Investeerders !!!!! Eerste fase van nieuwbouwappartementen in Campo de Golf Aguilon Golf Resort in Pulpi Costa Almeria Noord Spanje te koop.

Pulpí, Almería, Spanje

€163,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
78 m²
Perceel oppervlakte
105 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Gemeenschap met zwembad
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Ondergronds
Kenmerken
Dubbele ramen
Versterkte deur
Lacquered doors
Inbouwkasten
Porcelain floor
Complete badkamer
Volledig ingerichte keuken
Major appliances
Common areas
Groene zones
Gemeenschappelijk zwembad
Automatic garage door
Direct aan golfbaan
Uitzicht
Golf
Zwembad
Open
Green Zones
Omschrijving

NIEUW aandacht investeerders mis deze kans niet aantrekkelijk

Golfbaan Aguilon ligt in de buurt van Pulpi in Almeria. Het ontwerp van de baan is ongelooflijk spectaculair en iets buitengewoons met meer dan 100 bunkers, 6 grote meren en een reeks natuurlijke ravijnen die allemaal samen het spelen op de baan tot een onvergetelijke ervaring maken. Je kunt de Aguilon bergen in de ene richting en het prachtige uitzicht op de baai van Pulpi in de andere. Al met al een fantastische ervaring om van te genieten, met een aantal holes die je nog lang zullen heugen.
Natuurlijk hoef je geen golf te spelen deze woningen zijn zo ideaal gelegen en hebben een uniek uitzicht dat ook de nietgolvers verlieft worden op deze locatie.
Mundo Aguilon Golf te koop vastgoed met golf en zeezicht.
Dit is een fantastische kans om te kopen aan het begin van de ontwikkeling. De wegen en infrastructuur zijn klaar voor de bouw, maar op dit moment zijn er nog enkele huizen van voor de crisis te koop tegen zeer interessante prijzen. Zorg ervoor dat je snel handelt, want de verkoop van woningen in Mundo Aguilón Golf is al in volle gang. De beschikbare woningen zijn er in verschillende maten, zowel met twee slaapkamers als met drie slaapkamers, sommige met grote terrassen met uitzicht op de golfbaan en de zee. Er zijn er veel beschikbaar die passen bij je wensen en budget. Alle kamers zijn ruim en de flats zijn hoogwaardig afgewerkt. Er zijn ondergrondse garages om je auto koel en uit de zon te houden. Ze hebben allemaal een gemeenschappelijk zwembad en sommige hebben zelfs een paddle-tennisbaan.

Vanaf de ingang van de urbanisatie bereik je het strand in ongeveer 10 minuten met de auto. Er zijn veel restaurants aan het strand waar je op een ontspannen Spaanse manier paella kunt eten of verse tapas kunt proberen terwijl je kijkt naar de mensen die van het strand en de zon genieten.

Dit gebied is gemakkelijk te bereiken vanaf twee vliegvelden. De ene ligt in Almeria en de andere in de buurt van Murcia. Beide liggen op vergelijkbare afstand van elkaar en het duurt iets meer dan een uur om ze te bereiken.

Met zoveel off-plan vastgoedopties op de markt is het moeilijk om de beste te vinden.
Off-plan eigendommen kunnen worden gekocht tegen interessante prijzen en er wordt verwacht dat ze in waarde zullen stijgen zodra ze klaar zijn.
Het kopen van een off-plan woning is een geweldige kans om een woning in deze regio van Spanje te kopen tegen een zeer aantrekkelijke marktwaarde, omdat verwacht wordt dat hun waarde aanzienlijk zal stijgen zodra ze klaar zijn. Wacht dus gewoon tot de waarde stijgt zodra de bouw is voltooid.
Deze off-plan eigendommen bevinden zich vaak in opkomende ontwikkelingen of buurten met een uitstekende infrastructuur, zodat je een geweldig rendement op je investering kunt krijgen.

– Hogere aanvangsrendementen. Deze rendementen zijn vaak hoger dan de rendementen die je kunt behalen door elders te investeren, omdat deze projecten investeerders de kans geven om de vruchten te plukken voordat de bouw is voltooid en klaar is voor bewoning.

Ideaal is investeren in een zeer goede locatie met een interessant ontwerp en architectuur. Het zal de waarde verhogen en het aantrekkelijker maken voor toekomstige kopers of huurders.
Off-plan kopen heeft veel voordelen, zoals financiële zekerheid, investeringen met een laag risico, aantrekkelijke rentetarieven en een gegarandeerd rendement op investering (ROI).

Wanneer is de beste tijd om off-plan te kopen in een nieuwbouwproject?
Tijdens de eerste fasen van het project bieden projectontwikkelaars de meest aantrekkelijke prijzen voor nieuwe projecten om kopers en investeerders aan te trekken.
Als je erover denkt om te investeren of op zoek bent naar een huis, dan is dit de beste tijd om je droomhuis te reserveren tegen de laagste prijzen.

Als je hulp nodig hebt bij het kopen van een off-plan woning, neem dan contact met ons op. Wij helpen je door het hele proces en bieden je een bouwgarantie van 10 jaar en een volledige bankgarantie.

Locatie
Pulpí, 
Almería, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?