Eerste fase is altijd de beste investering Eerste lijn golf Residencial La Serena View, Los Alcázares, Costa Cálida, Murcia Spanje

Los Alcazares, Alicante, Spanje

€209,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
101 m²
Perceel oppervlakte
101 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé en gemeenschappelijk
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Ondergrondse parkeergarage
Kenmerken
Versterkte deur
Lacquered doors
Automatic garage door
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Volledig ingerichte keuken
Complete badkamer
Gemeenschappelijk zwembad
Common areas
Groene zones
Direct aan golfbaan
Balkon
Uitzicht
Golf
Open
Zee
Omschrijving

Residencial Serena Views is gelegen in Los Alcázares een uitzonderlijk gebied aan de Costa Cálida op slechts 25 minuten van de luchthaven van Murcia en 55 min van de luchthaven van Alicante. Het gebied is via de snelweg verbonden met de steden Cartagena, Murcia en Alicante en de rest van de stranden van de Costa Cálida en de Costa Blanca. De residentie bestaat uit 32 appartementen met 2 en 3 slaapkamers en 9 exclusieve villa’s die modern design, kwaliteit en functionaliteit combineren. De onverslaanbare locatie biedt een fantastisch uitzicht op golf en de Mar Menor-zee.

Residencial Serena Views is gelegen in een eerste lijn van de prestigieuze golfbaan “La Serena Golf”. Deze golfbaan staat bekend om zijn meren en vegetatie die verweven zijn met de golfbaan. Het water en de meren zijn aanwezig in 16 van de 18 holes, maar de hele baan is ontworpen om de golfer verschillende strategieën in elke hole te bieden. Een ander aspect dat deze golfbaan uniek maakt, is dat het verbonden is door naar het stadscentrum te lopen, iets wat onmogelijk te vinden is op andere golflocaties die ons in staat stellen te genieten van de rust en de schoonheid van het gebied zonder de toegang te weigeren tot de diensten die los Alcázares biedt. aanbiedingen.

De Mar Menor is één van de grote hoogtepunten van de Costa Cálida, het is het grootste zoutmeer van Europa met een oppervlakte van 170 km2 en 5 eilanden. De klimatologische omstandigheden, het warme water en de afwezigheid van stroming en golven maken de Mar Menor tot een bijzondere bestemming om te genieten van baden en allerlei watersporten.

Locatie
Los Alcazares, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

52
€470,000
Dubai, 
Dubai
1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?