Laat deze kans niet lopen! Uitstekende vastgoedbeleggingen zeer dicht bij het strand, ZEER GOEDE PRIJS KWALITEITSVERHOUDING in Mil Palmeras, Costa Blanca Zuid-Spanje te koop

Orihuela, Alicante, Spanje

€109,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Toiletten
0
Woonoppervlakte
67 m²
Perceel oppervlakte
67 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Verdiepingen
2
Tuin
Solarium
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Garage
Bouwjaar
2024
Kenmerken
Volledig ingerichte keuken
Balkon
Solarium
Gemeenschappelijk zwembad
Groene zones
Common areas
5-10 minuten van golfbaan
Dubbele ramen
Keramische tegelvloer
Pre-installatie van A/C
Garage
Uitzicht
Zwembad
Green Zones
Omschrijving

UNIEK CONCEPT- Riomar Healthy Living, welzijn begint in je nieuwe huis gelegen slechts 1.300 meter van het strand.
TM gaat nog een stap verder in het concept van gezond leven, met Riomar Healthy Living. Het brede scala aan diensten en faciliteiten gericht op gezondheid en welzijn zullen u in staat stellen te genieten van de mediterrane levensstijl en zorg van binnen en van buiten bieden.
De residentie heeft onder andere een zwembad, gym, gemeenschapsruimte, evenals verschillende polyvalente ruimtes en buitenruimtes. De zorgappartementen met 1 en 2 slaapkamers hebben grote terrassen, vooral op de begane grond, en solariums, waar u het hele jaar door kunt genieten van het heerlijke klimaat van de Costa Blanca.
Riomar Healthy Living ligt zeer dicht bij het strand van Mil Palmeras, tussen Campoamor en Torre de la Horadada, in een rustige en geconsolideerde omgeving naast een natuurlijke ruimte, met inheemse vegetatie en een breed scala aan diensten op slechts een paar minuten afstand, zoals zoals verschillende golfbanen, restaurants, winkelcentra en alles wat u nodig heeft. Nieuwbouw nabij het strand van Mil Palmeras, tussen Campoamor en Torre de la Horadada.
Welzijn begint in uw nieuwe huis. De residentie heeft een breed scala aan voorzieningen die zijn ontworpen voor uw gezondheid en welzijn. Vanaf € 109.000
Riomar Healthy Living is de ideale plek om te genieten van uw nieuwe woning met een ideale locatie, diensten en faciliteiten om u het welzijn te garanderen dat u verdient. De residentie ligt zeer dicht bij het strand van Mil Palmeras, tussen Campoamor en Torre de la Horadada, in een natuurlijke en rustige omgeving. Riomar Healthy Living krijgt in totaal 46 zorgappartementen met 1 en 2 slaapkamers met 1 of 2 badkamers en spectaculaire gemeenschappelijke ruimtes met: zwembad met lift, volledig uitgeruste fitnessruimte, gemeenschapsruimte, fitnesszaal, schoonheidssalon en fysiotherapieruimte.
Levering: 30 juni 2024 -Excellent Investmentproperties.Voor snelle beslissers.

De rode knop voor noodgevallen in huis is direct verbonden met het Rode Kruis. De gemeenschapskosten bedragen 160 euro per maand all in. Omdat het om zorgappartementen gaat, kunt u deze woningen zeer eenvoudig verhuren en ontstaat er een wachtlijst. Onthoud dat er slechts 46 van dit soort woningen zijn. De Zorgappartementen mogen alleen voor lange termijn verhuurd worden.

Wijze van betaling is 6.000,- euro plus 10% BTW aanbetaling.
In 15-20 dagen 40% plus 10% BTW de laatste betaling de rest plus 10% BTW wordt betaald bij voltooiing.
Financiering is mogelijk voor de laatste betaling tot 35 % VAN DE KOOPPRIJS.

Meubelpakketten beschikbaar.

Residencial Riomar bestaat uit een omheinde gemeenschap met 46 appartementen met 1 en 2 slaapkamers, met parkeerplaats in de kelder, verdeeld in een blok met een begane grond plus 2 bovenverdiepingen. Als u een vorm van beperkte mobiliteit heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien Riomar Healthy Living praktisch alle mogelijke aanpassingen zal hebben zodat uw welzijn maximaal is. Om de grootste veiligheid te garanderen, hebben alle appartementen bovendien een knop met 24-uurs hulp op afstand, elke dag van het jaar, die zorg biedt in situaties van zorg op afstand, medische hulp en noodgevallen.

Why Riomar Healthy Living?
A new residential concept where the center is well-being.
With all the necessary adaptations for people with reduced mobility.
Quiet and consolidated area next to a natural space and a wide range of services, surrounded by golf courses and very well connected.
Parking spaces and storage rooms in the basement.
Telecare service, medical aid and emergency.

Locatie
Mil Palmeras, 
Orihuela, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai
Studio City_Azizi Vista_Front View Day_01
€265,500
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?