Luxe vrijstaande villa in Residencial Mirador de la Dehesa op 200 METER VAN HET STRAND Playa Aguamarina, Campoamor, Orihuela Costa Costa Blanca Zuid, Spanje te koop

Orihuela, Alicante, Spanje

€910,000
Woning Type: Detached Villa
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Toiletten
0
Woonoppervlakte
196 m²
Perceel oppervlakte
500 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé met zwembad
Pool
Privé
Parkeerplaats
Garage
Bouwjaar
2023
Kenmerken
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Elektrische jaloezieën
Automatic garage door
Versterkte deur
Lacquered doors
Smart Home
Major appliances
Volledig ingerichte keuken
Airconditioning Warm/Koud
Underfloor Heating-master bath
Entree met video systeem
Automatisch irrigatiesysteem
Keramische tegelvloer
Op loopafstand van strand
Op loopafstand van winkels
Op loopafstand van restaurants
Op loopafstand van cafes
Uitzicht
Tuin
Open
Omschrijving

CBS19797. Het luxe wooncomplex Mirador de la Dehesa heeft een bevoorrechte locatie op 200 meter van het transparante water van Playa Aguamarina en ook dichtbij andere stranden met blauwe vlag. Ook heel dicht bij allerlei diensten: golfbanen, zeehavens, restaurants en een breed aanbod voor ontspanning en comfort in uw dagelijkse leven: supermarkten, financiële instellingen, medische centra, apotheken en winkelcentra zoals La Zenia Boulevard, op slechts 5 minuten weg, met meer dan 160.000 vierkante meter waarin allerlei soorten winkels zijn gevestigd. Alsof dat nog niet genoeg is, zal deze woonwijk een paradijs voor golfers zijn, aangezien u in de omgeving kunt genieten van meer dan 15 golfbanen, waarvan sommige van internationale allure, zoals de Real Club de Golf de Campoamor, en andere zoals Las Colinas , Las Ramblas en de golfbaan van Villamartin.BELANGRIJKE BESLISSINGEN IN DE BESTE HANDEN, UW HANDEN. Wij hebben luxe villa’s ontworpen met 4 slaapkamers en 4 badkamers, huizen zullen worden gebouwd met de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen. Wij zorgen voor de kleinste details van deze premium villa’s, die een oppervlakte van 300 m² kunnen hebben. Woningen vol licht naar buiten gericht. De woon-eetkamer sluit aan op een grote veranda die de woonruimtes naar buiten projecteert. In totaal bijna 100 m² sociale ruimte met zwembad en mediterrane tuin die directe toegang biedt vanaf deze twee verdiepingen om het meeste uit de 500 m² percelen te halen.U kunt uitgaan van een van deze ontwerpen:
– Het basisontwerp ontwikkeld in 2 hoogtes met 3 slaapkamers en 2 badkamers op de “tuinverdieping”, en 1 slaapkamer, 2 badkamers, woon-eetkamer en keuken op de “zwembadverdieping” met de mogelijkheid om een ​​solarium toe te voegen op de omslag.
Vanaf € 910.000 excl. btw.
– Het premium ontwerp van 3 verdiepingen heeft 1 slaapkamer, badkamer en garage op de “tuinverdieping”, 1 slaapkamer, 2 badkamers,
woonkamer en keuken op de “zwembadverdieping” en 2 slaapkamers met woonkamer en klein solarium op de 1e verdieping. Ook met de mogelijkheid om het kleine solarium om te bouwen tot een suite en een solarium op het dak te bouwen dat van binnenuit toegankelijk is of als u dat liever van buitenaf heeft.
Vanaf € 1.100.000 excl. btw.
Er zijn ook veel extra opties, zoals een verwarmd zwembad, jacuzzi op het dak, open haard, enz. Zo kan het huis aan u worden aangepast en heeft het een extra waarde als u besluit het te verkopen. Wij passen ons aan uw huidige en toekomstige verwachtingen aan.
Dit is de vrucht van vele uren enthousiasme en werk: een open project waarin U het laatste woord heeft.

Locatie
Campoamor, 
Orihuela, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?