Villa met spectaculair uitzicht op de golfbaan, de omringende bergen en het oneindige platteland op de achtergrond. Altaona Golf& Country village, Corvera, Costa Calida, Murcia Spanje te koop

Murcia, Murcia, Spanje

€665,000
Woning Type: Detached Villa
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
4
Badkamers
4
Toiletten
1
Woonoppervlakte
278 m²
Perceel oppervlakte
1000 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé met zwembad
Pool
Privé
Parkeerplaats
Garage voor twee auto´s
Kenmerken
Keramische tegelvloer
Volledig ingerichte keuken
Major appliances
Aluminium timmerwerk
Dubbele ramen
Elektrische jaloezieën
Versterkte deur
Lacquered doors
Inbouwkasten
Garage
Automatic garage door
Tuin
Zwembad
Terras
Balkon
Complete badkamer
Vloerverwarming in badkamers
Uitzicht
Tuin
Zwembad
Open
Omschrijving

Dit prachtige golfresort ligt aan de voet van het natuurpark Carrascoy, een vallei van uitzonderlijke schoonheid in Murcia. Een bergachtig gebied vol paden tussen de pijnbomen, waar u lange wandelingen of mountainbiketochten kunt maken. Een van de meest karakteristieke monumenten is het heiligdom van La Fuensanta, dat over de stad uitkijkt. Elk jaar wordt hier een beroemde bedevaart gehouden.

Altaona Golf & Country Village ligt op een plek waar de zon het hele jaar door schijnt. De Costa Cálida is een regio met een warm klimaat zelfs in de wintermaanden en zeewater dat rustig kabbelt op de stranden, waar het heldere blauwe licht van de open hemel elke hoek bereikt en het leven aangenaam maakt voor de bewoners. Gelegen op slechts 10 minuten rijden van de internationale luchthaven van Murcia, Corvera, het ziekenhuis, het internationale college en het King’s College. Op 12 minuten rijden van de prachtige stad Murcia en op slechts 20 minuten van de prachtige kustlijn van de Costa Calida gezellige kustplaatsen en de prachtige witte zandstranden van de Mar Menor en de stad Cartagena.
Altaona Golf & Country Village is perfect gelegen op ongeveer 12 minuten van het stadscentrum van Murcia, een stad om te winkelen maar vooral met veel charme, geschiedenis, cultuur en onovertroffen gastronomie. Een zeer gastvrije stad waar mensen in de open lucht leven en wandelen door de straten, over de prachtige pleinen en genieten van een verfrissend drankje en een heerlijke tapa op de vele terrassen.

De naam Altaona komt van een van de omliggende bergen, de meest herkenbare, die de vorm heeft van een liggende dame, vandaar de oorsprong van “Ala Dona”, wat lange vrouw betekent. Altaona Golf and Country Village ligt aan de voet van het natuurpark Arrascoy en de vallei rond Murcia, die tevens de groene long van het gebied vormt. Een berggebied vol paden door pijnbomen waar u lange wandelingen of mountainbiketochten kunt maken. Een van de meest emblematische monumenten is het heiligdom van La Fuensanta, vanwaar u kunt genieten van een prachtig panoramisch uitzicht over de stad. Op 10 minuten rijden van de beroemde internationale luchthaven van Murcia, het ziekenhuis, de internationale school en het King’s College worden hier elk jaar gehouden. Op 12 minuten rijden van de prachtige stad Murcia en op slechts 20 minuten van de witte zandstranden van de Mar Menor en de stad Cartagena.

De villa Campo is een hedendaags en minimalistisch ontwerp, maar met een sterke persoonlijkheid, die grote volumes toont in de kamers verdeeld over dezelfde verdieping om een imposante ruimte te creëren met maximale bewoonbaarheid en toegankelijkheid.
dezelfde plattegrond om een imposante ruimte te creëren met maximale bewoonbaarheid en toegankelijkheid.
Dankzij het architecturale profiel, met eenvoudige maar expressieve lijnen, kan het dak de zonnepanelen herbergen die het huis van energie voorzien, op zoek naar een verminderde en duurzame energie-impact. Het hele dak van de Villa Campo vormt een prachtig solarium van bijna 200 vierkante meter, van waaruit u kunt genieten van een spectaculair uitzicht op de golfbaan, de omringende bergen en het oneindige platteland op de achtergrond. Zonnige zonsondergangen die de horizon aftekenen zullen een spektakel voor de zintuigen zijn vanaf het immense terras dat de villa bekroont.

Wat het interieur van de villa Campo betreft, zijn 195 m2 verdeeld over één verdieping die uitkijkt over het zwembad, aan de rand van de golfbaan. De hoge plafonds creëren een verticale ruimte vol licht en ruimtelijkheid, die de bewoner een gevoel van ontspanning en vrijheid geeft. Het schuine plafond boven een doorlopend raam laat een grote lichtstraal door de ruimte gaan, die zich lijkt te openen naar de hemel.

