Spectaculair uitzicht First line Golf Villas in Altaona Golf &Country Village , Luxe Frontline Golf Villa, Corvera, Murcia , Costa Calida , Spanje te koop

Murcia, Murcia, Spanje

€1,413,000
Woning Type: Detached Villa
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
5
Badkamers
4
Toiletten
1
Woonoppervlakte
823 m²
Perceel oppervlakte
1000 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé met zwembad
Pool
Privé
Parkeerplaats
Parkeren op afstand
Kenmerken
Keramische tegelvloer
Volledig ingerichte keuken
Major appliances
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Elektrische jaloezieën
Versterkte deur
Lacquered doors
Inbouwkasten
Garage
Automatic garage door
Tuin
Zwembad
Terras
Balkon
Complete badkamer
Vloerverwarming in badkamers
Uitzicht
Tuin
Zwembad
Open
Omschrijving

Altaona Golf & Country Village Frontline Golf Villa
Dit prachtige golfresort ligt aan de voet van het natuurpark Carrascoy, een vallei van uitzonderlijke schoonheid in Murcia. Een bergachtig gebied vol paden door pijnbomen, waar u lange wandelingen of mountainbiketochten kunt maken. Een van de meest karakteristieke monumenten is het heiligdom van La Fuensanta, dat over de stad uitkijkt. Elk jaar wordt hier een beroemde bedevaart gehouden.
Altaona Golf & Country Village ligt op een plek waar de zon het hele jaar door schijnt. De Costa Cálida is een regio met een warm klimaat zelfs in de wintermaanden en zeewater dat rustig kabbelt op de stranden, waar het heldere blauwe licht van de open hemel elke hoek bereikt en het leven aangenaam maakt voor de bewoners. Gelegen op slechts 10 minuten rijden van de internationale luchthaven van Murcia, Corvera, het ziekenhuis, het internationale college en het King’s College. Op 12 minuten rijden van de prachtige stad Murcia en op slechts 20 minuten van de prachtige kustlijn van de Costa Calida gezellige kustplaatsen en de prachtige witte zandstranden van de Mar Menor en de stad Cartagena.
Altaona Golf & Country Village is perfect gelegen op ongeveer 12 minuten van het stadscentrum van Murcia, een stad om te winkelen maar vooral met veel charme, geschiedenis, cultuur en onovertroffen gastronomie. Een zeer gastvrije stad waar mensen in de open lucht leven en wandelen door de straten, over de prachtige pleinen en genieten van een verfrissend drankje en een heerlijke tapa op de vele terrassen.

De naam Altaona komt van een van de omliggende bergen, de meest herkenbare, die de vorm heeft van een liggende dame, vandaar de oorsprong van “Ala Dona”, wat lange vrouw betekent. Altaona Golf and Country Village ligt aan de voet van het natuurpark Arrascoy en de vallei rondom Murcia, die tevens fungeert als de groene long van het gebied. Een berggebied vol paden door pijnbomen waar u lange wandelingen of mountainbiketochten kunt maken. Een van de meest emblematische monumenten is het heiligdom van La Fuensanta, vanwaar u kunt genieten van een prachtig panoramisch uitzicht over de stad. Op 10 minuten rijden van de beroemde internationale luchthaven van Murcia, het ziekenhuis, de internationale school en het King’s College worden hier elk jaar gehouden. Op 12 minuten rijden van de prachtige stad Murcia en op slechts 20 minuten van de witte zandstranden van de Mar Menor en de stad Cartagena.
MAJESTUEUS EN SUBLIEM, IN OLIMPO LOPEN BINNEN- EN BUITENRUIMTES SPONTAAN IN ELKAAR OVER VOOR EEN UNIEKE SFEER. DE BELANGRIJKSTE VILLA VAN DE ALTAONA, DRAAIT ZIJN BOVENVERDIEPING OP ZIJN BASIS OM LICHTEFFECTEN EN SCHADUWPLEKKEN TE CREËREN DIE DE TUINEN IN HET ZOMERSEIZOEN BEWOONBAAR MAKEN.

De royale afmetingen komen overeen met de bewoners van het huis, waardoor comfort even belangrijk is als luxe. Elke ruimte is ontworpen om
te ervaren met alle vijf zintuigen. De royale schaduwrijke terrassen, gewiegd door het geluid van de fontein, maken het mogelijk op een bedwelmende manier te genieten van het buitenleven.
*De eerste golflijn zicht van de Olimpo villa’s loopt door tot in de kamers, waardoor elk van hen oneindige ruimtes worden waarin men zich verliezen kan in het prachtige golfuitzicht !!!

