NIEUWE. Alleen voor snelle beslissers.MIRADOR LAKE SANTA ROSALIA Resort Apartments. exclusief resort met Crystal Lake & stranden Los Alcázares en Torre Pacheco, Costa Calida, Spanje te koop

Torre-Pacheco, Murcia, Spanje

€259,900
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
86 m²
Perceel oppervlakte
113 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Verdiepingen
1
Tuin
Gemeenschap
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Ondergrondse parkeergarage
Bouwjaar
2023
Kenmerken
Gemeenschappelijk zwembad
Groene zones
Balkon
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Versterkte deur
Automatic garage door
Lacquered doors
Volledig ingerichte keuken
Uitzicht
Lagoon
Zwembad
Green Zones
Omschrijving

Nieuwe INVESTERINGSKANS.
We brengen onze nieuwe promotie MIRADOR LAKE SANTA ROSALIA op de markt. Er zijn 6 blokken van 3 verdiepingen met slechts 7 appartementen, in totaal 42 woningen.De huizen hebben 3/2 slaapkamers en 2 badkamers met uitzicht op het grote Crystal meer en stranden (lake is reeds klaar)en de groene gebieden van dit grote luxe resort. ALLEEN VOOR SNELLE BESLISSERS!
Appartementen met balkon 2 slaapkamers en 2 badkamers met balkon op de eerste verdieping. Gemeenschappelijk zwembad. Lift. Ook beschikbaar op de begane grond met tuin of penthouses met balkon en super groot terras. Santa Rosalía is een uniek resort met Crystal Lake & Beaches en enorme groene gebieden met sportfaciliteiten. Spectaculair resort met de grootste lagune van Europa, gelegen tussen Los Alcázares en Torre Pacheco, is het volgende grootste project aan de Costa Cálida dat biedt wat nog niet is gezien in dit deel van Spanje. Deze woningen zullen snel verkopen. Neem direct contact met ons op! Tussen elke lancering van de vastgoedprijslijst in de volgende fase kunt u zich aanmelden voor een wachtlijst. Onthoud dat elke nieuwe prijslijst een prijsverhoging heeft! Met alle infrastructuur, kinderspeelplaatsen en de indrukwekkende en aantrekkelijke strandlagune die nu voltooid is, is dit de meest populaire plek om te winkelen in de regio Murcia in 2022. De Santa Rosalía la laguna is 17.000 m2 en wordt omgeven door zanderige stranden en palmbomen, er zullen 2 eilanden zijn waarvan een met een bar. Aanvullende diensten binnen het complex kregen een clubhuis en andere sport- en vrijetijdsvoorzieningen voor het hele gezin. Gelegen op nog geen 5 minuten rijden van de stranden van Los Alcázares en de Mar Menor en op loopafstand van vele voorzieningen. Slechts 25 minuten rijden van de luchthaven van Corvera (Murcia) en iets meer dan een uur van de luchthaven van Alicante.
De Costa Blanca en Costa Cálida hebben het gezondste klimaat ter wereld. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie het bijna perfecte klimaat voor de mens op aarde. Dat kunnen we alleen maar bevestigen. Maar dit gesloten resort is veel meer dan zon, zee en strand.
Hier vindt u een hogere kwaliteit van leven. Je ervaart rust en een langzamer tempo, maar ook cultuur en gastronomie.
Sleutels EIND 2023.
Het meer CRYSTAL LAGOON, met meer dan 16.000 m2, is momenteel het grootste kunstmatige meer met kristalhelder water in Europa.
The Lake maakt gebruik van Crystal Lagoons-technologie, een wereldleider in de conditionering voor baden, behandeling en onderhoud van grote kristallijne wateroppervlakken. Deze technologie is de meest efficiënte die tot nu toe bekend is en zorgt ervoor dat het meer de helft van de hoeveelheid water bevat die bedoeld is voor een park met dezelfde oppervlakte en 30 keer minder dan nodig is voor een 18-holes golfbaan. gesloten circuit, waarbij hetzelfde water wordt gezuiverd en hergebruikt, zodat het niet nodig is om de waterbron te vernieuwen na verdamping. Het efficiënte filtersysteem maakt het gebruik van tot 100 keer minder additieven mogelijk dan in conventionele systemen. Het verbruikt slechts 2% van de elektrische energie die wordt gebruikt door een traditioneel filtersysteem. 24 uur per dag beveiliging en toegangscontrole! Santa Rosalia is beplant met inheemse mediterrane vegetatie geselecteerd vanwege zijn schoonheid en lage waterverbruik!
Meer dan 5 km voor hardlopen en fietsen die de site doorkruisen!
35.000m2 winkelgebied buiten het terrein met directe toegang!!!!

