Eersteklas luxe half vrijstaande villa's Alicante, Costa Blanca Zuid-Spanje te koop

Alicante, Alicante, Spanje

€435,000
Woning Type: Chalet
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Toiletten
0
Woonoppervlakte
122 m²
Perceel oppervlakte
143 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé met zwembad
Pool
Privé
Parkeerplaats
Privé
Kenmerken
Tuin
Privé zwembad
Uitzicht
Omschrijving

Marquanthouses, uw Nederlandstalig Spaans makelaarskantoor GIPE, biedt u deze indrukwekkende Amaire Villas III , dit is een exclusieve promotie van 29 geschakelde woningen met 4 en 5 slaapkamers met terras, privé zwembad en eigen tuin. Deze nieuwe, ruime en zeer lichte huizen zijn gelegen in een rustige en geconsolideerde omgeving, vlakbij het strand van San Juan, in de provincie Alicante. Er zijn er nog enkele vrij.
Dit vastgoedproject biedt aanvullende diensten en voorzieningen zoals een veiligheidsdeur en twee parkeerplaatsen per woning. Kwaliteit en design naast de Middellandse Zee, Sant Joan d’Alacant, in Alicante, biedt rust, kwaliteit van leven en comfort dankzij de nabijheid van de Middellandse Zee, de natuur en een levendige en charmante provinciehoofdstad. Vanaf Amaire Villas III bevindt u zich op slechts 20 minuten lopen van het prachtige strand van San Juan en op 15 minuten rijden van de hoofdstad Alicante, met zijn geweldige culturele, gastronomische en recreatieve aanbod.
De ontwikkeling van Amaire Villas III is gelegen in de sector Nou Nazareth, een geconsolideerd gebied met winkels, supermarkten, gezondheidscentra en scholen.
Vanaf daar reizen is zeer comfortabel met de TRAM en gemakkelijk door de snelle wegverbindingen en meerdere buslijnen in de buurt.
Uw nieuwe huis bevindt zich op een bevoorrechte plek in een van de beste wijken van Alicante, met veel groene zones en uitstekende communicatie en diensten die uw leven en dat van uw dierbaren veel comfortabeler zullen maken, ook heel dicht bij de kust van de Middellandse Zee, zowel de jachthaven als het strand.
Uw makelaarskantoor Marquanthouses biedt woningen aan in de beste wijken van Alicante. Heb je er nooit van gedroomd om in een appartement te wonen in het centrum van Alicante, vlakbij de prachtige jachthaven en het strand, in het zuiden van Spanje? Ontdek de vele voordelen en schoonheid van het centrum van Alicante. Alles wat u nodig heeft, bevindt zich op slechts een paar meter afstand. Vraag informatie aan! !! Vraag naar de beschikbaarheid en bezoek ons!!

Locatie
Alicante, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

Olea Residence (19)
€90,000
Gecitkale, 
Noord-Cyprus
52
€470,000
Dubai, 
Dubai
1
€341,400
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?