Fantastisch appartement met reuring op korte afstand, Punta Prima ,Torrevieja, Costa Blanca Zuid, Alicante Valencia Spanje te koop

Torrevieja, Alicante, Spanje

€279,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
72 m²
Perceel oppervlakte
80 m²
Gemeubileerd
Gemeubileerd
Tuin
Gemeenschap
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Garage
Kenmerken
Balkon
Volledig ingerichte keuken
Inbouwkasten
Airconditioning Warm/Koud
Vloerverwarming in badkamers
Major appliances
Ondergrondse parkeerruimte
2 Gemeenschappelijke zwembaden
Spa
Jacuzzi
Gemeenschappelijk gymlokaal
Op loopafstand van cafes
Op loopafstand van restaurants
Op loopafstand van strand
Uitzicht
Zwembad
Green Zones
Omschrijving

Marquanthouses voor eerlijk advies over de Spaanse onroerendgoedmarkt en hoe u het beste kunt investeren in onroerend goed. Deze spectaculaire appartementen zijn zeer aantrekkelijk voor zowel permanente bewoning als voor vakantie. Als lokale expert weten wij dat deze appartementen ook een zeer goed verhuurpotentieel hebben. (Verhuurservice is inbegrepen in onze service na verkoop). Hier bieden wij aan een Appartement op de eerste verdieping in dit gebouw met lift, ondergrondse garage. Het appartement heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers en een terras . Parkeerplaats. In deze fantastische gemeenschap Vista Azul . Bebouwde oppervlakte van het appartement 60 ,36 m2 plus overdekt terras van 11, ́60 m2 . Volledig gemeubileerd. Hoge kwaliteit.
Gemeenschappelijke ruimtes: tuin, kinderkamer, 2 zwembaden waaravan 1 met SPA en JACUZZI en gimnasio/fitnessruimte..
Biosaludable .
Gelegen in de bekende en veelgevraagde wijk Punta Prima, in de buurt van alle diensten en voorzieningen/reuring.
Restaurants, bars, supermarkten, commercieel centrum ….. enz. op enkele meters. Het paradijselijke strand van Punta Prima, Orihuela Costa op 2, 5 km is ook op loopafstand.
Een makelaar in Spanje nodig ? Wilt u eerlijk advies en feiten voor het kopen van uw droomhuis in Spanje in de Spaanse stijgende huizenmarkt. Het afgelopen jaar is de waarde van de nieuwbouw weer aanzienlijk gestegen.
De woningbouw in Spanje is de laatste jaren sterk toegenomen, wat betekent dat investeringen in een nieuwe woning ook in de toekomst in waarde zullen stijgen. In vergelijking met andere Europese landen zijn de vastgoedprijzen nog steeds zeer aantrekkelijk, vooral aan de Costa Blanca Zuid en de Costa Calida . Vandaag de dag is het nog steeds een uitstekende kans voor degenen die willen investeren in onroerend goed. Nieuwbouw heeft ook het beste verhuurpotentieel. Door de enorme vraag van zowel Nederlandstaligen als andere Noord-Europeanen doet de Spaanse vastgoedsector het erg goed. Ondanks het zeer grote aanbod gaat de verkoop zo snel dat er zelfs hier in Spanje niet of nauwelijks reeds opgeleverde woningen te koop staan. Men kan dus stellen dat het vooral off-plan Nieuwbouw is waar we het over hebben of wat in aanbouw is dat te koop staat. Hierdoor moeten we er rekening mee houden dat de huizen over het algemeen een bouwtijd hebben van 11-18 maanden. Feit : Beleggers opgelet tijd kost geld. Spaar tijdens de bouw of met andere woorden verdien tijdens de bouw 10-15%.

Locatie
Punta Prima, 
Torrevieja, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?