Binghatti Hills

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

€214,000
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Toiletten
1
Woonoppervlakte
41 m²
Perceel oppervlakte
41 m²
Bouwjaar
2026
Omschrijving

Project algemene feiten

Binghatti Developers introduceert Binghatti Hills, een frisse residentiële onderneming gelegen in het hart van Al Barsha South in het Dubai Science Park. Binghatti Hills symboliseert hedendaagse elegantie en weelderig leven en presenteert een verscheidenheid aan woningen, variërend van appartementen met één tot drie slaapkamers. Deze nieuwste residentiële onderneming toont Binghatti’s standvastige toewijding aan uitmuntend vastgoed en biedt expats een exclusieve kans om een ​​luxueuze levensstijl te omarmen, versierd met moderne gemakken en eersteklas faciliteiten.

 

Met zijn boeiende ontwerp zet Binghatti Hills een nieuwe maatstaf voor luxe, zichtbaar in elk aspect van het pand. Bewoners kunnen genieten van ultramoderne vrijetijdsvoorzieningen, waardoor een ideaal toevluchtsoord voor ontspanning en revitalisatie ontstaat. Binghatti Hills is strategisch gepositioneerd langs Umm Suqeim Road en zorgt voor moeiteloze toegang tot belangrijke delen van Dubai, waardoor naadloos dagelijks woon-werkverkeer wordt vergemakkelijkt.

 

Afwerking en materialen

State-of-the-art interieur en afwerking

 

Keuken en apparaten

Uitgeruste keuken

 

Inrichting

Nee

 

Locatiebeschrijving en voordelen

Al Barsha South is een levendige gemeenschap in de zuidelijke regio van Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Het staat bekend om zijn dynamische mix van residentiële, commerciële en recreatieve ruimtes, waardoor het een aantrekkelijk gebied is voor zowel bewoners als bezoekers.

 

Al Barsha South is in de eerste plaats een woonwijk en biedt een breed scala aan woonmogelijkheden, waaronder villa’s, herenhuizen en appartementencomplexen. De gemeenschap is ontworpen om gezinnen, professionals en individuen te huisvesten die op zoek zijn naar moderne woonruimtes in een goed geplande omgeving.

 

De infrastructuur in Al Barsha South wordt gekenmerkt door moderne voorzieningen en goed ontwikkelde faciliteiten. Woongebouwen zijn uitgerust met ultramoderne voorzieningen en het gebied is voorzien van efficiënte transportnetwerken, waardoor connectiviteit met andere delen van Dubai wordt gegarandeerd.

Locatie
Al Barsha - Al Barsha South - Dubai - Verenigde Arabische Emiraten, 
Dubai

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?