Nieuwe vastgoed lancering in Spanje! Stap nu in voor een ruim rijtjeshuis met privé zwembad in de beste buurt van de Costa Blanca Zuid, Torrevieja, Alicante, Valencia, Spanje te koop.

Torrevieja, Alicante, Spanje

€316,500
Woning Type: Duplex Townhouse
Referentienummer:
 
Afbeeldingen
Specificaties
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Toiletten
0
Woonoppervlakte
104 m²
Perceel oppervlakte
104 m²
Gemeubileerd
Naar keuze
Tuin
Privé met zwembad
Pool
Privé
Parkeerplaats
Parkeren op afstand
Kenmerken
Tuin
Zwembad
Parkeerruimte
Solarium
Volledig ingerichte keuken
Major appliances
Vloerverwarming in badkamers
Complete badkamer
Pre-installatie van A/C
Balkon
Op loopafstand van cafes
Op loopafstand van restaurants
Op loopafstand van strand
Uitzicht
Zee
Open
Green Zones
Omschrijving

Mis deze kans niet ! Marquanthouses uw makelaar in Spanje biedt u deze nieuwe ontwikkeling van luxe woningen zeer dicht bij de zee en het strand aan . Set van 5 prachtige off-plan herenhuizen in Aguas Nuevas het beste gebied van de Costa Blanca, Spanje. Dit is het huis dat u zocht, hoge kwaliteit met alle mogelijke comfort en veel buitenruimte wat het belangrijkste is voor uw nieuwe mediterrane leven.Dit Spaanse droomhuis heeft een grote woonkamer met open keuken, een badkamer en een grote slaapkamer op de eerste verdieping. Boven zijn er twee slaapkamers met een extra badkamer en een groot terras dat toegang geeft tot een privé solarium waar u kunt zonnebaden met volledige privacy en uitzicht op zee. Buiten is er een grote tuin met privé zwembad. Parkeerplaats.

Aguas Nuevas is ongetwijfeld een van de beste plaatsen om te wonen, tussen het strand van La Mata en het strand Playa de Los Locos ligt de woonwijk Aguas Nuevas, een mooie rustige wijk met alle soorten winkels en restaurants op korte loopafstand, zelfs het strand Playa de los Locos en zijn prachtige promenade met bars en restaurants liggen op slechts 1.100 meter afstand. Het centrum van Torrevieja ligt op een afstand van slechts 2 km. Torrevieja is een fantastische kustplaats die veel toeristen aantrekt vanwege het gezonde klimaat, het roze zout meer, een mooie bruisende stad met monumenten en met veel dingen te doen voor een gezin, sport, kermis, watersporten, waterpark enz. Goed om te winkelen, goede gastronomie, vele restaurants, bars en pubs, discotecas … dans tot in de vroege ochtenduren …………………….

*Interessant bouwproject met onovertroffen ligging aan de Costa Blanca om te investeren.
*Ideale plek om het hele jaar door te wonen of voor vakantie.
*De opleveringsdatum van de woningen is gepland vanaf maart 2024. Betaling in termijnen. Verdien 10-15 % terwijl de woning wordt gebouwd.
*Zie laatste foto : de Gemeente gaat het hele strand boulevard helemaal vernieuwen alle woninen op loopafstand krijgen hierdoor nog een extra waardesteiging!!!!!!!!

Er is een groot aanbod van off-plan woningen in Spanje en makelaars die al deze ontwikkelingen aanbieden, dus zorg er wel voor dat u de juiste Makelaar kiest ! Marquanthouses biedt legale en gekwalificeerde makelaars, (vraag naar de College kaart!) Een Marquanthouses makelaar is een lokale vastgoed expert en kent de gebieden en welke eigendommen een betere investering zijn. Marquanthouses uw onroerend goed expert heeft een zeer goede kijk op de onroerendgoed markt in Spanje. Wij voorzien onze vastgoedkopers van directe informatie van de ontwikkelaars met zoveel mogelijk real-time informatie. Wij adviseren u over algemene marktinzichten, inclusief inzichten op wijkniveau, en zelfs op micro-buurtniveau. Ons eerlijk advies zal u als vastgoedzoeker in staat stellen slim te investeren in uw droomhuis en ook het meeste geld uit uw investering te halen. Voor een serieuze bezichtigingstour heeft u meer nodig dan een gids die u van hier naar daar brengt.

Neem contact met ons op voor beschikbaarheid!
Vergeet niet dat er slechts 5 zijn!

Welke Nederlandse makelaar kiezen in Spanje?
In Spanje hebben de makelaars bijna allemaal dezelfde projecten. Kies daarom de makelaar waarbij je jezelf het prettigst voelt en wie je het werk gunt. Het nieuwbouwhuizen aanbod in Spanje is enorm groot toch zijn er door de grote vraag zeer weinig afgebouwde woningen te vinden uw makelaar moet u altijd inlichten over de te verwachte de bouwtijd. Het liefste kies je een makelaar die plaatselijk expert is en verschillende regios kent om samen met u de gepaste regio te vinden
De makelaar moet over ervaring in Spaans vastgoed beschikken en ook de Spaanse Wet en taal kennen
De klik met je makelaar is een belangrijk selectiecriterium waar je aan denkt bij het kiezen van een makelaar, maar ook de tijd die de makelaar aan je kan besteden is een belangrijk punt Je makelaar moet naar je kunnen luisteren en goed aanvoelen wat je wensen zijn en zich daarop concentreren bij de gezamelijke zoektocht en kunnen aangeven wat de realistische mogelijkheden zijn voor je
Uw makelaar moet de capaciteit hebben om aan te kunnen geven wat de beste projecten voor je zijn, voor de beste prijs.

Locatie
Torrevieja, 
Alicante, 
Spanje

Contactformulier

Gerelateerde woningen

Olea Residence (19)
€90,000
Gecitkale, 
Noord-Cyprus
52
€470,000
Dubai, 
Dubai
1
€341,400
dubai, 
Dubai

Contact opnemen

Maak een afspraak

× Hoe kan ik je helpen?