LUXE APPARTEMENT IN EEN OASE VAN GROEN MET GOLF UITZICHT IN GOLFRESORT ASPE, MONFORTE DEL CID, Alicante, Costa Blanca Zuid SPANJE TE KOOP

Aspe, Alicante, Spanje

€469,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
117 m²
Perceel oppervlakte
147 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé en gemeenschappelijk
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Parkeren op afstand
Kenmerken
Solarium
Gemeenschappelijk zwembad
Airconditioning
Kelder
Terras
Complete badkamer
Inbouwkasten
Groene zones
Porcelain floor
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Dubbele beglazing (Climalit)
Parkeerruimte
Bergruimte
Uitzicht
Open
Zwembad
Golf
Green Zones
Omschrijving

WONEN IN DE NATUUR ………Onze Annapurna-appartementen bestaan ​​uit twee gebouwen van twee verdiepingen, met 24 openlucht garage plaatsen en een gemeenschappelijk zwembad, grote gemeenschappelijke groene zones en een individueel solarium of tuin.
Woningen gericht op de beste oriëntatie, op jacht naar het beste uitzicht op de golfbaan.
Ze genieten van grote ramen die goed georiënteerd en beschermd zijn, waardoor de zon kan verwarmen en het interieur van de huizen in de winter kan verlichten. Strategische openingen van het timmerwerk zoeken door ventilatie van gevels, interieur patio’s…
Een sterk begroeide omgeving met inheemse soorten die, met de daaruit voortvloeiende besparing van water, het bioklimatisme zullen beschermen, aangezien de plantenmassa de lucht vernieuwt, dwarsventilatie genereert en CO2-emissies absorbeert.
Alle woningen zijn ontworpen en uitgerust om te voldoen aan hoge prestaties op het gebied van energie-efficiëntie.
Het project is strategisch gelegen in het hart van de provincie Alicante. Het ligt op 10 minuten van de internationale luchthaven Alicante-Elche. Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in Alicante, op 15 minuten van de golfbaan. Bovendien is er een modern wegennet dat het verbindt met de belangrijkste steden van Spanje.
Het ligt op 20 minuten van de prachtige maagdelijke stranden van de Middellandse Zee. Daarom is de temperatuur perfect (gemiddeld 18º) om te golfen en andere buitensporten te beoefenen, met 300 zonnige dagen per jaar.
De golfbaan heeft ook 25 km vrij land om te wandelen en mountainbiken.
De appartementen bestaan ​​uit twee gebouwen van twee verdiepingen, met 24 openlucht garageplaatsen en een gemeenschappelijk zwembad, grote gemeenschappelijke groene zones en een individueel solarium.
Woningen gericht op de beste oriëntatie, op jacht naar het beste uitzicht op de golfbaan.
Ze genieten van grote ramen die goed georiënteerd en beschermd zijn, waardoor de zon kan verwarmen en het interieur van de huizen in de winter kan verlichten. Strategische openingen van het timmerwerk zoeken door ventilatie van gevels, binnen patio’s…
Een sterk begroeide omgeving met inheemse soorten die, met de daaruit voortvloeiende besparing van water, het bioklimatisme zullen beschermen, aangezien de plantenmassa de lucht vernieuwt, dwarsventilatie genereert en CO2-emissies absorbeert.
Alle woningen zijn ontworpen en uitgerust om te voldoen aan hoge prestaties op het gebied van energie-efficiëntie. IS HET BESTE GOED GENOEG VOOR U?

There is a spacious and welcoming clubhouse, with a restaurant with an extensive menu of international and traditional Spanish dishes. Specialized golf shop with personalized advice. Golf course with 18 holes par 72, fully integrated into the landscape of the area. Ideal for all levels of players. Crystal-clear beaches and numerous Blue Flag beaches are within a 20-minute drive of the resort. Homes aimed at the best orientation, with frontline views of the golf course. They enjoy large windows properly oriented and protected, allowing the sun to heat and illuminate the interior of the homes in winter. Strategic openings of the carpentry seek through ventilation from facades, interior patios… Homes aimed at the best orientation, with frontline views of the golf course.
BEST INVESTMENT PROPERTY IN ALICANTE. HIGHEST RENTAL POTENTIAL IN ALICANTE SPAIN

Locatie
Aspe, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

17
€238,200
Dubai, 
Dubai
foto 2
€164,000
Dubai, 
Dubai
IMG-20231008-WA0057
€65,000
Praia, 
Kaapverdië

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?