Damac Lagoons View Phase 2

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

€238,200
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Toiletten
1
Woonoppervlakte
57 m²
Perceel oppervlakte
57 m²
Bouwjaar
2027
Omschrijving

Project algemene feiten

Damac Lagoons Views Phase 2, gelegen in de levendige Damac Lagoons-gemeenschap, presenteert een charmante verzameling laagbouwgebouwen met appartementen met 1 en 2 slaapkamers. Deze ontwikkeling, die een rustige omgeving omarmt, biedt bewoners een rustig toevluchtsoord terwijl de gemakkelijke toegang tot de voorzieningen en attracties binnen de bloeiende Damac Lagoons-gemeenschap behouden blijft.

 

Bewonder de strakke, gebogen buitenkanten bij de lagune, waar mediterraan wonen en luxe samenkomen te midden van serene waterpartijen en groen, met uitgestrekte balkons die binnen- en buitenruimtes naadloos in elkaar over laten gaan.

 

Stap binnen in overzichtelijke luxe, waar lichte ruimtes en elegante interieurs minimalistische kunst belichamen en een sereen canvas bieden voor uw mediterraan geïnspireerde levensstijl. Omarm de schoonheid van DAMAC Lagoons Views Phase 2, een mediterraan geïnspireerd toevluchtsoord nabij DAMAC Hills, omgeven door kalmerende wateren en weelderig groen, waar elke dag een feestdag is en elk moment het goede leven viert.

 

Afwerking en materialen

Zorgvuldig vervaardigde details weerspiegelen eenvoud en gratie, terwijl neutrale paletten een gevoel van ingetogen luxe en tijdloze allure oproepen.

 

Keuken en apparaten

Uitgeruste keuken

Betaal plan

20 % op boeking

60%  tijdens de bouw

20% bij de sleutel

 

Locatiebeschrijving en voordelen

Damac Lagoons is een levendige woongemeenschap ontwikkeld door DAMAC Properties. Genesteld in een serene omgeving, biedt deze gemeenschap een oase van rust te midden van de bruisende stad.

 

De gemeenschap is ontworpen met de nadruk op het moderne leven en beschikt over zorgvuldig geplande ruimtes, die comfort en stijl combineren. Bewoners kunnen genieten van de voordelen van laagbouw wonen, terwijl ze toch toegang hebben tot de voorzieningen en gemakken die essentieel zijn voor een hedendaagse levensstijl.

 

Damac Lagoons is niet alleen een woonruimte, maar ook een belichaming van gemeenschapsleven en biedt een evenwichtige en vervullende levensstijl. Met zijn strategische ligging en doordacht ontwerp biedt Damac Lagoons bewoners een harmonieuze mix van comfort, gemak en gemeenschapsgevoel in het hart van Dubai.

 

Locatie
Golf City - Dubai - Verenigde Arabische Emiraten, 
Dubai

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?