Verbluffende Villa in Golf Resort met zwembad en op groot parceel met golfbaanzicht in Altaona Golf & Country Village , Costa Calida ,Murcia Spanje te koop

Murcia, Murcia, Spanje

€781,000
Woning Type: Detached Villa
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Toiletten
1
Woonoppervlakte
395 m²
Perceel oppervlakte
1000 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé met zwembad
Pool
Privé
Parkeerplaats
Parkeren op afstand
Kenmerken
Keramische tegelvloer
Volledig ingerichte keuken
Major appliances
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Elektrische jaloezieën
Versterkte deur
Lacquered doors
Inbouwkasten
Garage
Automatic garage door
Tuin
Zwembad
Terras
Balkon
Complete badkamer
Vloerverwarming in badkamers
Uitzicht
Tuin
Zwembad
Open
Omschrijving

Haast u voor de grondstukken met zicht op de Golfbaan !
De verbluffende villa Campo in Altaona Golf & Country Village , Costa Calida een hedendaags en minimalistisch ontwerp, maar met een sterke persoonlijkheid, die grote volumes laat zien in de kamers verdeeld over dezelfde verdieping om een imposante ruimte te creëren met maximale bewoonbaarheid en toegankelijkheid.

Dankzij het architecturale profiel, met eenvoudige maar expressieve lijnen, kan het dak de zonnepanelen herbergen die het huis van energie voorzien, op zoek naar een verminderde en duurzame energie-impact. Het hele dak van de Villa Campo
dak vormt een prachtig solarium van bijna 200 vierkante meter, van waaruit u kunt genieten van een spectaculair uitzicht op de golfbaan, de omringende bergen en het oneindige landschap op de achtergrond.
achtergrond. Zonnige zonsondergangen die de horizon zal een spektakel zijn voor de spektakel voor de zintuigen van de het immense terras dat de villa.

Wat het interieur van de villa betreft Campo, zijn 195 m2 zijn verdeeld over een verdieping die uitkijkt op het zwembad, op de zwembad, aan de rand van de golfbaan. De hoge plafonds creëren een verticale ruimte verticale ruimte vol licht en ruimtelijkheid, die de de bewoner ontspannende sensaties van vrijheid. van vrijheid. Het schuine plafond boven een groot raam, laat een grote lichtstraal toe… een grote lichtstraal in de kamer, die lijkt te openen de kamer, die zich lijkt te openen naar de hemel.

De keuken is geïntegreerd in dezelfde gebied is ontworpen om er een ruimte van te maken die ook het ook een ruimte voor ontspanning, waar u kunt genieten van het uitzicht en ruimte voor ontspanning, waar u kunt genieten van het uitzicht en bedrijf op hetzelfde moment als de kooktaken zijn kooktaken.

Vanuit het woongedeelte is het hoofdgedeelte hoofdgebouw van het huis, kunt u directe toegang tot de vier slaapkamers kamers die de die het flankeren, waardoor elk van hen… van hen is een buitenruimte om de tuin te bekijken of het uitzicht. De materialen die worden gebruikt om gebruikt om de interieurs aan te kleden weerspiegelen het licht in porseleinen stukken indrukwekkend imposante maten en die de de vloeren een continue en majestueuze aanzicht geven en oppervlak.

De oneindige ramen lijken de het huis naar buiten openen, landschap en interieur komen samen in elke kamer. Kortom, een villa waarin design te zien is
en de verhoudingen en ruimtes en ruimtes worden opgevat naar de maat van de de bewoners van het huis, waardoor troost een van de pijlers waarop waarop zijn hedendaagse en verfijnde hedendaagse en verfijnde esthetiek.

María Torres Morenilla zegt in een van haar gedichten over de Alhambra: “Een gedicht is uw kristallen glas, een regen van uw betoverd water glimlacht van de glazen maan, een van je stilste blikken”.

De chillout ruimte die het belangrijkste kenmerk is van de hoofdruimte, omgeven door water dat naar beneden stort in de vorm van een waterval, is de ideale plek voor bijeenkomsten en zomervergaderingen, waar u het leven buiten op een uitzonderlijke manier kunt ervaren. Een loopbrug over de waterval leidt naar de bovenste kamers, die uitkijken over de weelderige buitenkant.