Altaona Golf & Country Village
Dit prachtig ontworpen golfresort ligt aan de voet van het natuurreservaat Carrascoy, een vallei van unieke schoonheid in Murcia. Een bergachtig gebied vol wandelpaden door pijnbomen, waar u lange wandelingen kunt maken of kunt mountainbiken. Een van de meest kenmerkende bezienswaardigheden is het Fuensanta heiligdom dat over de stad uitkijkt. Elk jaar wordt hier een bekende bedevaartstocht gehouden.
Altaona Golf & Country Village ligt op een plek waar de zon het hele jaar door schijnt. De costa Calida is een regio met een warm klimaat ook in de wintermaanden en zeewater dat kalm over de stranden kabbelt, waar het helderblauwe licht van de blauwe open hemel alle hoeken bereikt en het leven van de bewoners veraangenaamt. Gelegen slechts 10 minuten rijden naar de internationale luchthaven van Murcia,Corvera, het ziekenhuis, het internationale college en het King’s College. 12 minuten rijden van de mooie stad Murcia en slechts 20 minuten van de mooie kust van de Costa Calida gezelige kustdorpen en de prachtige witte stranden van de Mar Menor en de stad Cartagena.
Altaona Golf & Country Village heeft een perfecte ligging op ca. 12 minuten van het centrum van de City Murcia, een stad for great shopping mar bovenal met heel veel charme , geschiedenis, cultuur en onovertreffelijke gastronomie. Een zeer gezellige stad waar men buiten leeft en flaneert door de straten, over de prachtige pleinen en geniet op de vele terrasjes van een verfrissend drankje en een heerlijke tapa.

De naam Altaona is afgeleid van één van de omringende bergen, de meest herkenbare en heeft de vorm van een liggende dame, vandaar de herkomst van ‘Ala Dona’ wat lange vrouw betekent. Altaona Golf and Country Village ligt aan de voet van het natuurgebied Arrascoy en de vallei welke Murcia omgeeft die tevens als groene long van de omgeving fungeert. Een berggebied vol wandelpaden tussen de dennenbomen waar u heerlijke lange wandelingen kunt maken of kunt moutainbiken. Een van de meest kenmerkende bezienswaardigheden is het heiligdom van Fuensanta met een fraai uitzicht over de stad. Elk jaar wordt hier een bekende 10 minuten rijden naar de internationale luchthaven van Murcia, het ziekenhuis, het internationale college en het King’s College. 12 minuten rijden van de mooie stad Murcia en slechts 20 minuten van de witte stranden van de Mar Menor en de stad Cartagena.

Altaona staat niet alleen symbool voor bouwkwaliteit en comfort in het interieur, maar ook voor locatie. Marquanthouses biedt u een levensstijl aan waar het mogelijk is om op een plek te wonen waar u alle dagelijkse benodigdheden bij de hand hebt: bezienswaardigheden, winkels, een oneindige zee om van de zon te genieten ………. kortom comfort en leefkwaliteit binnen handbereik voor alle bewoners.
In het hart van Altaona Golf & Country Village bevindt zich het Parador. Een traditioneel plein ,een ontmoetingsplek voor de bewoners, waar tradities en gastronomie samenkomen. De oude Mediterranse klokkentoren van de kapel torent uit boven het plaveisel en verleent het geheel zijn charme. In het Parador plein komen in de heerlijke schaduw van de grote dennenbomen op de terrasjes zowel de plaatselijke traditionele keuken als de fusion-stijl versie samen, u kunt hier tevens gezellig boodschappen doen. Hier geniet u van de zonsondergang, of ontbijt u voor een partijtje golf of neemt u heerlijk een drankje na een sportieve dag. Rond het plein vindt u ook de golf proshop, fitnessruimte en padel- en tennisbanen. Het complex heeft een wellness center voor de inwoners en een driving range om de golftechniek te oefenen.

Deze interesante golfbaan is ontworpen door Stirling & Martin Golf en slingert tussen de bebouwing door als een groene oase. Het is de perfecte omgeving voor een aangename golfervaring. De baan heeft maar liefst 27-Holes, par 3 en een golfacademie

Locatie
Corvera, 
Murcia, 
Murcia, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

17
€238,200
Dubai, 
Dubai
foto 2
€164,000
Dubai, 
Dubai
IMG-20231008-WA0057
€65,000
Praia, 
Kaapverdië

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?