Calle 1 Pp.sta.rosalia 3

Calle 1 Pp.sta.rosalia 3, 

Torre-Pacheco, 

Spanje

€334,900
Referentienummer:
 25917
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Toiletten
Woonoppervlakte
210 m²
Perceel oppervlakte
Tuin
1
Parkeerplaats
1
Omschrijving

Santa Rosalia Lake & Life Resort

Santa Rosalia, gelegen tussen Torrepacheco’s Golf Paradise & de gezellige kustplaats Los Alcazares, is uniek en het op één na grootste project aan de Costa Calida, en biedt wat nog niet eerder te vinden was in dit deel van Spanje.

Met alle aanwezige infrastructuur, kinderspeelplaatsen en de indrukwekkende en aantrekkelijke strandlagune in aanbouw, zal dit een van de meest populaire plekken zijn om te kopen in de regio Murcia in 2021. De lagune van Santa Rosalia is 16.000 m2 groot en zal worden omgeven door zandstranden en palmbomen; er komen 2 eilanden waarvan één met bar. Aanvullende diensten binnen het resort zijn onder meer een clubhuis en andere sport- en vrijetijdsvoorzieningen voor het hele gezin.

Gelegen op minder dan 5 minuten rijden van de stranden van Los Alcazares en Mar Menor en op korte afstand van vele voorzieningen. Slechts 25 minuten rijden van de luchthaven Corvera (Murcia) en iets meer dan een uur van de luchthaven van Alicante.

Santa Rosalia Lake & Life Resort is een uniek privé, omheind resort met een enorm mooi meer. Een resort met totale privacy en veiligheid met toegangsdeuren en 24-uurs bewaking. Het resort is ontworpen rond een indrukwekkend groen gebied van 126.000 m² met allerlei palmbomen en kunstmatige stranden. In het centrale gebied vind je wandelroutes en paden, fietspaden, sportfaciliteiten, gymnastiek, paddle-tennis en tennisbanen, een minigolfbaan, golfbaan, tuinen en recreatiegebieden, hondenparken, clubhuis … etc. etc.
En de parel van het resort, dat is de eveneens in het centrale gebied gelegen kristalheldere lagune met een wateroppervlak van 16.000m², omgeven door witte zandstranden en palmbomen, die een klein stukje van de Caribische stranden naar Murcia brengen.
Binnen het meer zijn er 2 eilanden, een daarvan heeft een bar / restaurant, er zijn ook verschillende strandtentjes verspreid over verschillende gebieden. Er zijn in dit project luxe villa’s beschikbaar met energie-efficiëntieklasse A. Deze villa’s hebben ook een mechanisch ventilatiesysteem met dubbele stroom en een luchtfilter, dat de lucht in het huis vernieuwt door schone gefilterde lucht, met een warmtewisselaar om energieverlies tijdens het proces te vermijden.

Zen Sakura Villas

Deze eerste promotie bestaat uit 15 Zen Sakura-villa’s op percelen variërend van 210m2 tot 356m2. Alle villa’s hebben dezelfde grootte en indeling. Op de begane grond is de ingang van de villa, met de dubbelhoge eetkamer, open Amerikaanse keuken en woonkamer, 2 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan er één ensuite is. Op de bovenverdieping bevindt zich het terras, de hoofdslaapkamer met dressing room en badkamer ensuite plus een eigen terras vanuit de slaapkamer.

Alle villa’s hebben toegang tot het perceel via 2 straten, de achterstraat is een privé straat van waaruit u toegang heeft tot de parkeerplaats aan de bovenzijde en de hoofdentree met tuin en aan de zijkant de berging. Het voorste deel van het perceel leidt direct naar de veranda en tuin.
Zen Sakura is een duurzame vrijstaande villa met een modern en avant-gardistisch ontwerp, gebouwd met een hoge standaard kwaliteit en comfort voor de bewoners, met behulp van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen waardoor deze villa’s een klasse A Energie-efficiëntiecertificaat krijgen.
Het gebruik van hernieuwbare energiesystemen zoals fotovoltaïsche zonne-energie voor de opwekking van elektriciteit en aerothermische systemen voor de productie van warm water en verwarming helpen het energieverbruik en de CO2-uitstoot drastisch te verminderen.
Omdat het off-plan woningen zijn, zijn er verschillende maatwerk opties beschikbaar om de combinatie van materialen te creëren die het beste past bij de smaak van elke eigenaar, zo zijn er 4 opties voor groot formaat vloeren en tegels.
Alle materialen, vloeren, tegels, kranen, toiletten en keukens zijn van Porcelanosa. Naast deze maatwerkopties zijn er ook upgradepakketten en extra’s, zoals een natuurstenen bekleding (Airslate) op de woonkamermuur of een porseleinen keukenblad van X-Tone.
Wat betreft de keukens zijn er 2 kleuren beschikbaar: Nubol White of Etimoe Land (Eik) te combineren met het witte 100% Krion K-Live Eco-Active aanrechtblad, een stevig antibacterieel materiaal, makkelijk schoon te maken en tevens luchtzuiverend. Ten slotte is er de mogelijkheid om elke Porcelanosa-winkel te bezoeken en materiaal uit hun catalogi te selecteren, het verschil in de winkel te betalen en bij de levering van de huizen zullen alle geselecteerde materialen worden geïnstalleerd.

Slim investeren

Dit is de eerste fase van dit unieke resort, die na 12 maanden wordt opgeleverd. Voor elke nieuwe fase die de verkoop in gaat geldt dat de prijs met ca. 20% omhoog gaat.
Investeer dus slim en investeer nu! U verdient na 12 maanden al 20% door de waardestijging!
Deze luxe Zen Sakura Villas zijn beschikbaar vanaf € 290.000 k.k., dat is de prijs voor een luxe villa voorzien van een woon oppervlakte van ca. 122m2, 3 slaapkamers en 3 badkamers, en dat op 210 m2 grond.
• OPLEVERING: 12 MAANDEN NA RESERVE BETALING
• AANBETALING/Reserve: € 6.000 EUROS
• EERSTE BETALING: 20% PLUS BTW bij het tekenen van contract
• TWEEDE BETALING: 20%PLUS BTW 2 maanden na tekenen contract/structuur van het pand
• DERDE BETALING: 20% PLUS BTW 2 maanden na 2e BETALING /buiten en binnenmuren en installaties klaar
• REST BIJ DE NOTARIS EN SLEUTEL OPLEVERING
• De woningen zijn nog niet gebouwd, volledige bankgarantie aanwezig.
De jaarlijkse gemeenschapskosten hangen af van het type woning (villa, semi of appartement).

Voor dit type villa bedragen de jaarlijkse kosten € 1.440 plus gemeentebelasting van ca. € 850 – 1.000.

Locatie
Calle 1 Pp.sta.rosalia 3, 
Torre-Pacheco, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

xlarge_BZJAAP1519_43869_V0_C714
Santa Rosalía, 
Torre-Pacheco, 
Murcia, 
Spanje
€254,000
xlarge_BZJAAP1520_43878_V0_136C
Santa Rosalía, 
Torre-Pacheco, 
Murcia, 
Spanje
€299,000

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?