Bouw en Bankgarantie en bouwtijd 11-18 maanden.
Altaona Golf & Country Village
Dit prachtig ontworpen golfresort ligt aan de voet van het natuurreservaat Carrascoy, een vallei van unieke schoonheid in Murcia. Een bergachtig gebied vol wandelpaden door pijnbomen, waar u lange wandelingen kunt maken of kunt mountainbiken. Een van de meest kenmerkende bezienswaardigheden is het Fuensanta heiligdom dat over de stad uitkijkt. Elk jaar wordt hier een bekende bedevaartstocht gehouden.

Altaona Golf & Country Village ligt op een plek waar de zon het hele jaar door schijnt. De costa Calida is een regio met een warm klimaat ook in de wintermaanden en zeewater dat kalm over de stranden kabbelt, waar het helderblauwe licht van de blauwe open hemel alle hoeken bereikt en het leven van de bewoners veraangenaamt. Gelegen slechts 10 minuten rijden naar de internationale luchthaven van Murcia,Corvera, het ziekenhuis, het internationale college en het King’s College. 12 minuten rijden van de mooie stad Murcia en slechts 20 minuten van de mooie kust van de Costa Calida gezelige kustdorpen en de prachtige witte stranden van de Mar Menor en de stad Cartagena.
Altaona Golf & Country Village heeft een perfecte ligging op ca. 12 minuten van het centrum van de City Murcia, een stad for great shopping mar bovenal met heel veel charme , geschiedenis, cultuur en onovertreffelijke gastronomie. Een zeer gezellige stad waar men buiten leeft en flaneert door de straten, over de prachtige pleinen en geniet op de vele terrasjes van een verfrissend drankje en een heerlijke tapa.

De naam Altaona is afgeleid van één van de omringende bergen, de meest herkenbare en heeft de vorm van een liggende dame, vandaar de herkomst van ‘Ala Dona’ wat lange vrouw betekent. Altaona Golf and Country Village ligt aan de voet van het natuurgebied Arrascoy en de vallei welke Murcia omgeeft die tevens als groene long van de omgeving fungeert. Een berggebied vol wandelpaden tussen de dennenbomen waar u heerlijke lange wandelingen kunt maken of kunt moutainbiken. Een van de meest kenmerkende bezienswaardigheden is het heiligdom van Fuensanta met een fraai uitzicht over de stad. Elk jaar wordt hier een bekende 10 minuten rijden naar de internationale luchthaven van Murcia, het ziekenhuis, het internationale college en het King’s College. 12 minuten rijden van de mooie stad Murcia en slechts 20 minuten van de witte stranden van de Mar Menor en de stad Cartagena.

Altaona staat niet alleen symbool voor bouwkwaliteit en comfort in het interieur, maar ook voor locatie. Marquanthouses biedt u een levensstijl aan waar het mogelijk is om op een plek te wonen waar u alle dagelijkse benodigdheden bij de hand hebt: bezienswaardigheden, winkels, een oneindige zee om van de zon te genieten ………. kortom comfort en leefkwaliteit binnen handbereik voor alle bewoners.
In het hart van Altaona Golf & Country Village bevindt zich het Parador. Een traditioneel plein ,een ontmoetingsplek voor de bewoners, waar tradities en gastronomie samenkomen. De oude Mediterranse klokkentoren van de kapel torent uit boven het plaveisel en verleent het geheel zijn charme. In het Parador plein komen in de heerlijke schaduw van de grote dennenbomen op de terrasjes zowel de plaatselijke traditionele keuken als de fusion-stijl versie samen, u kunt hier tevens gezellig boodschappen doen. Hier geniet u van de zonsondergang, of ontbijt u voor een partijtje golf of neemt u heerlijk een drankje na een sportieve dag. Rond het plein vindt u ook de golf proshop, fitnessruimte en padel- en tennisbanen. Het complex heeft een wellness center voor de inwoners en een driving range om de golftechniek te oefenen.

Deze interesante golfbaan is ontworpen door Stirling & Martin Golf en slingert tussen de bebouwing door als een groene oase. Het is de perfecte omgeving voor een aangename golfervaring. De baan heeft maar liefst 27-Holes, par 3 en een golfacademie

Locatie
Corvera, 
Murcia, 
Murcia, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

D2 - ELO - 12
€146,000
Dubai, 
Dubai
Afbeelding5
€1,173,443
Karmi Village, 
Noord-Cyprus
e01628f769210c005adeb779d8ab7f18
€275,800
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?