Te koop aan de Costa del Sol, 2 en 3 slaapkamer flats aan zee in Manilva, Malaga, Spanje tegen zeer interessante prijzen.

Manilva, Málaga, Spanje

€249,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
81 m²
Perceel oppervlakte
107 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Gemeenschap met zwembad
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Garage
Kenmerken
Keramische tegelvloer
Versterkte deur
Automatic garage door
Lacquered doors
Complete badkamer
Inbouwkasten
Volledig ingerichte keuken
Dubbele ramen
Gemeenschappelijk zwembad
Major appliances
Groene zones
Common areas
Groene zones
Speelzone voor kinderen
Uitzicht
Zwembad
Green Zones
Open
Omschrijving

Woningen met 2 en 3 slaapkamers naast de zee in Manilva, Malaga , Costa Del Sol
Beste kopers, jullie weten vast al dat de prijzen van onroerend goed snel stijgen en dat de vraag naar onroerend goed in Spanje voortdurend toeneemt. We hoeven dit niet te benadrukken……….
Wie nog steeds tegen een goede prijs wil kopen … nu is het moment. Wij helpen je stap voor stap en van A-Z voor, tijdens en na de aankoop.

Als je besluit om een paar dagen vrij te nemen om uit te rusten, om de dagelijkse routine van werk, de stad en stress te vergeten, wordt vaak gezegd dat dit dagen van ontkoppeling zijn. Maar bij Amphora – Beach Residence willen we deze term tot zijn maximale kracht verheffen. In je nieuwe huis in de omgeving van Manilva word je omringd door wat er echt toe doet: de natuur, de zee en je geliefden, dankzij de rust van het leven ver weg van een elektrisch, snel en routinematig leven.
In Amphora Beach Residence zal de zee je belangrijkste buur zijn, een stille buur, wiens geluid niet stoort maar ontspant, die je kunt bezoeken wanneer je maar wilt dankzij de nabijheid en die je zal verwelkomen met een glimlach die net zo breed is als de stranden in de omgeving. Je nieuwe huis wordt voor jou op maat gemaakt, in een complex met woningen met 2 of 3 slaapkamers, parkeergelegenheid, uitzicht op zee en gemeenschappelijke tuinen. Zee, natuur en meer dan 300 dagen zon per jaar komen samen in een wooncomplex van meer dan 14.000 vierkante meter. Ontdek een hoekje van rust en harmonie aan zee aan de “New Golden Mile”, Costa del Sol.

Locatie
Manilva, 
Málaga, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

52
€470,000
Dubai, 
Dubai
1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?