Op het zuiden OPNIEUW beschikbaar ,mis uw kans niet .Nieuwe Lancering Project Paradise FASE 2 in San Miguel de Salinas, Costa Blanca Zuid, Alicante Valencia Spanje te koop

San Miguel de Salinas, Alicante, Spanje

€154,900
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
0
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Gemeenschap
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Kenmerken
Gemeenschappelijk zwembad
Groene zones
Common areas
Privé terras
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Volledig ingerichte keuken
Complete badkamer
Zwembad voor kinderen
Uitzicht
Bergen
Open
Omschrijving

FASE 2 NIEUWE RELEASE Een innovatief ontwerp van luxe appartementen van 2 en 3 slaapkamers met zeer ruime terrassen gespreid en een eigen parkeerplaats (binnen of buiten), grote gemeenschappelijke ruimte met tuin en zeer groot zwembad gelegen in het centrum van San Miguel de Salinas! San Miguel de Salinas is een dorp in de buurt van de Middellandse Zeekust. Paradise Resort is het beste van 2 werelden.
De ontwikkeling Paradise zal 165 appartementen bevatten, waarvan 30 penthouses!
Een enorm gemeenschappelijk zwembad. Andere gemeenschappelijke faciliteiten zijn een kinderspeelplaats en een fitnessruimte voor volwassenen!
De eerste fasen zullen 85 eenheden omvatten, verdeeld over 8 verdiepingen. 20 van deze eenheden zullen 3-slaapkamer appartementen zijn, terwijl 65 2-slaapkamer appartementen zullen zijn. Er zijn bergingen beschikbaar. De prijzen beginnen vanaf 149.900 euro in de eerste fase, maar in de tweede fase vanaf 154.900 euro .
****We kan zuidgerichte woningen aanbieden in fase 2 .Mis deze kans niet.

Dit alles op een paar minuten lopen van supermarkten, de hoofdstraat enz.
Paradise Resort is een ontwikkeling met een innovatief ontwerp dat 2 en 3 slaapkamer appartementen biedt met grote terrassen en een eigen parkeerplaats, sommige binnen en sommige buiten, gelegen in San Miguel de Salinas, dicht bij het stadscentrum.

Het complex zal bestaan uit 165 appartementen, waarvan 30 penthouses. Alle woningen liggen op loopafstand van winkels, bars, restaurants en het kerkplein in de stad San Miguel de Salinas. De appartementen zullen voorzien zijn van inbouwkasten en de keuken zal uitgerust zijn met keramische kookplaat en afzuigkap.
San Miguel is gunstig gelegen op slechts 10-15 minuten rijden van stranden, golf en grote winkelcentra.

Het gemeenschappelijke zwembad van het resort zal maar liefst 199 m2 groot zijn. Extra gemeenschappelijke faciliteiten zijn onder meer een kinderspeelplaats en een fitnesscentrum voor volwassenen.
20 van deze woningen zullen 3-slaapkamer appartementen zijn, terwijl 65 2-slaapkamer appartementen zullen zijn.
Er zijn bergingen beschikbaar.

Prijzen beginnen bij 149.900 euro voor 2-slaapkamer appartementen tot 189.900 euro. afhankelijk van m2 terras en of het uitkijkt op het zwembad of de straat omhoog en welke kant de woning op kijkt, tot 209.900 euro. De prijs voor de woningen met 3 slaapkamers beginnen bij 189.900 euro tot 279.000 euro.

Bent u klaar om te kopen? Vraag naar een volledige prijslijst en koop de woning die u wilt.
Een bouwkwaliteitslijst is ook beschikbaar voor gedetailleerde bouwinformatie. Plannen voor elke individuele eenheid zijn ook beschikbaar op aanvraag.

Dit is een zeer spannende nieuwe ontwikkeling die klaar zal zijn voor bewoning vanaf eind mei 2024.-DEC/2024

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Kenmerken
2 badkamers
2 slaapkamers of 3
Voorzieningen in de buurt
inbouwkasten
Kinderzone binnen de urbanisatie
Speelplaats voor kinderen
Gemeenschappelijke tuinen
Gemeenschappelijk zwembad
Dubbele beglazing
Gesloten gemeenschap
goede locatie
Groot balkon
Elektriciteit
Waterleiding
Nieuwbouw
parkeerplaats
Vooraf geïnstalleerde airconditioning
Rolluiken/jaloezieën

Reserveer nu.

