Laat deze kans niet lopen! Uitstekende vastgoedbeleggingen zeer dicht bij het strand, ZEER GOEDE PRIJS KWALITEITSVERHOUDING in Mil Palmeras, Costa Blanca Zuid-Spanje te koop

Orihuela, Alicante, Spanje

€176,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
94 m²
Perceel oppervlakte
94 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Verdiepingen
2
Tuin
Solarium
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Garage
Bouwjaar
2024
Kenmerken
Volledig ingerichte keuken
Balkon
Solarium
Gemeenschappelijk zwembad
Groene zones
Common areas
5-10 minuten van golfbaan
Dubbele ramen
Keramische tegelvloer
Pre-installatie van A/C
Garage
Uitzicht
Zwembad
Green Zones
Omschrijving

UNIEK CONCEPT- Riomar Healthy Living, welzijn begint in je nieuwe huis.- Excellent investmentproperties- near the beach just 1,300 meter from the beach,
TM gaat nog een stap verder in het concept van gezond leven, met Riomar Healthy Living. Het brede scala aan diensten en faciliteiten gericht op gezondheid en welzijn zullen u in staat stellen te genieten van de mediterrane levensstijl en zorg van binnen en van buiten bieden.
De residentie heeft onder andere een zwembad, gym, gemeenschapsruimte, evenals verschillende polyvalente ruimtes en buitenruimtes. De zorgappartementen met 1 en 2 slaapkamers hebben grote terrassen, vooral op de begane grond, en solariums, waar u het hele jaar door kunt genieten van het heerlijke klimaat van de Costa Blanca.
Riomar Healthy Living ligt zeer dicht bij het strand van Mil Palmeras, tussen Campoamor en Torre de la Horadada, in een rustige en geconsolideerde omgeving naast een natuurlijke ruimte, met inheemse vegetatie en een breed scala aan diensten op slechts een paar minuten afstand, zoals zoals verschillende golfbanen, restaurants, winkelcentra en alles wat u nodig heeft.
Nieuwbouw nabij het strand van Mil Palmeras, tussen Campoamor en Torre de la Horadada.
Welzijn begint in uw nieuwe huis. De residentie heeft een breed scala aan voorzieningen die zijn ontworpen voor uw gezondheid en welzijn. Vanaf € 109.000
Riomar Healthy Living is de ideale plek om te genieten van uw nieuwe woning met een ideale locatie, diensten en faciliteiten om u het welzijn te garanderen dat u verdient. De residentie ligt zeer dicht bij het strand van Mil Palmeras, tussen Campoamor en Torre de la Horadada, in een natuurlijke en rustige omgeving. Riomar Healthy Living krijgt in totaal 46 zorgappartementen met 1 en 2 slaapkamers met 1 of 2 badkamers en spectaculaire gemeenschappelijke ruimtes met: zwembad met lift, volledig uitgeruste fitnessruimte, gemeenschapsruimte, fitnesszaal, schoonheidssalon en fysiotherapieruimte.

Residencial Riomar bestaat uit een omheinde gemeenschap met 46 appartementen met 1 en 2 slaapkamers, met parkeerplaats in de kelder, verdeeld in een blok met een begane grond plus 2 bovenverdiepingen. Als u een vorm van beperkte mobiliteit heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien Riomar Healthy Living praktisch alle mogelijke aanpassingen zal hebben zodat uw welzijn maximaal is. Om de grootste veiligheid te garanderen, hebben alle appartementen bovendien een knop met 24-uurs hulp op afstand, elke dag van het jaar, die zorg biedt in situaties van zorg op afstand, medische hulp en noodgevallen.
Levering: 30 juni 2024
De rode knop voor noodgevallen in huis is direct verbonden met het Rode Kruis. De gemeenschapskosten bedragen 160 euro per maand all in. Omdat het om zorgappartementen gaat, kunt u deze woningen zeer eenvoudig verhuren en ontstaat er een wachtlijst. Onthoud dat er slechts 46 van dit soort woningen zijn. De Zorgappartementen mogen alleen voor lange termijn verhuurd worden.

Wijze van betaling is 6.000,- euro plus 10% BTW aanbetaling.
In 15-20 dagen 40% plus 10% BTW de laatste betaling de rest plus 10% BTW wordt betaald bij voltooiing.
Financiering is mogelijk voor 35 % VAN DE KOOPPRIJS bij de laatste betaling.
Meubelpakketten beschikbaar.

Het strand van Mil Palmeras ligt aan de monding van de Cañada de Matamoros, die de gemeentegrenzen van Orihuela en El Pilar de la Horadada afbakent.
Het is een natuurlijk, open strand met fijn wit zand met strandbardiensten, verhuur van hangmatten en parasols. Het heeft een kinderspeelplaats.
Voor een kleine badplaats is er een grote selectie aan bars en restaurants in Mil Palmeras. De stad is populair bij zowel Spaanse als buitenlandse vakantiegangers. Het heeft ook een groot aantal expats die op zoek zijn naar een vredig leven. Mil Palmeras is gemakkelijk te bereiken via de N-332 en heeft fijne zandstranden die breed zijn en uitnodigen tot een verfrissende duik. Inclusief een Blauwe Vlag Award.
Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en uitstekende faciliteiten. Direct aan het strand vinden bezoekers levendige chiringuitos (strandbars). De tapas, vis en zeevruchten en specialiteiten zijn populair en altijd vers.Net achter het strand is een levendige strook van bars en restaurants met Discoteca. Wandelend langs de strip met kinderen, trekken ze je al snel de zeer populaire Heladerias (ijssalons) binnen. Goed eten, een goede keuze voor pizza, gegrild vlees enz. maakt deze plek een favoriet bij het hele gezin. De restaurants hebben een geweldige sfeer en de meeste diners hebben mooie terrassen om buiten te eten. Mis de leuke winkels niet.

Locatie
Mil Palmeras, 
Orihuela, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?