Er zijn nog maar een paar eenheden over.Maisonnette appartementen op de begane grond of bovenste verdieping in Lo Crispin, Alicante, Costa Blanca Zuid, Spanje te koop bij uw makelaardij Marquanthouses

Algorfa, Alicante, Spanje

€169,900
Woning Type: Bungalow
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Toiletten
0
Woonoppervlakte
68 m²
Perceel oppervlakte
110 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Verdiepingen
1
Tuin
Gemeenschap met zwembad
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Ruime parkeergelegenheid
Bouwjaar
2022
Kenmerken
Terras
Op loopafstand van cafes
Op loopafstand van restaurants
Op loopafstand van winkels
Uitzicht
Open
Platteland
Bergen
Omschrijving

We hebben zojuist een promotiecontract getekend voor dit mooie kleine project. Er zijn maar heel weinig appartementen en er zijn er al enkele verkocht omdat woningen tegenwoordig snel verkopen. VOORAL AAN DEZE ZEER BETAALBARE PRIJZEN! Lo Crispin is een urbanisatie die behoort tot de stad Algorfa aan de Costa Blanca Zuid in Spanje. Dit is het toekomstige resultaat van de indrukwekkende renovatie die we aan het doen zijn: Super ruime en comfortabele maisonnette-appartementen 2 slaapkamers, 1 badkamers, privéterrassen (tot 100m2) gemeenschappelijk zwembad, gedeelde polyvalente ruimte, uitstekende verbindingen op slechts 5 minuten van AP 7.Mis deze kans niet en reserveer nu.
Slechts 5 begane grond appartementen met tuin beschikbaar voor € 129.000 en € 139.000 en er is ook slechts 1 bovenverdieping met een groot terras beschikbaar voor € 149.000. Algorfa ligt een paar kilometer landinwaarts van de spa Guardamar del Segura en verder naar het zuiden ligt het grootste van de toeristische centra van Torrevieja. Lo Crispin ligt naast de urbanisatie Loma de las Lagunas en zeer dicht bij de Laguna Salada de Mata, die dicht bij Torrevieja ligt.
Het winkelcentrum heeft een mix van restaurants, cafés en een supermarkt. De zondagse Zocco-markt ligt in de buurt van Quesada en is zeker een bezoek waard. In Lo Crispin wordt een golfbaan gepland en een nieuw winkelcentrum waar bewoners kunnen winkelen bij de Eroski.
Lo Crispin heeft twee luchthavens in de buurt, waaronder Alicante in het noorden, de dichtstbijzijnde van de twee luchthavens en het belangrijkste knooppunt voor het noorden en zuiden van de Costa Blanca en de luchthaven van Murcia in het zuiden. Lo Crispin is een populaire ontwikkeling als de stranden zijn dichtbij en je kunt er even helemaal tussenuit en ontsnappen aan de zomerhordes. Als je hebt besloten dat het tijd is om na te denken over een nieuw gezond leven, is de Middellandse Zeekust ideaal. Een plekje in de zon iets meer landinwaarts biedt veel waar voor uw geld.Marquanthouses begeleidt u van a-z in het aankoopproces. MARQUANTHOUSES PROPERTY DESKUNDIGEN GEVEN ALTIJD EERLIJK ADVIES EN KWALITEITSSERVICE. ONZE SERVICE NA VERKOOP IS ONDERSTEUND.
Controleer als je dit ziet of ze nog vrij zijn.Vraag ons ook naar foto’s en plannen.

Locatie
Algorfa, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?