Costa del Sol LUXE APPARTAMENTEN met zeezicht 2 en 3 slaapkamers aan zee in Manilva, Malaga, Costa del Sol Spanje te koop

Manilva, Málaga, Spanje

€289,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
83 m²
Perceel oppervlakte
109 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Gemeenschap met zwembad
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Garage
Kenmerken
Keramische tegelvloer
Versterkte deur
Automatic garage door
Lacquered doors
Complete badkamer
Inbouwkasten
Volledig ingerichte keuken
Dubbele ramen
Gemeenschappelijk zwembad
Major appliances
Groene zones
Common areas
Groene zones
Speelzone voor kinderen
Uitzicht
Zwembad
Green Zones
Open
Omschrijving

LUXE APPARTAMENTEN met zeezicht 2 en 3 slaapkamers aan zee in Manilva, Malaga, Costa del Sol enkele meters van de zee.

Het complex bestaat uit 198 woningen met parkeergelegenheid op de tweede lijn van het strand en met uitzicht op zee. Of je nu kiest voor een woning met 2 of 3 slaapkamers, je zult genieten van uitzicht op zee en een prachtige ruimte met gemeenschappelijke tuinen.
AMPHORA – BEACH RESIDENCE ligt op de tweede lijn van het strand en vangt de charme van de Andalusische kust. Het complex ligt op de grens tussen de Costa del Sol en de Costa de la Luz, aan de “New Golden Mile”. Manilva en zijn niet-bevolkte kust bieden je niet alleen een grote verscheidenheid aan landschappen, maar ook aan geuren, kleuren en smaken, waarbij altijd die eigen betovering heerst die ontstaat op enkele meters van de zee.

Toegang voor mindervaliden
Lift
Ondergrondse garage
Fitnessruimte
Prive-tuinen
Naast het strand
Buitenzwembad
Beveiliging 24H
Gesloten urbanisatie
Uitzicht op zee

Zonder twijfel heb je snelle verbindingen met alle delen van de Andalusische kust via de snelweg of het stadsvervoer, op slechts 30 minuten van luchthavens als Gibraltar of 60 minuten van de internationale luchthaven van Malaga. je besluit een paar dagen vrij te nemen om uit te rusten, om je dagelijkse werk, de stad en stress te vergeten, wordt vaak gezegd dat dit dagen van ontkoppeling zijn. Maar bij Amphora – Beach Residence willen we deze term tot zijn maximale kracht verheffen. In je nieuwe huis in de omgeving van Manilva word je omringd door wat er echt toe doet: de natuur, de zee en je geliefden, dankzij de rust van het leven ver weg van een elektrisch, snel en routinematig leven.
In Amphora Beach Residence zal de zee je belangrijkste buur zijn, een stille buur, wiens geluid niet stoort maar ontspant, die je kunt bezoeken wanneer je maar wilt dankzij de nabijheid en die je zal verwelkomen met een glimlach die net zo breed is als de stranden in de omgeving. Je nieuwe huis wordt voor jou op maat gemaakt, in een complex met woningen met 2 of 3 slaapkamers, parkeergelegenheid, uitzicht op zee en gemeenschappelijke tuinen. Zee, natuur en meer dan 300 dagen zon per jaar komen samen in een wooncomplex van meer dan 14.000 vierkante meter. Ontdek een hoekje van rust en harmonie aan zee op de “New Golden Mile”.

Locatie
Manilva, 
Málaga, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?