COSTA DEL SOL Luxe woningen met zeezicht in Torremolinos, Malaga, Spanje te koop

Torremolinos, Málaga, Spanje

€344,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
96 m²
Perceel oppervlakte
123 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Gemeenschap met zwembad
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Woongemeenschap
Kenmerken
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Gemeenschappelijk zwembad
Common areas
Groene zones
Versterkte deur
Lacquered doors
Inbouwkasten
Gemeenschappelijk gymlokaal
Sauna
Speelzone voor kinderen
Ondergrondse parkeerruimte
Automatic garage door
Volledig ingerichte keuken
Major appliances
Balkon
Uitzicht
Zwembad
Green Zones
Open
Zee
Omschrijving

Torremolinos New Homes .Als een van de eerste badplaatsen aan de Costa del Sol is Torremolinos al sinds 1950 populair als vakantiebestemming en woonoord. Het strand strekt zich uit over bijna 8 kilometer, heeft fiets- en skatebanen langs de volledig verlichte promenade en beschikt over vele chiringuitos en strandbars.
Wij zijn geautoriseerde agenten van Oak in Torremolinos dit is een project dat is gecreëerd om een nieuwe maatstaf te worden in de ontwikkeling van woningen aan de kust van Málaga, dankzij de innovatieve architectuur en de uitgebreide gemeenschappelijke ruimtes.
One Oak woonwijk in Torremolinos kijkt uit over de Middellandse Zee en biedt een ongeëvenaard uitzicht over de hele stad en de kust. De ideale plek voor de belichaming van ultramoderne, duurzame architectuur die in staat is zich te integreren in de omgeving zonder af te zien van een herkenbare en aantrekkelijke identiteit.
De grote terrassen en ramen karakteriseren het ontwerp van het gebouw, goed geschikt voor het genot van de woningen, waardoor een unieke, moderne uitstraling ontstaat. Ze liggen boven Torremolinos, met de grootste zorg voor hun oriëntatie, zodat ze een maximale hoeveelheid natuurlijk licht ontvangen en een onovertroffen uitzicht bieden over de horizon en de skyline van de stad. Het project ligt op een natuurlijk voorgebergte en biedt een uniek panoramisch uitzicht over de stad en het prachtige stadsstrand. Het landschap lijkt eindeloos vanaf de terrassen, met de skyline van de stad en de Middellandse Zee die zich onder je voeten uitstrekt.

Gemeenschappelijke ruimtes: Twee gemeenschappelijke, design zwembaden voor volwassenen, met aangelegde ruimtes, solarium en toiletten. Kinderzwembad. Uitgeruste fitnessruimte met sauna en douchecabine. Speelruimte voor kinderen.

Maximaal natuurlijk licht
Benchmark residentieel
Strak ontwerp
Prachtige locatie
Duurzame architectuur
Onovertroffen uitzicht

One Oak, een exclusief project om te genieten van alles wat Malaga te bieden heeft. Design, faciliteiten en een bevoorrechte omgeving zijn de drie ingrediënten van dit woonproject, dat is gecreëerd om zich te identificeren met de essentie van de Costa del Sol en het te moderniseren voor de 21e eeuw. Een echte uitdaging waarvoor de ontwikkelaar zijn toevlucht heeft genomen tot zijn filosofie van
Puredesign, waarmee het een project heeft gecreëerd dat profiteert van de verhoogde ligging om panoramisch uitzicht te bieden op de skyline van de Middellandse Zee en het stadscentrum. Ideaal om het hele jaar door te wonen of als tweede huis op slechts 10 minuten van de luchthaven van Malaga.

Bovendien ligt One Oak in een strategisch gebied, met onovertroffen toegang tot de snelweg A-7 en het hoofdwegennet van de provincie. Vanaf het treinstation ben je in 15 minuten in het centrum van Málaga, waar je kunt wandelen door het historische centrum, winkelen in Calle Larios of genieten van de gastronomie van Málaga op een terrasje in de zon. Om te winkelen of om de kinderen naar school te brengen, kun je te voet naar Carrefour of Mercadona en de prestigieuze internationale Sunny View School en andere basisscholen en middelbare scholen. De perfecte locatie van One Oak biedt een overvloed aan voorzieningen, waaronder gezondheidscentra en een ziekenhuis, parken en winkelcentra. Dit alles, samen met de nabijheid van de hoofdstad, maakt het een ideale keuze om te genieten van alles wat goed is aan Malaga
van een meer natuurlijke en rustige omgeving.

Bij het ontwerp kozen de architecten ervoor om de terrassen als symbool van identiteit prioriteit te geven. Hun gebogen vormen en grote oppervlak bepalen de esthetiek van het complex. Ze nemen een groot deel van de gevel in beslag en kijken door de ramen van vloer tot plafond naar buiten. Zo is elk van de woningen met 1 tot 4 slaapkamers geconfigureerd om van het buitenleven te genieten.

Málaga’s milde klimaat en licht nodigen je uit om het hele jaar door buiten plannen te maken. Om deze reden implementeert One Oak een concept van bewoonbaarheid dat de grenzen tussen binnen en buiten opheft. De terrassen van de penthouses en hoogbouwappartementen en de tuinen op de begane grond maken deel uit van de meest sociale ruimtes, dankzij een onberispelijke indeling die de woonkamer, keuken en het terras samenbrengt. Dit creëert een grote sociale ruimte, waar de Middellandse Zee en de zon altijd aanwezig zijn en de perfecte achtergrond vormen voor momenten van ontspanning of speciale vieringen.

Een levenskwaliteit waaraan de spectaculaire gemeenschappelijke ruimtes bijdragen, waaronder twee zwembaden voor volwassenen met solarium, een kinderbad, een volledig uitgeruste fitnessruimte met sauna en douchecircuit, een coworkingruimte en tuinen. Een echte habitat van diensten, gericht op het genot van de woningen en ontworpen als een ontmoetingsplaats voor het gemeenschapsleven.Met One Oak realiseert Kronos Homes een nieuw woonmodel dat de traditionele urbanisatie aan het strand opnieuw uitvindt door middel van unieke architectuur en eersteklas faciliteiten. Het beste van stedelijk wonen om te genieten van het licht, het leven en de vreugde van Malaga. De urbanisatie kijkt uit over de Middellandse Zee en biedt een ongeëvenaard uitzicht over de hele stad en de kust.
Dit project ligt in een van de beste wijken van Torremolinos, in een rustige en gevestigde omgeving en met alle voorzieningen die je nodig hebt zonder de auto te hoeven gebruiken: openbare scholen en instituten, de sportfaciliteiten van het Gemeentelijk Sportcentrum, het Gemeentelijk Auditorium, het recreatiegebied Los Manantiales en verschillende grote supermarktketens.
Bovendien heb je een van de beste stranden van de Costa del Sol op slechts 5 minuten rijden met de auto; de luchthaven van Malaga ligt op 10 minuten rijden en de stad Malaga, met zijn dynamische culturele, gastronomische en recreatieve aanbod, ligt op slechts een kwartiertje rijden. En als je geen zin hebt om te rijden, heb je verschillende buslijnen tot je beschikking en het voorstedelijke treinstation ligt op slechts 15 minuten lopen. Oplevering vanaf maart 2026. Nog enkele vrij !!!!!
We verkopen niet alleen huizen
We geven goed advies en beste hulp.
Prijzen vanaf: € 281.000 tot € 459.000

Locatie
Torremolinos, 
Málaga, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?