Zeer gunstig geprijsde woningen dicht bij zee met 2 of 3 slaapkamers in Pilar de la Horadada, Costa Blanca Zuid, Alicante, Valencia Spanje te koop

Pilar de la Horadada, Alicante, Spanje

€189,000
Woning Type: Apartment
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
66 m²
Perceel oppervlakte
82 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Gemeenschap met zwembad
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Woongemeenschap
Kenmerken
Gemeenschappelijk zwembad
Gemeenschappelijke tuin
Parkeerruimte
Bergruimte
Versterkte deur
Lacquered doors
Automatic garage door
Inbouwkasten
Volledig ingerichte keuken
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Groene zones
Common areas
Sauna
Uitzicht
Zwembad
Open
Green Zones
Omschrijving

SUNPLACE DROMEN. Marquanthouses uw makelaarskantoor in Pilar de la Horadada presenteert Sunplace Dream RESIDENCIAL JUST 4 KM FROM THE BEACH Torre de la Horadada. Een luxe woning binnen ieders bereik, deze woning biedt de kwaliteit die ons garandeert, met een modern design en met zeer redelijke prijzen om zeer betaalbare huisvesting te kunnen bieden. Dit project is voor gezinnen en investeerders. Het complex heeft appartementen met 2 en 3 slaapkamers. De residentie heeft een zwembad, sauna, fitnessruimte en gemeenschappelijke groen- en chill out-ruimtes, evenals parkeergelegenheid voor fietsen. Verwachte opleverdatum: 12-18 maanden. Duplexwoningen te koop in Pilar de la Horadada, Costa Blanca Zuid, Spanje. De huizen hebben 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers op de begane grond met een groot terras en tuin of op de eerste verdieping met een dakterras/solarium. Dit nieuwe project van 36 woningen heeft parkeerplaatsen voor elke woning, evenals gemeenschappelijke groene zones en natuurlijk een groot zwembad. Je kunt kiezen voor een appartement op de begane grond met een eigen tuin of een penthouse op de eerste verdieping met een eigen dakterras. Pilar de la Horadada is zeer centraal gelegen aan de Costa Blanca Zuid, met de zandstranden met blauwe vlag van Torre de la Horadada. Bars, restaurants, winkels en supermarkten op loopafstand. Pilar de la Horadada is zeer centraal gelegen aan de Costa Blanca Zuid, met de zandstranden met blauwe vlag van Torre de la Horadada. Bars, restaurants, winkels en supermarkten op loopafstand. Pilar de la Horadada ligt zesenzestig kilometer ten zuiden van Alicante en is een van de meest zuidelijke plaatsen aan de Orihuela-Costa kust van de zuidelijke Costa Blanca. Pilar de Horadada is een levendige Spaanse badplaats. In Pilar de Horadada kun je genieten van meer dan 300 dagen zon per jaar en een mediterraan klimaat. Deze woningen zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthavens van Corvera (20 minuten) en Alicante (45 minuten). Er zijn verschillende golfbanen binnen een straal van 15 km, waaronder Las Colinas Golf & Country Club. La Manga del Mar Menor ligt op slechts 20 km afstand.
The Dreams by SUNPLACE/DE DROOMEN BY SUNPLACE
We presenteren een luxe woonwijk binnen ieders bereik, in deze woonwijk hebben we gewerkt om de kwaliteit te bieden die ons garandeert, zonder het huidige ontwerp en de aangepaste prijzen te vergeten om zeer betaalbare woningen aan te bieden.

De residentie beschikt over een zwembad, sauna, fitnessruimte en gemeenschappelijke groene en chill out ruimtes, evenals een parkeerplaats voor fietsen.
Geplande opleveringsdatum: september 2024-dec 2024

Locatie
Pilar de la Horadada, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

52
€470,000
Dubai, 
Dubai
1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?