Investeerders !!!!! Eerste fase van hoogwaardige nieuwbouwappartementen in Campo de Golf Aguilon in Pulpi Costa Almeria Norte Spanje te koop.

Pulpí, Almería, Spanje

€132,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Toiletten
0
Woonoppervlakte
50 m²
Perceel oppervlakte
73 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Verdiepingen
4
Tuin
Gemeenschap met zwembad
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Ondergronds
Kenmerken
Dubbele ramen
Versterkte deur
Lacquered doors
Inbouwkasten
Porcelain floor
Complete badkamer
Volledig ingerichte keuken
Major appliances
Common areas
Groene zones
Gemeenschappelijk zwembad
Automatic garage door
Direct aan golfbaan
Uitzicht
Golf
Zwembad
Open
Green Zones
Omschrijving

Residencial Eagle bestaat uit 87 woningen van 1 tot 4 slaapkamers, aan de voorkant van de golfbaan, de beste woestijngolfbaan van Zuid-Europa en met een buitengewoon uitzicht op de golfbaan, zee en de bergen.
Woningen met grote terrassen en gemeenschappelijke ruimtes waar je kunt genieten van het warme klimaat.
Het project ligt in de urbanisatie Aguilón, in de wijk Pulpi in Almería.
Het uitzicht op de bergen en de nabijheid van de Geode van Pulpi maken het tot een grote natuurlijke trekpleister, en de oriëntatie op zee biedt een prachtige gelegenheid om te genieten van de kust van Almería.
Vanaf de ingang van de urbanisatie bereik je het strand in ongeveer 10 minuten met de auto. Er zijn veel restaurants aan het strand waar je op een ontspannen Spaanse manier paella kunt eten of verse tapas kunt proberen terwijl je kijkt naar de mensen die van het strand en de zon genieten.
Dit gebied is gemakkelijk te bereiken vanaf twee luchthavens. De ene ligt in Almeria en de andere in de buurt van Murcia. Beide liggen op vergelijkbare afstand van elkaar en het duurt iets meer dan een uur om ze te bereiken.

Met zoveel off-plan vastgoedopties op de markt is het moeilijk om de beste te vinden.
Off-plan eigendommen kunnen worden gekocht tegen interessante prijzen en er wordt verwacht dat ze in waarde zullen stijgen zodra ze klaar zijn.

Het kopen van een off-plan woning is een geweldige kans om een woning in deze regio van Spanje te kopen tegen een zeer aantrekkelijke marktwaarde, omdat verwacht wordt dat hun waarde aanzienlijk zal stijgen zodra ze voltooid zijn. Wacht dus gewoon tot de waarde stijgt zodra de bouw is voltooid.
Deze off-plan eigendommen bevinden zich vaak in opkomende ontwikkelingen of buurten met een uitstekende infrastructuur, zodat je een geweldig rendement op je investering kunt krijgen.

– Hogere aanvangsrendementen. Deze rendementen zijn vaak hoger dan de rendementen die kunnen worden behaald door elders te investeren, omdat deze projecten investeerders de kans geven om de vruchten te plukken voordat de bouw is voltooid en klaar is voor bewoning.

Ideaal is investeren in een zeer goede locatie met een interessant ontwerp en architectuur. Het zal de waarde verhogen en het aantrekkelijker maken voor toekomstige kopers of huurders.

Off-plan kopen heeft veel voordelen, zoals financiële zekerheid, investeringen met een laag risico, aantrekkelijke rentetarieven en een gegarandeerd rendement op investering (ROI).

Wanneer is de beste tijd om off-plan te kopen in een nieuwbouwproject?
Tijdens de beginfase van een project bieden projectontwikkelaars de meest aantrekkelijke prijzen voor nieuwe projecten om kopers en investeerders aan te trekken.
Als je erover denkt om te investeren of op zoek bent naar een huis, dan is dit de beste tijd om je droomhuis te reserveren tegen de laagste prijzen.

Als je hulp nodig hebt bij het kopen van een off-plan woning, neem dan contact met ons op. Wij helpen je door het hele proces en bieden je een bouwgarantie van 10 jaar en een volledige bankgarantie.

Locatie
Pulpí, 
Almería, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

52
€470,000
Dubai, 
Dubai
1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?