San Miguel de Salinas is een zeer populaire gemeente in Alicante, Valencia op slechts 15 minuten rijden van de stranden van Mil Palmeras, Campoamor, Cabo Roig, La Zenia, Torrevieja, La Mata, Guardamar, enz. Het beschermde gebied van de Sierra Escalona ligt op slechts een korte wandeling van het centrum van het dorp. U kunt vele kilometers wandelen of fietsen langs het irrigatiekanaal dat door het dorp loopt. Rond San Miguel zijn er citrus-, kersen- en amandelplantages.
Er is een grote verscheidenheid aan restaurants en bars, zowel Spaanse als internationale. Er zijn er bijna 30 in het stadscentrum, wat betekent dat het jaarlijkse tapas evenement erg populair is! Er is een Ierse pub en een Champagne & Oester Bar. Of u nu op zoek bent naar een vakantiebestemming of een plek om het hele jaar door te wonen, San Miguel is een uitstekende keuze, want het heeft alle voorzieningen, verschillende golfbanen in de buurt, lagere en middelbare scholen met een uitstekende reputatie, banken, 24-uurs gezondheidscentrum, 2 apotheken, groot buitenzwembad, voetbal- en atletiekstadion, voetbalveld, tennis- en paddlebanen, basketbalvelden, petanca enz. en een gezonde mix van Spaanse en buitenlandse buren.

Het levenstempo in een traditioneel dorp is ontspannen, en de prijzen in de bars zijn over het algemeen redelijker dan aan de kust (een glas goede rode wijn van de tap kost u in sommige bars slechts 50 cent). De wekelijkse straatmarkt op woensdag is een uitstekende gelegenheid om verse, lokaal geteelde groenten en fruit, hammen, kazen, olijven, kleding en schoenen enz. in te slaan, voordat u een drankje en tapas neemt in een van de vriendelijke taverna’s!

Lokale taxiservice en bussen rijden meerdere malen per dag naar Torrevieja, Orihuela en Murcia. Alicante en de luchthaven van Murcia liggen op ongeveer 40 minuten rijden. Het plaatselijke internetbedrijf biedt betrouwbare en snelle internetverbindingen (glasvezel). San Miguel is een plek waar u kunt genieten van het traditionele Spaanse leven en de cultuur, zonder af te zien van de voordelen van eersteklas faciliteiten en voorzieningen. Het is ook een zeer aangename plaats, waar u van zult houden!

Open keuken met vitro kookplaat en afzuigkap.

Bouwjaar2024

Welke Nederlandse makelaar kiezen in Spanje?
In Spanje hebben de makelaars bijna allemaal dezelfde projecten. Kies daarom de makelaar waarbij je jezelf het prettigst voelt en wie je het werk gunt. Het nieuwbouwhuizen aanbod in Spanje is enorm groot toch zijn er door de grote vraag zeer weinig afgebouwde woningen te vinden uw makelaar moet u altijd inlichten over de te verwachte de bouwtijd. Het liefste kies je een makelaar die plaatselijk expert is en verschillende regios kent om samen met u de gepaste regio te vinden
De makelaar moet over ervaring in Spaans vastgoed beschikken en ook de Spaanse Wet en taal kennen
De klik met je makelaar is een belangrijk selectiecriterium waar je aan denkt bij het kiezen van een makelaar, maar ook de tijd die de makelaar aan je kan besteden is een belangrijk punt Je makelaar moet naar je kunnen luisteren en goed aanvoelen wat je wensen zijn en zich daarop concentreren bij de gezamelijke zoektocht en kunnen aangeven wat de realistische mogelijkheden zijn voor je
Uw makelaar moet de capaciteit hebben om aan te kunnen geven wat de beste projecten voor je zijn, voor de beste prijs.

Locatie
San Miguel de Salinas, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai
Studio City_Azizi Vista_Front View Day_01
€265,500
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?