MIRADOR LAKE : Er zijn in totaal 6 Blokken met 7 woningen met lift en subterrain opbergruimte van 10 m2, overdekte parkeerplaats exterieur, groene zones en zwembad.
Block 1 ligt op het zuiden en is nu te koop.Tegenover dit block met een wijde straat ertussen worden villas gebouwd die reeds verkocht zijn.Nu nog vrij Block 1 :
-tweede verdieping 2 slaapkamers en 2 badkamers en balkon …….. 231.900,- euros
-beneden verdieping met tuin 3 slaapkamers en 2 badkamers ……. ..279.900,- euros
-penthuis met balkon en dakterras 3 slaapkamers en 2 badkamers ..319.900,- euros
-penthuizen met balcon en dakterras met uitzicht op het meer gelegen.
Inclusief: Complete keuken met apparatuur, inbouwkasten slaapkamers, complete badkamers, buitenlichten.
Elke keer dat er een blok in de verkoop komt is er een meer prijs.

Preresevering 6.000 EUROS plus 10% btw
3-4 maanden RESERVERINGS CONTRACT 4.000 EUROS plus 10% btw
2-3 MAANDEN 25 % plus 10% btw
4-5 MAANDEN 25 % plus 10% btw
NOTARISAKTE / OPLEVERING eind 2023/begin 2024 REST plus 10% btw.

INVESTEERDERS Let op:Deze apartementen zijn heel snel weg !

ONDERHOUDSKOSTEN ZWEMBAD URBANISATIE EN LAGOON-MEER MET STRANDEN EN EILAND PER MAAND CA. 150 EUROS

p.s -We hebben ook verschillende type villa’s te koop in dit exclusieve resort-!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Welke Nederlandse makelaar kiezen in Spanje?
In Spanje hebben de makelaars bijna allemaal dezelfde projecten. Kies daarom de makelaar waarbij je jezelf het prettigst voelt en wie je het werk gunt. Het nieuwbouwhuizen aanbod in Spanje is enorm groot toch zijn er door de grote vraag zeer weinig afgebouwde woningen te vinden uw makelaar moet u altijd inlichten over de te verwachte de bouwtijd.
Het liefste kies je een makelaar die plaatselijk expert is en verschillende regios kent om samen met u de gepaste regio te vinden
De makelaar moet over ervaring in Spaans vastgoed beschikken en ook de Spaanse Wet en taal kennen
De klik met je makelaar is een belangrijk selectiecriterium waar je aan denkt bij het kiezen van een makelaar, maar ook de tijd die de makelaar aan je kan besteden is een belangrijk punt
Je makelaar moet naar je kunnen luisteren en goed aanvoelen wat je wensen zijn en zich daarop concentreren bij de gezamelijke zoektocht en kunnen aangeven wat de realistische mogelijkheden zijn voor je
Uw makelaar moet de capaciteit hebben om aan te kunnen geven wat de beste projecten voor u zijn, voor de beste prijs en hoe u kunt reserveren om aan een woning te raken.

Locatie
Santa Rosalía, 
Torre-Pacheco, 
Murcia, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?