Uniek STUNNING PROPERTIES MET PANORAMIC VIEWS ZEEZICHT EN SKYLINE VAN BENIDORM in Resort in Finestrat, Costa Blanca Noord, Alicante Valencia Spanje te koop

Finestrat, Alicante, Spanje

€370,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
112 m²
Perceel oppervlakte
150 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé en gemeenschappelijk
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Ondergronds
Kenmerken
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Volledig ingerichte keuken
Major appliances
Versterkte deur
Automatic garage door
Lacquered doors
Airconditioning Warm/Koud
Vloerverwarming in badkamers
Complete badkamer
Keramische tegelvloer
Garage
Bergruimte
Spa
Jacuzzi
Paddle Tennis
Gemeenschappelijk gymlokaal
Uitzicht
Zwembad
Open
Tuin
Omschrijving

WIJ ADVISEREN Resort Camporrosso Serpentine, nieuw dorp van Camporrosso, meer open, meer vrije ruimtes. Alle huizen kijken uit op zee. Beter gezegt er is niet alleen zicht op de Ocean ook is er zicht op de skyline van Benidorm.
Met uitzicht op zee via grote tuinen aan weerszijden van de waterweg, die de vorm heeft van een serpentine.
Ruimtes met aan de andere kant van de rivierbedding een klein mediterraan bos en grote paden voor fietsen, joggen of gewoon wandelen.
En over de hele lengte van het complex zijn er golfbrekermuren, cyclopeïsche muren, die, net als de andere dorpen, terrastuinen vormen. Met klimplanten, mediterrane struiken, bougainville…
Daarnaast zijn er een zwembad, paddle tennisbanen, promenades, overdekt zwembad, fitnessruimte, Spa met jacuzzi, Finse sauna, Coworking en vergaderruimte… allemaal met de grote kwaliteit van de Camporrosso Villages. Met de gebruikelijke zorg voor de ontmoetingsruimtes, de gemeenschappelijke ruimtes, de wandel- en sportgebieden…
En in deze ruimte, appartementen en duplexen. Penthouses en gelijkvloerse appartementen met tuin. Allemaal met uitzicht op zee. Allemaal met grote terrassen. Allemaal in een open configuratie zonder obstakels voor het uitzicht.
Opleveringen 11-15 maanden.
Een mediterraan dorp, om te communiceren met het licht, de vegetatie, de bomen en struiken, de ruimtes en de natuur van hier, van Finestrat, van de Marina Baja. Maar altijd in je eigen stijl, die je zelf kiest… Hier kies je je eigen leven. Maak snel een afspraak met ons.

JOUW HUIS, JOUW LEVEN!

Finestrat is rust, golf, pretparken, dorp, strand en dit alles met uitzicht op zee en de skyline van het nabijgelegen Benidorm. Finestrat is een strategische plek geworden om te investeren. Het makelaarskantoor Marquanthouses benadrukt de uitstekende positionering van de gemeente en heeft aangekondigd dat
Finestrat kent een exponentiële groei die de gemeente de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, zowel in inwoneraantal als in het aantal bedrijven en investeerders dat zich in de gemeente heeft gevestigd.

MARQUANTHOUSES heeft als een van de belangrijkste voordelen naar voren gebracht: de geografische ligging tussen zee en bergen en dennenbossen biedt woningen met een panoramisch uitzicht. De uitstekende verbindingen, infrastructuur, faciliteiten en diensten die in deze gemeente beschikbaar zijn, bieden voordelen om te investeren in onroerend goed in dit prachtige gebied en biedt een groot potentieel voor verhuur.

Finestrat is rust, golf, themaparken, stad, strand en dit alles met de zee en de skyline van het nabijgelegen Benidorm. Finestrat is een strategische plek geworden om te investeren. Het makelaarskantoor Marquanthouses benadrukt de uitstekende positionering van de gemeente en heeft aangekondigd dat
Finestrat kent een exponentiële groei die de gemeente de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, zowel in inwoneraantal als in het aantal bedrijven en investeerders dat zich in de gemeente heeft gevestigd.

MARQUANTHOUSES experts menen dat de grootste voordelen van deze nieuwe wijk zijn: de mooie geografische ligging tussen zee en bergen en pinares/ denneboombossen biedt woonruimte met panoramische uitzichten. De uitstekende verbindingen, infrastructuren, voorzieningen en diensten van deze gemeente bieden mogelijkheden om in deze prachtige omgeving slim te investeren en bieden een excellent verhuur potentieel.

Finestrat is rust, golf, themaparken, een dorp, een speeltuin en dat alles met zicht op de zee en de skyline van het nabijgelegen Benidorm. Finestrat is veranderd in een strategische plek om te verblijven. Het agentschap Marquanthouses wijst op de uitstekende ligging van deze wijk en kondigt aan dat Finestrat zich al bewust is van de exponentiële groei die de gemeente doorgemaakt, zowel wat betreft het aantal inwoners als het aantal bedrijven en investeerders dat zich in de gemeente vestigt.

Wat is er in de buurt?

Tamarinds Park
2,4 km
El Torres Park
3,4 km
Barberes Norte Park
3,9 km
Via Crucis
4,2 km
Marta Baldó Park
4,4 km
Archeologisch Park Barberes
4,6 km
Malladeta Park
4,7 km
Boca del Calvari Museum
4,7 km
Solera Park
4,8 km
Restaurants en cafés
RestaurantReal Wok Finestrat
1,1 km
RestaurantKFC
1,1 km
RestaurantBurger King
1,2 km
Belangrijkste toeristische attracties

Terra Natura
4,8 km
Natuurpark Sierra Helada
8 km
Grotten van Canelobre
20 km

Natuurlijke omgeving Zee/Costa Blanca

BergenMontgó Natuurpark
41 km
Stranden in de omgeving
Cala Finestrat strand
2,2 km
Poniente Strand
2,4 km
Racó del Conill Strand
2,6 km
El Torres Strand
2,8 km
Villajoyosa Strand
4,6 km

Openbaar vervoer
TreinCommercieel centrum La Marina – Finestrat
900 m
TreinTerra Mítica
2,5 km
Dichtstbijzijnde luchthavens
Luchthaven Alicante – Elche Miguel Hernández
43 km

Locatie
Finestrat, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

52
€470,000
Dubai, 
Dubai
1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?