KEY READY Eerstelijn Golfbaan appartementen met prachtig uitzicht op de golfbaan en de zee, Pulpi, San Juan de Terreros, Costa Cálida, Spanje te koop

Almería, Almería, Spanje

€168,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
3
Toiletten
0
Woonoppervlakte
205 m²
Perceel oppervlakte
88 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Solarium
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Garage
Bouwjaar
2009
Kenmerken
Airconditioning
Volledig ingerichte keuken
Gemeenschappelijk zwembad
Major appliances
Garage
Bergruimte
Direct aan golfbaan
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Uitzicht
Golf
Zee
Omschrijving

Fantastische aanbieding. Gelijk opleverbaar – wel een schoonmaak en een verfbeurt nodig-
Mundo Aguilón Birdie & Falcon – Golfappartementen in San Juan de los Terreros.Appartementen met golf- en zeezicht in San Juan de Los Terreros. We zijn verheugd om enkele van de beste prijs-kwaliteitverhoudingen in de regio Almeria te presenteren.
De appartementen zijn gelegen op een exclusieve urbanisatie met alle voorzieningen binnen enkele minuten lopen. Er zijn drie zwembaden op het complex, twee zijn gelegen aan de rand van de golfbaan en hebben prachtig uitzicht op de greens. Het derde zwembad bevindt zich boven het complex en biedt een panoramisch uitzicht over de omgeving en de zee.Naast het derde zwembad zijn paddle-banen die de mogelijkheid bieden om wat energieker te zijn als de stemming je aanspreekt. Het complex herbergt ook het clubhuis van de golfbaan, dat een bar, pro-shop en cateringservice herbergt en is open voor alle bewoners.
Alle woningen worden verkocht compleet met warme en koude airconditioning geïnstalleerd, design badkamers en een ingerichte keuken met alle benodigde elektrische apparaten als standaard. Ook standaard inbegrepen is een parkeerkelder en afgesloten berging. Gelegen op de golfbaan Mundo Aguilon in de buurt van Pulpi, Almeria, zijn deze woningen gebouwd volgens de hoogste specificaties en bieden ze een fantastisch uitzicht op de golfbaan en de omgeving.
Mundo Aguilon, gelegen aan de voet van de spectaculaire Sierra Aguilon-bergen, is onlangs uitgeroepen tot de beste woestijn golfbaan van Europa en biedt een adembenemend uitzicht op de bergen en de Middellandse Zee Nieuwbouw in Pulpí, San Juan de Terreros, Almería.Nieuwbouw in Pulpí, San Juan de Terreros, Almería.
Promotie van exclusieve woningen, van 1 tot 3 slaapkamers en aan de frontlinie van de golfbaan en met buitengewoon uitzicht op de zee, onmiddellijke oplevering. Met garage en berging. Zeer grote privéterrassen of tuinen voor privégebruik. Met zwembaden in de wandelgebieden van de gemeenschappelijke ruimtes en een paddle-tennisbaan.Moderne architectuur en ingerichte keukens. De lay-out en het prachtige uitzicht creëren een uitgebalanceerd complex in de bevoorrechte omgeving van de beste Desert Golf Course in Zuid-Europa.
Het is jouw leven, kies waar je het wilt leven.

The property is located right next to the golf-course. It has stunning views of the golf course and the sea.
The property is located 100 m from Aguilón Golf golf course, 8 km from San Juan de Los Terreros city, 8 km from Super Pepa San Juan de Los Terreros supermarket, 8 km from Playa San Juan De Los Terreros sand beach, 9 km from SPAR San Juan de Los Terreros supermarket, 10 km from Playa de los Cocedores sand beach, 10 km from Playa de las Palmeras sand beach, 11 km from Cuatro Calas , 15 km from Spaxión Don Juan Aguilas , 15 km from Mercadona Aguilas supermarket, 18 km from Aguilas city, 18 km from ALDI Aguilas supermarket, 18 km from LIDL Aguilas supermarket, 20 km from Carrefour Aguilas supermarket, 50 km from Lorca city, 90 km from Cartagena city, 95 km from Aeropuerto MURCIA airport, 110 km from Aeropuerto ALMERIA airport, 118 km from Almeria city, 122 km from Murcia city, 123 km from Cabo de Gata – Nijar , 187 km from Aeropuerto ALICANTE airport, 194 km from Alicante city, 280 km from Sierra Nevada skiing resort. The house is situated in a charming neighborhood in a residential complex. EXCELLENT VALUE FOR MONEY !!! They do need a good clean and a coat of paint buT what do want for this firstline GOLF property at this price !!!

Locatie
Almería, 
Almería, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?