Azizi Vista

dubai, Verenigde Arabische Emiraten

€265,500
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Toiletten
Woonoppervlakte
73 m²
Perceel oppervlakte
73 m²
Bouwjaar
2025
Omschrijving

Project algemene feiten 

Azizi Vista nodigt u hartelijk uit om deel uit te maken van een van de meest begeerde woonwijken van Dubai: Dubai Studio City. Hier ontmoeten moderne appartementen een strak design en een gastvrije sfeer, en bieden ze een levensstijl die zowel gemak als vrije tijd omarmt. 

Gelegen te midden van weelderig groen en een overvloed aan lifestyle- en vrijetijdsvoorzieningen, is Dubai Studio City niet alleen een toevluchtsoord voor bewoners, maar ook een snelgroeiend zakencentrum voor film- en televisieproductie. 

Azizi Vista is uw garantie dat u het perfecte toevluchtsoord zult vinden, of u nu een jong gezin bent dat op zoek is naar comfort of een creatieve professional die op zoek is naar de ideale balans tussen werk en privé. Hier hoeft u geen concessies te doen aan uw prioriteiten. Azizi Vista in Dubai Studio City biedt de harmonie die u zoekt in uw dagelijks leven. Welkom in een leven waarin moderniteit, gemak en vrije tijd naadloos samenkomen. 

Afwerking en materialen 

Ja 

Keuken en apparaten 

Geen informatie 

Inrichting  

Geen informatie 

Locatiebeschrijving en voordelen 

Dubai Studio City is een uitgebreid mediaproductiecentrum, opgericht in 2005 om tegemoet te komen aan de behoeften van de snelgroeiende media- en entertainmentindustrie in het Midden-Oosten. 

Dubai Studio City biedt faciliteiten en diensten van wereldklasse ter ondersteuning van de gehele waardeketen van de media-industrie, inclusief film, televisie, muziek en gaming. Het biedt een compleet scala aan diensten, waaronder preproductie-, productie- en postproductiefaciliteiten, evenals geluidsfasen, montagesuites en verhuur van apparatuur. 

 De stad herbergt ook een reeks mediagerelateerde bedrijven, waaronder productiehuizen, omroepen, reclamebureaus en talentenbureaus. Het is ontworpen om een omgeving te creëren die creativiteit, samenwerking en innovatie bevordert, waardoor bedrijven en individuen hun volledige potentieel kunnen ontwikkelen en inhoud van hoge kwaliteit kunnen produceren. 

Dubai Studio City maakt deel uit van de Dubai Creative Clusters Authority (DCCA), die toezicht houdt op een aantal andere creatieve clusters in Dubai, waaronder Dubai Internet City, Dubai Media City en Dubai Knowledge Park. Samen vormen deze clusters de ruggengraat van de groeiende kenniseconomie van Dubai, en spelen ze een cruciale rol bij het promoten van Dubai als knooppunt voor de media en de creatieve industrie in het Midden-Oosten en daarbuiten. 

Betaalplan 

10% betaling bij boeking 

30% betaling Tijdens de bouw 

60% betaling bij overdracht 

Locatie
26MM+VM3 - Dubai Studio City - Dubai - Verenigde Arabische Emiraten, 
Dubai

Contactformulier

Gerelateerde woningen

52
€470,000
Dubai, 
Dubai
1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?