Uitstekende investeringspanden vlakbij het strand, Los Altos, Punta Prima Costa Blanca Zuid, Alicante, Valencia Spanje te koop

Torrevieja, Alicante, Spanje

€255,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
72 m²
Perceel oppervlakte
83 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Gemeenschap met zwembad
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Garage
Bouwjaar
2024
Kenmerken
Complete badkamer
Volledig ingerichte keuken
Gemeenschappelijk zwembad
Solarium
Terras
Galerij
Uitzicht
Tuin
Zwembad
Omschrijving

Nieuw ! Koop nu en bespaar 10-15% bij aankoop in de eerste fase.
We zijn verheugd u te informeren over de lancering van ons nieuwe wooncomplex Beach, ideaal gelegen in Punta Prima, vlakbij het strand.
Er zullen 94 woningen worden gebouwd met een gemeenschappelijk zwembad en garages, 7 van de woningen worden individuele chalets met 4 slaapkamers en een privézwembad.
De woonwijk zal bestaan ​​uit 1.980 m2 gemeenschappelijk groen, 2.620 m2 eigen groen, een kinderspeelplaats, een jacuzzi en een fitnessruimte.
Het ligt dicht bij sportcentra, winkelgebieden, restaurants en op slechts 10 minuten lopen van het strand van Punta Prima. De residentie is gelegen in de urbanisatie Punta Prima op een paar meter van de Middellandse Zee. (3 slaapkamers 2 badkamers beschikbaar). Deze actie bestaat uit woningen met 2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers met vloerverwarming, installatie van geleide airconditioning, eigen terrassen, gemotoriseerde zonwering en optie van een eigen parkeerplaats met berging. Daarnaast omvat het twee originele gemeenschappelijke zwembaden uitgerust met hangmatten, hydromassagestralen en een kindergedeelte gecombineerd met een exclusieve groene zone voor het plezier van de bewoners. De penthouses hebben een oppervlakte van 88,13m2 tot 99,45m2 met 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer-keuken-eetkamer van ongeveer 25m2, terrassen van in totaal 31,50m2 tot 55m2 en solarium van 85m2 tot 95m2. Sleutel gereed oktober – eind 2023.

Punta Prima is een woonwijk op slechts 5 minuten van Torrevieja en de beste stranden van Orihuela Costa, waar u het grootste deel van het jaar van kunt genieten. Het is bijna perfect, niet alleen voor degenen die ervoor kiezen om in Spanje te wonen, maar ook voor degenen die hun vakantie willen doorbrengen. Deze promotie is een kans om te genieten van de Middellandse Zeekust in zijn beste versie.
Is dit jouw nieuwe plek in de zon?

Locatie
Punta Prima, 
Torrevieja, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

52
€470,000
Dubai, 
Dubai
1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?