***** WOW prachtige Appartementen met zeezicht in Residencial Camporrossa Golden Leaves Calpe, Alicante, Costa Blanca Noord, Valencia , Spanje te koop

Calpe, Alicante, Spanje

€525,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
117 m²
Perceel oppervlakte
154 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Verdiepingen
9
Tuin
Gemeenschap met zwembad
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Garage
Kenmerken
Airconditioning
Garage
Inbouwkasten
Lift
Dubbele ramen
Gemeenschappelijk gymlokaal
Speelzone voor kinderen
Elektrische jaloezieën
Paddle Tennis
Vloerverwarming in badkamers
Terras
Bergruimte
Entree met video systeem
Major appliances
Uitzicht
Open
Zwembad
Zee
Omschrijving

Voor uw nieuwe Mediterranean leven is Residencial Camporrosso perfect ….
Elke woning heeft een groot terras, een cirkelvormig uitzicht op het beste van Calpe: het strand van Arenal, het strand van La Fossa, de lagune van Las Salinas, en natuurlijk de Peñon de Ifach… Elke ochtend, elke middag… geïntegreerd leven in de hemel van Calpe…
Het enige wat u scheidt van de lagune is een stuk grond voor schoolgebruik.
Uw huis, uw leven! Camporrosso Golden Leaves Residencial is gelegen in Calpe aan de Costa Blanca Noord, Alicante, Valencia, Spanje.
Elke flat heeft 3 slaapkamers en een groot lommerrijk terras met uitzicht op de zee, de lagune en de beroemde rots van Calpe Penon d’Ifach.
De gemeenschappelijke ruimtes omvatten een zwembad, paddle tennisbaan, fitnessruimte, kinderspeelplaats en een prachtige mediterrane tuin.
En de uitzonderlijke esthetiek straalt van een as, een stam, met keramische bekleding in wit en goud, marmeren texturen. Waaruit, als bladeren, terrassen ontspruiten die geëmailleerd zijn in een opvallende, lichtgevende en moedige gouden kleur.

Stad Calpe
Regio Costa Blanca Noord
Categorie Nieuwbouw
Type Appartement
Terras 25m
Extra zwembad, parkeerplaats, uitzicht op zee
Ligging Kustgebied
Zonneterras m²
Slaapkamers 3
2 badkamers
Woonoppervlak 110m² woonoppervlak
Tuin m²

Wilt u meer informatie?

Elke Golden Leaves flat heeft 3 slaapkamers en een groot terras met uitzicht op de zee, de lagune en de beroemde rots van Calpe, de Penon d’Ifach. Het ontwerp, gemaakt door Camporrosso, is gewoonweg fantastisch.
De gemeenschappelijke ruimtes omvatten een zwembad, een paddle tennisbaan, een fitnessruimte, een kinderspeelplaats en een prachtige mediterrane tuin.
Het gebouw is geïnspireerd op een boom met keramische bekleding en gouden bladeren die de terrassen vormgeven.
Met uitzicht op het beste van Calpe: de stranden van Peñon de Ifach, Arenal en La Fossa en de stad.
Voorzien van luxe kwaliteiten, AC warm en koud, design keuken met alle apparatuur en garage en berging inbegrepen in de prijs.

Calpe, of Calp, is een gemeente in de Spaanse provincie Alicante, in de regio Valencia, met een oppervlakte van 24 km². Calpe ligt aan de Costa Blanca en heeft meer dan 27000 inwoners. Calpe wordt gekenmerkt door de 332 meter hoge rots, El Peñon de Ifach, die in zee steekt en van kilometers ver te zien is. De rots maakt deel uit van een klein vogelreservaat. Calpe is een toeristische badplaats vanwege het relatief goede klimaat. Er zijn verschillende appartementengebouwen aan de boulevard, evenals cafés, restaurants en disco’s. De omliggende heuvels staan vol met villa’s. Calpe heeft twee grote stranden, links en rechts van de Ifach. Het oude strand, El Arenal, ligt tussen de stad en het Ifach. Het nieuwe strand, La Fossa, is het deel ten noorden van de Ifach. Beide hebben een boulevard over de hele lengte van het strand. Het oude centrum is nog intact en bevat sporen van de Moorse overheersing. Dicht bij het centrum, ten zuiden van Ifach, ligt de vissershaven.

Wilt u meer informatie over dit project? Marquant helpt u graag verder.

Construcción Fecha de entrega de llaves: diciembre 2024

Locatie
Calpe, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai
Studio City_Azizi Vista_Front View Day_01
€265,500
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?