Eerstelijns strandappartementen met open zeezicht te koop met gemeenschappelijk zwembad en penthouses met privézwembad Costa Blanca Zuid, Spanje te koop

Torrevieja, Alicante, Spanje

€415,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
91 m²
Perceel oppervlakte
112 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Verdiepingen
1
Tuin
Solarium
Pool
Zonder zwembad
Parkeerplaats
Optional Garage
Bouwjaar
2023
Kenmerken
Volledig ingerichte keuken
Balkon
Solarium
Gemeenschappelijk zwembad
Direkt aan het strand
Versterkte deur
Inbouwkasten
Binnenplaats
Uitzicht
Open
Zee
Strand
Omschrijving

Mis deze kans niet. Het project La Mata Plaza bestaat uit 14 appartementen – allemaal met grote terrassen, twee commerciële panden op de begane grond en 11 ondergrondse parkeerplaatsen. Het project omvat ook een groot gedeeld dakterras met een jacuzzi en uitzicht op het westen op het natuurlijke zoutmeer.
10 van de appartementen hebben direct uitzicht op het stadsplein, het strand en de zee. Deze appartementen – type A en B – hebben allemaal drie slaapkamers en twee badkamers. De penthouse appartementen type A en B hebben tevens direct toegang tot een eigen privé dakterras van 80 m2 met panoramisch uitzicht.
De 4 appartementen type C, op het westen gericht op het natuurlijke zoutmeer met twee slaapkamers en één of twee badkamers. U kunt zelf kiezen of u één van de 11 parkeerplaatsen in de parkeerkelder wilt kopen.
De bouwvergunningen voor het project worden in het voorjaar van 2022 verleend en de oplevering wordt verwacht in Q3 in 2023/Q1 in 2024

Over de appartementen en hun inhoud. We hebben sterk ingezet op een zo efficiënt mogelijke benutting van het vloeroppervlak in de appartementen. We hebben onder andere doorgangen en ongebruikte ruimtes vermeden. Liever bieden we appartementen aan met een grote en luchtige woonkamer en een praktische open keukenoplossing.
Grote raampartijen en moderne glazen schuifdeuren met discrete aluminium kozijnen zorgen voor een maximaal effect van daglicht en het unieke uitzicht. Er zijn ook ruime terrassen voor zowel een bankstel als een eettafel. Vanaf het terras is er via schuifdeuren directe toegang tot zowel de woonkamer als de slaapkamer.
Hierdoor wordt het terras een natuurlijk verlengstuk van het appartement. Ook hebben we gedacht aan details zoals een geïntegreerde kledingkast in de entree, wat niet gebruikelijk is. De open keuken bestaat uit inbouwkeukenkasten en een modern eiland. Er is voldoende ruimte om te koken en op te bergen. De keukenventilator is geïntegreerd in het plafond om het open en luchtige gevoel te behouden.Luxe appartement aan het strand te koop, Costa del Blanca. Frontline strand
Adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee.
We hebben een paar eerstelijns strandappartementen met open zeezicht te koop met gemeenschappelijk zwembad en penthouses met privézwembad.

Locatie
La Mata, 
Torrevieja, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?