damac violet

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

€470,000
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Toiletten
Woonoppervlakte
218 m²
Perceel oppervlakte
218 m²
Bouwjaar
2026
Omschrijving

Project algemene feiten

Maak kennis met Violet, een enclave waar weelderig groen de boventoon voert en elke ademhaling doordrenkt is met frisheid. Violet, weggestopt van de stedelijke drukte en toch handig verbonden met het stadsleven, is een stedelijk toevluchtsoord voor gezinnen, gelegen tegenover Water Town in de serene uitgestrektheid van DAMAC Hills. Omarm een ​​levensstijl die in harmonie is met de natuur, want Violet biedt bewoners de nabijheid van weelderig groen en bevordert een gevoel van vrede te midden van de drukte van het stadsleven.

Violet combineert het moderne leven met de vreugde van de natuur. Geïnspireerd door tijdloze landschappen, maar toch ontworpen met het oog op uw toekomst, zijn deze herenhuizen met 4 slaapkamers een bewijs van zowel een ambitieuze levensstijl als uw liefde voor de natuurlijke wereld. Uw huis in Violet viert een naadloze samensmelting van verfijning en functionaliteit, waarbij elk detail het natuurlijke leven versterkt. Ervaar harmonie met een ontwerp dat ruim aanvoelt, van uw eigen privétuin op de begane grond tot een dakterras dat perfect is voor een groeiend gezin. Kijk anders naar het leven terwijl je het nieuwe, het opwindende en het avontuurlijke omarmt.

Afwerking en materialen

Premium afwerking met hoogwaardige materialen

Keuken en apparaten

Uitgeruste keuken

Inrichting

Nee

Locatiebeschrijving en voordelen

Damac Hills is een prestigieuze woongemeenschap in het hart van Dubai. Genesteld in weelderige groene landschappen en biedt een harmonieuze mix van luxe, comfort en gemak, is deze ontwikkeling een bewijs van het moderne stadsleven.

Inwoners van Damac Hills hebben toegang tot een schat aan voorzieningen, waaronder golfbanen van wereldklasse, fitnesscentra, zwembaden en weelderige parken. De gemeenschap is ontworpen om een ​​holistische woonervaring te bieden waarbij vrije tijd en welzijn voorop staan.

Damac Hills ligt in de nabijheid van grote wegennetwerken en biedt gemakkelijke toegang tot de belangrijkste bestemmingen van de stad, waaronder zakenwijken, winkelcentra en uitgaanscentra. Deze centrale ligging vergroot het algemene woongemak in deze levendige gemeenschap.

Betaalplan

20% betaling bij boeking

40% betaling Tijdens de bouw

40% betaling bij overdracht

Locatie
Madinat Hind 4 , 
Dubai

Contactformulier

Gerelateerde woningen

1
€341,400
dubai, 
Dubai
5
€582,400
dubai, 
Dubai
Studio City_Azizi Vista_Front View Day_01
€265,500
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?