Fantastische vrijstaande villa met zwembad op slechts 2 straten van het strand in de prachtige omgeving van Cabo Roig, Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid- Spanje te koop

Orihuela, Alicante, Spanje

€1,100,000
Woning Type: Chalet
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
8
Badkamers
6
Toiletten
0
Woonoppervlakte
335 m²
Perceel oppervlakte
764 m²
Gemeubileerd
Gemeubileerd
Tuin
Privé met zwembad
Pool
Privé
Parkeerplaats
Garage
Bouwjaar
1980
Kenmerken
Veranda
Met glas afgesloten terras
Gemeubileerd
Major appliances
Tuin
Privé zwembad
Garage
Sauna
Barbecue ruimte
Video camera´s
Entree met video systeem
Centrale verwarming (olie)
Solarium
Inbouwkasten
Rustige omgeving
Op loopafstand van strand
Marmeren vloeren
Airconditioning
Lacquered doors
Automatic garage door
Uitzicht
Open
Tuin
Zee
Zwembad
Omschrijving

Prachtige Villa te koop met 8 slaapkamers, 6 badkamers, in 2 lijnen van de zee in Cabo Roig. Op een perceel van 795 vierkante meter, omgeven door een schilderachtige tuin, staat een huis van 335 vierkante meter en 241 bewoonbare oppervlakte met een garage voor 2 auto’s, badkamer, zomerkeuken en zwembad.
Een grote trap leidt naar een serre. Op de begane grond zijn er 2 woonkamers, eetkamer met keuken, glazen terras, 3 slaapkamers, 3 badkamers, wasruimte en strijken van kleding. Een trap leidt naar de tweede verdieping, waar zich 5 slaapkamers en 3 badkamers, een woonkamer, een terras en een balkon bevinden. Op het dak is er een solarium, met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de hele stad. Het huis heeft onafhankelijke verwarming via de dieselketel en airconditioning. Vanuit de keuken van het huis is er toegang tot de zomerkeuken met barbecue. Voor het huis ligt een zwembad van 50 m2 in originele vorm. Achter het huis is er een garage en een badhuis. Cabo Roig, Orihuela Costa, is een residentiële urbanisatie gelegen aan de oostkust van de Middellandse Zee, in de meest zuidelijke wijk van de provincie Alicante, en 8,5 km naar het zuiden van de kust stad Torrevieja.Cabo Roig heeft witte zandstranden en een overvloed aan hoogwaardige recreatieve voorzieningen.
Cabo Roig heeft een mooie kleine recreatieve jachthaven en de oude toren die het historische centrum van de gemeenschap vormt, en La Regia, dat iets verder landinwaarts in het noordwesten ligt.

Locatie
Cabo Roig, 
Orihuela, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?