Investeerders opgelet EERSTE LIJN STRAND LUXE APPARTEMENT in Benidorm, Alicante Valencia te koop

Benidorm, Alicante, Spanje

€955,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
92 m²
Perceel oppervlakte
151 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Gemeenschap met zwembad
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Garage
Kenmerken
Volledig ingerichte keuken
Garage
Bergruimte
Gemeenschappelijk zwembad
Common areas
Groene zones
Balkon
Uitzicht
Zee
Open
Strand
Omschrijving

Het project Delfín Tower, dat de verkoop van appartementen in Benidorm radicaal zal veranderen, is zo ontworpen dat de gemeenschappelijke ruimten van het gebouw en het project een verlengstuk zijn van de woningen van de eigenaren.

GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTES
Het zwembad en de buitentuin liggen meer dan 2 meter boven het straatniveau om een oneindig effect te bereiken. Het resultaat? Een locatie met uitzicht op het strand en de zee, omgeven door de grootst mogelijke privacy, waardoor het niet zichtbaar is vanaf de straat.
Door gebruik te maken van de grote hoogte van de lobby, aan een van de zijden op mezzanine niveau, is er een ultramoderne fitnessruimte waar u fysieke inspanning kunt combineren met de rust van het uitzicht op het strand en de zee.
Het aanbod van diensten en gemeenschappelijke ruimtes wordt aangevuld met het verwarmde zwembad op de 19e verdieping, waar het woord “ontspannen” maximaal tot uitdrukking komt. Oneindige uitzichten zonder architectonische barrières en een grote gordijngevel waardoor het licht permanent binnendringt, zorgen voor onvergetelijke momenten.
Toegankelijkheid is een ander opmerkelijk element van de Delfin Tower. De liften zijn ultramodern, snel en groot. De hele ontwikkeling is ontworpen om architectonische barrières volledig te elimineren, zodat er routes zijn om elk deel van de ontwikkeling te bereiken zonder enige vorm van opstap.

Delfin Tower is the first high-rise residential building in Spain with Leed Gold certification. A certification that requires that everything from the design, the construction process, the selection of materials and the subsequent management of the building are conceived to offer uncompromising sustainable solutions.

WAAROM NU INVESTEREN IN BENIDORM?
Nieuw Benidorm verandert in ‘luxe’ toeristenstad
Benidorm is de vierde populairste toeristische bestemming van Spanje en laat achter zich wat het was ………..
Na Covid heeft Benidorm een punt bereikt waarop het moest veranderen omdat de kosten omhoog gingen en de hotels niet kunnen werken met lage prijzen. In de jaren ’70, ’80 en ’90 was de levensstandaard in Spanje erg laag. Mensen verdroegen lawaai en dronkenschap omdat dat nodig was.

Dat gebeurt nu niet meer in een modern land en Benidorm is aan het veranderen. Goedkope vakanties zijn voorbij hier in Benidorm.De focus van Benidorm na COVID is gericht op meer upmarket kopers en reizigers en terugbrengen van Benidorm naar zijn “gold rush” tijdperk van de prachtige jaren 70.
Benidorm heeft een echt mooi strandfront met 2 lange gezellige promenades met een groot mooi strand met blauwe vlag. Een 5 km lang strand en biedt kwaliteitsservice en bars en restaurants. Mensen komen nog steeds genieten van Benidorm, de nachtelijke barbecues, excursies, feesten, disco’s maar weer op een andere manier .Na COVID was een andere aanpak nodig, kwam die geest terug, om het hele gebied te promoten, met zijn potentieel voor sport, bezoeken aan nabijgelegen bergdorpen, voor eten, wijn en cultuur. We moeten meer bieden dan zon, stranden en goedkope alcohol.”
Investeerders opgelet dit word een nieuwe MILLA DE ORO- NEW GOLDEN MILE

Locatie
Benidorm, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai
Studio City_Azizi Vista_Front View Day_01
€265,500
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?