Penthouse aan zee in Águilas, Costa Cálida, Murcia, Spanje te koop

Aguilas, Murcia, Spanje

€344,500
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
112 m²
Perceel oppervlakte
112 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Nee
Pool
Zonder zwembad
Parkeerplaats
Garage
Kenmerken
Lift
Balkon
Porcelain floor
Versterkte deur
Lacquered doors
Automatic garage door
Inbouwkasten
Complete badkamer
Volledig ingerichte keuken
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Uitzicht
Straat
Zee
Omschrijving

Penthouse in Residencial Las Yucas. Exclusiviteit, kwaliteit en design belichaamd in woningen met 3 en 4 slaapkamers, gelegen aan zee, in de gemeente Águilas, Costa Calida (Murcia) Spanje. Ruime woningen met zeer goed gebruikte ruimtes. Allemaal exterieur, zonder terrasverlichting. Er zijn woningen met 3 en 4 slaapkamers geprojecteerd, allemaal met een open keukenruimte, verbonden met de woon-eetkamer, die samen met het balkon, dat toegankelijk is via een groot raam van 4×2,50 m, een complex vormt met een breed visueel bereik, 2 complete badkamers, 1 wasruimte, kleedkamer in de hoofdslaapkamer en andere apparatuur die te zien is in de verkoopplannen.

Op slechts 120 meter loopafstand van de oever van de spectaculaire westelijke baai. Hierdoor heeft het gebouw een prachtig uitzicht, waar vanuit alle woningen van genoten kan worden. De locatie van het gebouw. Het Penthouse is gelegen in Residencial Las Yucas, een meer dan geconsolideerd stedelijk gebied, en uitgerust met alle noodzakelijke dagelijkse voorzieningen, zoals scholen, instituten, supermarkten, apotheken, restaurants, sportscholen, promenade, jachthaven, ziekenhuis met hoge resolutie onder bouw oa. Het Residencial Las Yucas ligt tegenover de Poniente-baai, op een steenworp afstand van het stadscentrum via de Paseo de La Constitución.

Afgezien van de goede locatie benadrukken we:
De hoogste energie-efficiëntie. Het gebouw is energetisch geclassificeerd als type “A” vanwege de hoofdoriëntatie op het zuiden, de geavanceerde technologie in de ventilatiesystemen en de vernieuwing van de binnenlucht van de huizen (dubbelstroomsysteem), het productiesysteem van sanitair warm water door aerothermische energie, de kwaliteit van het aluminium schrijnwerk en de beglazing, evenals de kwaliteit van de thermische en akoestische isolatie die is geprojecteerd.

De uitstekende kwaliteiten van de geselecteerde materialen, zodat klanten hun woning kunnen kiezen en personaliseren, evenals de mogelijkheid om alle gewenste hervormingen door te voeren tijdens het bouwproces.

Alle woningen zijn inclusief in de verkoopprijs een garageplaats en een berging, beide in de onderbouw. Voor klanten die dat wensen, is er de mogelijkheid om een ​​tweede parkeerplaats te verwerven in de kelder van het gebouw zelf.

Project energiecertificaat
• Verbruik: 19,47 kWh/m² jaar
• Emissies: 3,38 kg CO2/m² jaar

Águilas is een prachtige havenstad gelegen in de Golf van Mazarrón aan de Costa Cálida. De zeevaarttraditie wordt momenteel gecombineerd met een breed toeristisch aanbod dat een van de belangrijkste attracties heeft aan de uitgestrekte kustlijn.
In het stedelijk gebied van Águilas is het de moeite waard om de prachtige tuinen met honderd jaar oude ficusen te bezoeken op de Plaza de España, de parochiekerk van San José, waar het beeld wordt bewaard van de patroonheilige die van de Salzillo-school komt , het stadhuis (gebouw uit de 19e eeuw). Op de top van het oude gebied staat het kasteel-fort van San Juan de Águilas op een voorgebergte, aan de voet ervan ligt de haven en zijn karakteristieke vuurtoren, in gebruik sinds het midden van de 19e eeuw. Natuurlijk zijn het Archeologisch Museum, de Romeinse baden, de Torre de Cope (S.XVI) en het monument voor de spoorweg andere interessante monumenten.
Dit vissersdorp biedt bezoekers een uitgestrekte kustlijn van 34 kilometer, een feit dat het, samen met een benijdenswaardige gemiddelde temperatuur, tot een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Murcia maakt. We kunnen prachtige baaien en afgelegen stranden met spiegelwater vinden, zoals het strand van La Higuerica, het strand van La Carolina of het strand van Calabardina; stadsstranden met lange promenades zoals Las Delicias; en een van de beste gebieden van de Middellandse Zeekust om te duiken, dankzij de uitstekende rotsachtige zeebodem, vooral op Isla del Fraile en in het rotsgebied van Cabo Cope.
Binnen de feestkalender van Águilas is het de moeite waard om het carnaval te benadrukken, een festival dat is uitgeroepen tot Internationaal Toeristisch Belang.
Goede winkels en restaurants enz.

Locatie
Aguilas, 
Murcia, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?