De in dezelfde ruimte geïntegreerde keuken is ontworpen om er een ontspanningsruimte van te maken, waar men tijdens het koken kan genieten van het uitzicht en het gezelschap. Vanuit het woongedeelte, het belangrijkste orgaan van het huis, is er directe toegang tot de vier slaapkamers die het woongedeelte flankeren, waardoor elk van hen een zeer ruime en comfortabele ruimte is.
elk een buitenruimte om de tuin of het uitzicht te aanschouwen. De gebruikte materialen
De materialen die zijn gebruikt om het interieur aan te kleden weerspiegelen het licht in porseleinen stukken van imposante afmetingen en maken van de vloeren een doorlopend en majestueus oppervlak.
De oneindige ramen lijken het huis naar buiten te openen, waardoor landschap en interieur in elke kamer samenkomen.

Kortom, een villa waarin design wordt getoond en de verhoudingen en ruimtes zijn ontworpen op maat van de bewoners van het huis, waardoor comfort een van de pijlers is waarop de hedendaagse en exquise esthetiek is gebaseerd.
Altaona Golf & Country Village
Dit prachtig ontworpen golfresort ligt aan de voet van het natuurreservaat Carrascoy, een vallei van unieke schoonheid in Murcia. Een bergachtig gebied vol wandelpaden door pijnbomen, waar u lange wandelingen kunt maken of kunt mountainbiken. Een van de meest kenmerkende bezienswaardigheden is het Fuensanta heiligdom dat over de stad uitkijkt. Elk jaar wordt hier een bekende bedevaartstocht gehouden.
Altaona Golf & Country Village ligt op een plek waar de zon het hele jaar door schijnt. De costa Calida is een regio met een warm klimaat ook in de wintermaanden en zeewater dat kalm over de stranden kabbelt, waar het helderblauwe licht van de blauwe open hemel alle hoeken bereikt en het leven van de bewoners veraangenaamt. Gelegen slechts 10 minuten rijden naar de internationale luchthaven van Murcia,Corvera, het ziekenhuis, het internationale college en het King’s College. 12 minuten rijden van de mooie stad Murcia en slechts 20 minuten van de mooie kust van de Costa Calida gezelige kustdorpen en de prachtige witte stranden van de Mar Menor en de stad Cartagena.
Altaona Golf & Country Village heeft een perfecte ligging op ca. 12 minuten van het centrum van de City Murcia, een stad for great shopping mar bovenal met heel veel charme , geschiedenis, cultuur en onovertreffelijke gastronomie. Een zeer gezellige stad waar men buiten leeft en flaneert door de straten, over de prachtige pleinen en geniet op de vele terrasjes van een verfrissend drankje en een heerlijke tapa.

De naam Altaona is afgeleid van één van de omringende bergen, de meest herkenbare en heeft de vorm van een liggende dame, vandaar de herkomst van ‘Ala Dona’ wat lange vrouw betekent. Altaona Golf and Country Village ligt aan de voet van het natuurgebied Arrascoy en de vallei welke Murcia omgeeft die tevens als groene long van de omgeving fungeert. Een berggebied vol wandelpaden tussen de dennenbomen waar u heerlijke lange wandelingen kunt maken of kunt moutainbiken. Een van de meest kenmerkende bezienswaardigheden is het heiligdom van Fuensanta met een fraai uitzicht over de stad. Elk jaar wordt hier een bekende 10 minuten rijden naar de internationale luchthaven van Murcia, het ziekenhuis, het internationale college en het King’s College. 12 minuten rijden van de mooie stad Murcia en slechts 20 minuten van de witte stranden van de Mar Menor en de stad Cartagena.

Altaona staat niet alleen symbool voor bouwkwaliteit en comfort in het interieur, maar ook voor locatie. Marquanthouses biedt u een levensstijl aan waar het mogelijk is om op een plek te wonen waar u alle dagelijkse benodigdheden bij de hand hebt: bezienswaardigheden, winkels, een oneindige zee om van de zon te genieten ………. kortom comfort en leefkwaliteit binnen handbereik voor alle bewoners.
In het hart van Altaona Golf & Country Village bevindt zich het Parador. Een traditioneel plein ,een ontmoetingsplek voor de bewoners, waar tradities en gastronomie samenkomen. De oude Mediterranse klokkentoren van de kapel torent uit boven het plaveisel en verleent het geheel zijn charme. In het Parador plein komen in de heerlijke schaduw van de grote dennenbomen op de terrasjes zowel de plaatselijke traditionele keuken als de fusion-stijl versie samen, u kunt hier tevens gezellig boodschappen doen. Hier geniet u van de zonsondergang, of ontbijt u voor een partijtje golf of neemt u heerlijk een drankje na een sportieve dag. Rond het plein vindt u ook de golf proshop, fitnessruimte en padel- en tennisbanen. Het complex heeft een wellness center voor de inwoners en een driving range om de golftechniek te oefenen.

Deze interesante golfbaan is ontworpen door Stirling & Martin Golf en slingert tussen de bebouwing door als een groene oase. Het is de perfecte omgeving voor een aangename golfervaring. De baan heeft maar liefst 27-Holes, par 3 en een golfacademie

Locatie
Corvera, 
Murcia, 
Murcia, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

Olea Residence (19)
€90,000
Gecitkale, 
Noord-Cyprus
52
€470,000
Dubai, 
Dubai
1
€341,400
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?