Azizi Venice

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

€140,500
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Toiletten
1
Woonoppervlakte
31 m²
Perceel oppervlakte
31 m²
Bouwjaar
2026
Omschrijving

Project algemene feiten

Ontdek het nieuwe residentiële toppunt van luxe in Azizi Venice in Dubai South met een keuze uit studio’s, appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers en villa’s, ontwikkeld door Azizi Developments. Dit uitzonderlijke project aan het water herdefinieert weelderig leven met zijn unieke mix van eigentijds design en tijdloze elegantie met woontorens met 10 verdiepingen, die een levensstijl presenteren als nooit tevoren.

Deze ontwikkeling beslaat 23% wateroppervlak binnen de gemeenschap en beschikt over een prachtige lagune van 18 km met een diepte van 1,5 meter, compleet met kunstmatige golven. Wat het onderscheidt is het feit dat deze lagune zoet water en zelfs kunstmatige golven heeft, waardoor bewoners direct voor de deur kunnen genieten van de geneugten van de zee.

Het hart is de 700 meter lange Boulevard, die voorbestemd is om een ​​van de belangrijkste attracties van Dubai te worden. Het biedt een scala aan winkels, zodat bewoners alles wat ze nodig hebben binnen handbereik hebben. Daarnaast beschikt de gemeenschap over een multifunctioneel cultureel centrum (Opera) met 1500 zitplaatsen, twee vijfsterrenhotels en één viersterrenhotel, twee scholen, een ziekenhuis en nog veel meer.

Met 155 km aan parkruimte, een telecabine en stadskoeling is het ontworpen om een ​​levensstijl van gemak, comfort en vrije tijd te bieden. Deze visionaire gemeenschap combineert de charme van het leven aan het water in Venetië met de moderniteit en luxe waar Dubai bekend om staat. Met zijn uitgebreide waterpartijen, culturele en recreatieve voorzieningen wil deze meestergemeenschap een trekpleister voor iedereen zijn, een toevluchtsoord voor bewoners en een symbool van modern luxe leven.

Afwerking en materialen

Geniet van een neutraal, aards palet dat een gevoel van sereniteit oproept terwijl je omringd wordt door kunstwerken voor een onvergetelijke eerste indruk. Een harmonieuze mix van tijdloze elegantie en eigentijdse stijl.

Elke badkamer is stijlvol van ontwerp, maar toch naadloos functioneel en voorzien van wastafelbladen van kwarts, geïntegreerde verlichting en vakkundig vervaardigd ingebouwd schrijnwerk van gelamineerd hout en lak, waardoor een serene toevluchtsoord ontstaat voor uw dagelijkse verwennerij.

Keuken en apparaten

Met watervalwerkbladen gemaakt van de beste materialen, naadloos geïntegreerde Siemens-apparaten voor een strakke esthetiek, onderbouwspoelbakken die stijl en functionaliteit combineren, en zorgvuldig vervaardigd schrijnwerk ontworpen om opbergruimte en gemak te maximaliseren, is elke keuken een culinair meesterwerk.

 

Locatiebeschrijving en voordelen

De ontwikkeling geniet een strategische locatie in Dubai South, direct naast de Al Maktoum International Airport, vlakbij de ontwikkeling Emaar South. Het gemak van de nabijheid van het voorgestelde metrostation draagt ​​bij aan de aantrekkingskracht ervan, waardoor het een ideale keuze is voor diegenen die waarde hechten aan connectiviteit en toegankelijkheid.

Dubai South, ook wel bekend als de Dubai South Free Zone, is een dynamische en strategisch geplande wijk in het zuidelijke deel van Dubai.

 

Het dient als een belangrijk knooppunt voor economische, commerciële en logistieke activiteiten, ontworpen met een visie om de groei van verschillende industrieën te ondersteunen. Een van de opvallende kenmerken is de nabijheid van de internationale luchthaven Al Maktoum, ’s werelds grootste luchthaven qua vrachtvolume, waardoor het een belangrijke speler is in de mondiale logistieke en luchtvaartsector.

 

Naast zijn logistieke bekwaamheid is Dubai South de thuisbasis van de Dubai Expo 2020-locatie, die diende als een bewijs van de capaciteit van het district om grootschalige wereldwijde evenementen te organiseren. Het Expo-terrein is nu veranderd in een oude wijk, die een breed scala aan voorzieningen en infrastructuur biedt, waaronder woongemeenschappen, onderwijsinstellingen en recreatieve voorzieningen. De toewijding van Dubai South aan duurzaamheid komt duidelijk tot uiting in de groene initiatieven, met de nadruk op milieuvriendelijke stadsplanning en energie-efficiënte gebouwen.

 

Dubai South blijft groeien als een bloeiend zaken- en woonknooppunt, dat zowel internationale als lokale investeerders aantrekt. De strategische ligging, de modernste infrastructuur en het gevarieerde aanbod aan mogelijkheden maken het tot een aantrekkelijke bestemming voor zowel bedrijven als particulieren, wat bijdraagt ​​aan de voortdurende ontwikkeling en economische diversificatie van Dubai.

Locatie
Dubai - Verenigde Arabische Emiraten, 
Dubai

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?