Mis uw kans niet. Fantastische appartementen MET ZEEZICHT DICHTBIJ HET STRAND in Gran Alacant, Costa Blanca Zuid, Alicante, Valencia Spanje te koop

Santa Pola, Alicante, Spanje

€235,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
85 m²
Perceel oppervlakte
105 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Gemeenschap met zwembad
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Garage
Bouwjaar
2024
Kenmerken
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Versterkte deur
Lacquered doors
Inbouwkasten
Porcelain floor
Airconditioning Warm/Koud
Volledig ingerichte keuken
Gemeenschappelijk zwembad
Zwembad voor kinderen
Common areas
Groene zones
Speelzone voor kinderen
Garage
Bergruimte
Uitzicht
Zwembad
Open
Zee
Omschrijving

Voor snelle beslissers ! We willen de start van de marketing van de nieuwe ontwikkeling in Gran Alacant aankondigen met Taylor Wimpey. Koop nu off plan en profiteer van grote waardestijging. Ons AMARA project bestaat uit PRACHTIGE 2 en 3 slaapkamer appartementen.Gelegen in Cabo de Santa Pola, zeer dicht bij het natuurpark Clot de Galvany en op korte loop afstand 2km van de Carabassí-stranden. Amara is een nieuwe ontwikkeling met 120 appartementen (Oplevering vanaf Juni 2024- jun 2025) tussen Gran Alacant en Cabo de Santa Pola, de natuurlijke omgeving, een prachtige locatie tussen de steden El Altet en Santa Pola, en de prachtige eindeloze zand duinstranden maken de nieuwe Amara-appartementen een van de best mogelijke keuzes als u een huis aan de Costa Blanca wilt kopen. De aankoop van onroerend goed in Alicante, Spanje is meer dan eens aanbevolen door vele artsen en specialisten uit heel Europa en Scandinavië. De Costa Blanca Zuid en de Costa Cálida staan ​​bekend om hun zoutpannen. Door het bestaan ​​van de meren heeft dit gebied een microklimaat. Mensen met botaandoeningen zoals reuma of artrose hebben veel baat bij het gezonde microklimaat van dit gebied in Spanje. Onder andere de zon, warmte en schone lucht zijn een weldaad voor het lichaam. We raden dit gebied ook aan voor zwangere vrouwen en ook voor pasgeboren baby’s. De gezonde lucht en het heerlijke klimaat hebben al veel van onze klanten doen besluiten om een ​​tweede te kopen thuis in de omgeving van Alicante.Bovendien is onze regio door de Wereldgezondheidsorganisatie uitgeroepen tot een van de schoonste omgevingen van Europa.De appartementen met 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers hebben een zorgvuldig ontworpen verdeling en genieten van een prachtig uitzicht op de gemeenschappelijke ruimtes, de natuurlijke omgeving of de zee, en het zwembad en de privétuinen bij de ontwikkeling. Deze nieuwe appartementen zijn gebouwd volgens een zeer hoge standaard en vormen een mooie woonwijk met zwembaden, eigen ondergrondse parkeergarage, berging, tuinen en een kinderspeelplaats. De locatie is top, je hebt alle voorzieningen op slechts een steenworp afstand en er is een goede busverbinding naar de nabijgelegen luchthaven en de kosmopolitische stad Alicante.
De natuurlijke omgeving, een prachtige ligging tussen de steden El Altet en Santa Pola, en de prachtige zandduinen stranden maken de nieuwe Amara appartementen een van de best mogelijke keuzes als u een huis aan de Costa Blanca wilt kopen.
Een woning kopen in de buurt van de zoutmeren in Spanje is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor de portemonnee. Investeren in dit deel van Spanje is zeer winstgevend.High Rental Potential.Investeerders opgelet.
Vanaf 235.000 euros eerste verdieping met balkon.BENEDEN 2/3 SLAAPKAMER VERDIEPING MET TUIN IS VANAF 240.000EUROS. Er zijn ook Benedenverdiepingen met tuin en Penthuizen met dakterras met 2 slaapkamers . PRIJS 2 SLAAPKAMER PENTHUIS MET GROOT DAKTERRAS MET ZEEZICHT VANAF 280.000 Euros.Oplevering Juni 2024. jun2025)
Neem snel contact op over beschikbaarheid en prijzen.
VERKOOP GAAT ZEER SNEL IN DIT GEBIED VAN SPANJE!!!
kOOPKLAAR?????¿ Bezoek ons en kijk wat beschikbaar is hier met ons in Spanje de verkoop gaat snel

Locatie
Gran Alacant, 
Santa Pola, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?