NOG MAAR 1 OVER .Mooie twee onder een kap villas met zwembad op prachtige locatie, Los Balcones, Torrevieja, Costa blanca Zuid, Alicante, Valencia te koop

Torrevieja, Alicante, Spanje

€354,000
Woning Type: Bungalow
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Toiletten
0
Woonoppervlakte
84 m²
Perceel oppervlakte
224 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Gemeenschap met zwembad
Pool
Gemeenschappelijk zwembad
Parkeerplaats
Garage
Kenmerken
Gemeenschappelijk zwembad
Kelder
Terras
Binnenplaats
Speelzone voor kinderen
Groene zones
Automatic garage door
Versterkte deur
Lacquered doors
Inbouwkasten
Porcelain floor
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Pre-installatie van A/C
Major appliances
Uitzicht
Open
Meer
Zwembad
Green Zones
Omschrijving

MARQUANTHOUSES UW NEDELANDSE MAKELAARDIJ IN SPANJE laat u kennis maken met een nieuw concept van hoog kwaliteitwoningbouw , ruime woningen met veel outdoor leefruimte, dichtbij zee, met prachtig uitzicht op de Laguna Salada en de citroenbomen zijn in feite een van de belangrijkste waarden van deze huizen.
Witte zonnige huizen, en met natuurlijk licht binnenin, duidelijk beïnvloed door de mediterrane levensstijl. Maar tegelijkertijd met zorg voor elk detail van die dingen die bijna iedereen op het eerste gezicht kan waarnemen, zoals de materialen en de hoogwaardige afwerking die bij de bouw zijn gebruikt.

NOG ÉÉN TE KOOP- Er zijn halfvrijstaande villa’s met een privé zwembad 10 m2 en uitzicht op de zoute lagune oplevering eind 2023 !!!

De halfvrijstaande villa’s onderscheiden zich op het eerste gezicht door de perfecte balans die de combinatie van pure en minimalistische lijnen, met andere gekrulde en organische lijnen, heel slim en elegant overbrengt. Op het terras kunt u genieten van uw maaltijden met familie en vrienden, zonnebaden en verfrissen in het zwembad inbegrepen.

Er zijn ook maisonnettes op de bovenste verdieping met een solarium, en maisonnettes op de begane grond met een tuin en een kelder.
Als u uiteindelijk voor een maisonnette kiest, moet u kiezen tussen uitzicht op de Laguna Salada of op het zwembad, en ook tussen de bovenste of de onderste verdieping. Hoe dan ook, u krijgt een fantastisch huis vol natuurlijk licht, met een ruime woonkamer verbonden met de keuken.
Als u kiest voor de bovenste verdieping, kunt u genieten van het uitzicht of zonnebaden in het solarium. En als u kiest voor de begane grond, kunt u aan het terras een kelder toevoegen die u kunt gebruiken als gastenverblijf, speelkamer voor de kinderen, of gewoon als een speciale ruimte om te genieten met uw geliefden.

Wat u ook kiest, u zult het voorrecht hebben om in een exclusieve woonwijk te wonen vol met grote gemeenschappelijke ruimtes; tuinen, bio-gezondheidszone, speeltuin, en natuurlijk, 2 grote gemeenschappelijke zwembaden, een voor volwassenen, en de andere voor kinderen.

Ondergrondse parkeerplaats en berging inbegrepen in alle woningen, videobewaking en alarm zijn ook inbegrepen.

Wij bieden u absoluut de mogelijkheid om onze mediterrane levensstijl te beleven en deze volledig de uwe te maken. Nature Views heeft bijna alles om in een klein paradijs met uitzicht op uw nieuwe leven te worden.

De urbanisatie is omgeven door de Laguna Rosa Salada (roze zoutmeer) en enkele van de beste stranden van de Costa Blanca, terwijl het slechts vijf minuten rijden is naar zes kampioenschapsgolfbanen en de twee grote winkelcentra in de omgeving. Omringd door alle diensten, restaurants, ziekenhuizen, supermarkten en golfbanen, zal wonen in ons resort uw leven veel gemakkelijker maken.
Gelegen in de stad Torrevieja, op slechts 35 minuten van de stad Alicante met de internationale luchthaven van El Altet en het hogesnelheidstreinstation, zult u in staat zijn om comfortabel te genieten van uw huis en de mediterrane levensstijl het hele jaar door.
Als u geinteresserd bent in een bepaalde orientatie wees er dan snel bij.

Locatie
Los Balcones, 
Torrevieja, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?