Net vrijgegeven luxe appartementen in Residencial Lago Di Como, in Mil Palmeras op de tweede lijn van de zee prachtig uitzicht, Costa Blanca Zuid-Spanje te koop

Orihuela, Alicante, Spanje

€225,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
59 m²
Perceel oppervlakte
81 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Verdiepingen
1
Tuin
Gemeenschap met zwembad
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Optional Garage
Bouwjaar
2024
Kenmerken
Dubbele ramen
Elektrische jaloezieën
Versterkte deur
Lacquered doors
Porcelain floor
Volledig ingerichte keuken
Pre-installatie van A/C
Entree met video systeem
Groene zones
Gemeenschappelijk zwembad
Balkon
Op loopafstand van strand
Op loopafstand van restaurants
Op loopafstand van cafes
Uitzicht
Zwembad
Green Zones
Omschrijving

NIEUW PROJECT met enorm grote zwembaden AAN ZEE .We zijn verheugd om de nieuwe Residencial Lago Di Como te presenteren off plan, de prijs staat vast in het contract en terwijl het gebouwd wordt verdien je geld! Het wooncomplex bestaat uit zeer grote gemeenschappelijke zwembaden, tuinen, appartementenblokken met twee of drie slaapkamers en twee badkamers; en met balkons met een prachtig uitzicht.Allemaal met keuken uitgerust met hoge en lage meubels. Het heeft ook een wasruimte en pre-installatie van airconditioning.
Eerste woningen te koop in blok 1.
Residentieel op de tweede lijn van het strand, bestaande uit 4 moderne gebouwen gelegen in een bevoorrechte omgeving, naast een van de best gekwalificeerde en weloverwogen stranden van Spanje, met eerste kwaliteiten met uitgestrekte tuinen, een gemeenschappelijk park, een enorm groot gemeenschappelijk zwembad en tuin voor volwassenen en kinderen Gelegen in een bevoorrechte omgeving van Orihuela Costa, ze bestaan ​​uit 2 (of 3) slaapkamers, 2 badkamers, ingerichte keuken, wasruimte en pre-installatie van airconditioning, met grote terrassen.OPLEVERING VANAF JUNI 2023
De residentie heeft uitgestrekte tuinen, een speeltuin, een ondergrondse parkeergarage en een groot gemeenschappelijk zwembad voor volwassenen en kinderen.
Het is omgeven door een breed scala aan diensten, een van de beste restaurants in de omgeving, waar u kunt genieten van het uitzicht terwijl u ontspant met een gemiddelde jaartemperatuur van 17 ° C. De internationale luchthaven van Alicante ligt op 45 minuten afstand en de van Murcia 35 minuten.
Horadada-toren.
Pilar de la Horadada is een charmant Spaans stadje gelegen in het zuiden van de Costa Blanca. Hier heb je enkele van de beste restaurants in de omgeving en ze bevinden zich op slechts 10 minuten van dit project. Natuurlijk zijn alle diensten die u nodig heeft op loopafstand, supermarkten, banken, apotheken, winkels in cafés. In een korte rit bereikt u de prachtige stranden van Torre de la Horadada, Mil Palmeras of Campoamor, evenals die van de Mar Menor. Vanaf hier bent u in minder dan 50 minuten op de luchthaven van Alicante. Zeer goede verbinding met N332 in AP-7. NU NET IN DE VERKOOP HAAST U Schiet op, er staat een rij klanten om te kopen!!!

Locatie
Mil Palmeras, 
Orihuela, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

52
€470,000
Dubai, 
Dubai
1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?