Prachtig zeezicht woningen Rincon de Victoria, Malaga Costa del sol Spanje te koop

Rincón de la Victoria, Málaga, Spanje

€288,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
82 m²
Perceel oppervlakte
103 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Gemeenschap met zwembad
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Straat
Kenmerken
Volledig ingerichte keuken
Major appliances
Gemeenschappelijk zwembad
Groene zones
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Versterkte deur
Lacquered doors
Inbouwkasten
Porcelain floor
Complete badkamer
Uitzicht
Open
Zwembad
Green Zones
Omschrijving

Tweede fase nu te koop .Bali is geïnspireerd op de rust en spiritualiteit van de Indonesische eilanden.
Bali vertegenwoordigt perfect ons streven om een multifunctionele woning te creëren die het middelpunt van je gezinsleven kan worden. De ruime ruimtes, de zorgvuldige verdeling en de grote terrassen zorgen ervoor dat je vanuit elke hoek van je huis van de natuur kunt genieten. Een mogelijkheid die wordt uitgebreid in de gemeenschappelijke ruimtes, dankzij een volledig aanbod aan vrijetijds-, sport- en ontspanningsfaciliteiten.
Rincón del Victoria, een andere manier om de Costa del Sol te ervaren
Bali, in Rincón de la Victoria, is een nieuwbouwproject in een hooggelegen gebied van de stad waar de natuur de hoofdrol speelt.
Er omheen liggen verschillende urbanisaties en complexen, evenals een adembenemend natuurlandschap.
Hoewel het waar is dat er niet veel winkels en andere voorzieningen in de buurt zijn, betekent de bevoorrechte locatie dicht bij het strand en de stad dat je alles wat je nodig hebt in een paar minuten met de auto kunt krijgen.
Rincón de la Victoria behoort tot de Costa del Sol, een regio met gemiddeld 320 dagen zon per jaar.
Bali is een nieuw project dat bestaat uit meergezinswoningen met keuze uit twee of drie slaapkamers. Het complex heeft grote tuinen, een fitnessruimte en een gemeenschappelijk zwembad. Er zijn ook parkeerplaatsen en bergingen.
De slaapkamers zijn zeer ruim en hebben ook grote ramen met toegang tot het terras. De hoofdslaapkamer heeft een badkamer en suite, die is gebouwd met designelementen en neutrale tinten om het naar je eigen smaak te maken.
Er zijn veel details die deze woning een uitstekende kandidaat maken om je nieuwe thuis te worden: de omgeving, de locatie, de goede verbinding en het ontwerp onder andere. 18 maanden bouwtijd . Wil je ze komen bekijken?

De hoek van de Victoria blijft buiten de drukte van de Costa del Sol, maar dicht bij alles wat je nodig hebt. Een groot terrein met landwaarde dat het beste van de zee en de bergen combineert, alleen op 20 minuten van het centrum van Malaga en 30 van de internationale luchthaven.
Zoals in de hele Costa del Sol, heeft de Victoria Rincon ook een golfbaan in de buurt, de Añoreta, met 18 holes en uitzicht op zee.
In Bali heb je stranden om uit te kiezen, Rincon de la Victoria, Bengalbón, Benajarafe, Cala del Moral. Het beste is om ze allemaal te proberen
Boek uw bezoek in Spanje

Locatie
Rincón de la Victoria, 
Málaga, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai
Studio City_Azizi Vista_Front View Day_01
€265,500
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?