integreren, met alle voorzieningen en typisch Andalusische vrijetijdsbesteding voor de deur. Op een steenworp afstand van het strand van La Rada, een 2,4 km. lang zandstrand in het hart van de Middellandse Zee, zeer uitgestrekt en drukbezocht met een groot aantal diensten en voorzieningen.

Comfortabele en functionele ruimtes, de appartementen met 2 slaapkamers hebben een bebouwde oppervlakte variërend van 88m² de kleinste tot 105m² de grootste, met een individuele ondergrondse parkeerplaats en een lift vanuit de garage naar de appartementen.

WONEN AAN ZEE

Locatie
Estepona, 
Málaga, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai
Studio City_Azizi Vista_Front View Day_01
€265,500
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?