Danube Bayz 101

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

€293,750
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Toiletten
1
Woonoppervlakte
34 m²
Perceel oppervlakte
Bouwjaar
2028
Kenmerken
Garage
Terras
Uitzicht
Omschrijving

Bayz 101 aan de Donau staat hoog als een van de prominente torens van de stad en biedt een adembenemend panoramisch uitzicht op iconische bezienswaardigheden zoals de Burj Khalifa, Downtown Dubai, Business Bay, Dubai Canal, Sheikh Zayed Road, Jumeirah en de kustlijn. Gelegen in de moderne enclave Business Bay, bekend om zijn hoogbouw, chique appartementen, bedrijfskantoren en luxe hotels, presenteert Bayz 101 zichzelf als een verfijnde residentie.

Gelegen in de nabijheid van Sheikh Zayed Road en op slechts twee minuten lopen van het metrostation Business Bay, belichaamt Bayz 101 elegantie in elk detail. Door de centrale ligging zijn bewoners naadloos verbonden met de belangrijkste gebieden in Dubai, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een verfijnde en goed verbonden woonervaring in het hart van de stad.

Afwerking en materialen

Premium afwerking met hoogwaardige materialen

Keuken en apparaten

Uitgeruste keuken

Inrichting

Volledig ingerichte appartementen

Locatiebeschrijving en voordelen

Business Bay, Dubai, kan vanwege de naam verwarrend zijn. Het zijn echter niet alleen kantoorruimtes en gebouwen. Er zijn hier ook hoteltorens, geweldige restaurants en prachtige woningen. Het staat bekend als een zeer stijlvolle en up-to-date community op het gebied van de nieuwste trends en gadgets. Het leven hier is face-tempo. Business Bay ligt aan de zuidkant van Downtown Dubai. In dit gebied worden meestal tal van evenementen georganiseerd om de boel levendig te houden. Er zijn muziekfestivals, Moederdagvieringen, Nieuwjaarsvieringen en nog veel meer. De levensstijl die Business Bay biedt kent vele voordelen.

Beroemde en internationale scholen, artsen, supermarkten, banken en financiële centra liggen op een paar minuten van uw ruimte. De plek verhoogt eenvoudigweg uw levensstandaard en manier van leven met eenvoudige en intuïtieve opties in de buurt. Kom en zoek je toevlucht op deze prachtige plek vol potentiële elementen van plezier, succes en plezier.

 

Locatie
57R7+P8 - Business Bay - Dubai - Verenigde Arabische Emiraten, 
Dubai

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?